Citroën DS

DS 4 Crossback En intens livsstil

MODELLVARIANT

Premium

Fra kr 369.900,- inkl. MVA

Utstyr
 • 17″ Canberra alufelger
 • Delskinn skinn/alcantara (mørkegrått
 • Krom-sidelister
 • DS Xenon LED Vision Lys
 • Parkeringssensor foran og bak
 • SAM Blindsone varsling
 • Nøkkelfri adgang/start
 • Navigasjonssystem
 • Ryggekamera
 • LED Tåkelys
 • DS Connect med Apple CarPlay og Mirror Link
Vis mindre

STYRKER

Design

DS 4 Crossback har en stil som fører tankene hen til store, åpne plasser. Det har blitt en kompakt bil med robust design og hevet understell. DS 4 Crossback er en dynamisk og allsidig bil med en særpreget design som understrekes av DS-merkets nye signatur, DS Wings-grillen.

CROSSBACK-Design

Sprek og eventyrlysten

DS 4 Crossback er like velegnet for turer i byen som fjerntliggende reisemål og garantert en bil som vil tilfredsstille utferdstrangen din. Med DS 4 Crossbacks robuste og tiltalende utseende og den høye og behagelige kjørestillingen har du en unik kjøreopplevelse i vente. DS 4 Crossback er smidig ved bykjøring og dynamisk på lengre strekninger – kort sagt en pålitelig følgesvenn uansett hvor turen går.

DS 4 Crossback kjører gjennom et øde fjellområde

Fristende førerplass

Det cockpitinspirerte interiøret er en invitasjon til å legge ut på landeveien: Den høye sittestillingen (30 mm høyere enn i den nye DS 4) og panoramafrontruten gir bedre oversikt og en mer avslappet kjøreopplevelse.

Nærbilde av hjulet til DS 4 Crossback

Eksklusiv lyssignatur

Et uttrykksfullt og fengslende blikk. I DS Xenon LED Vision-frontlyktene finner du en kombinasjon av LED- og xenon-teknologi og sekvensielle blinklys. Den nye lyssignaturen består av moderne og avanserte lykter som gir bilen et særpreget og uttrykksfullt utseende.

DS 4 Crossback sett forfra

Uvanlig eksklusivt

I kupeen er naturmaterialer kombinert med eksklusiv design og mange elegante detaljer. Noen eksempler er skinn i tre forskjellige kvaliteter, deriblant semianilin, som er den mest eksklusive skinnkvaliteten som brukes i bilindustrien, seter med DS-seriens eksklusive klokkerem mønster, polstret og skinntrukket instrumentpanel og detaljer i metall med merkets logo.

Mann sitter i førersetet på en DS 4 Crossback og skuer utover et øde fjellområde

Spennende kjøreopplevelser

Selvsikker og dynamisk.  DS 4 Crossbacks høye profil er kombinert med god veifølelse og dynamiske og smidige kjøreegenskaper. Intelligent antispinn gir bedre veigrep på glatt underlag, snø og is.  Her får du stor kjøreglede og full kontroll. Perfekt balanse mellom komfort og ytelse.

Girspaken i en DS 4 Crossback

Komfort

DS 4 Crossback er en behagelig bil med god respons. Betjeningselementene er lett tilgjengelige, og det er et lavt støynivå i kupeen:

– sportsseter og et ratt med bred og flat underside gir god kontroll og stor kjøreglede
– optimal komfort med tosoners klimaanlegg med tre styrkeinnstillinger og REST-funksjon som holder klimaanlegget i gang i noen minutter etter at motoren er slått av

Setene foran i en DS 4 Crossback

Teknologi som gir høy komfort

Hvis du som mange andre ser etter kjøreglede og komfort, vil du umiddelbart finne deg til rette i DS 4 Crossback, som er bygd med tanke på komfort og blant annet har nøkkelfri adgang og start og 230 V stikkontakt.

Nærbilde av Denon høyttalersystem i en DS 4 Crossback

Teknologi som gir høy sikkerhet

DS 4 Crossback har også mye teknologi som bedrer sikkerheten og gjør kjøreturen mer avslappende, deriblant intelligent antispinn, blindsonevarsler, filskiftevarsler, DS Xenon LED Vision-frontlykter, bakkestartassistent og DS Connect Box med SOS- og Assistance-pakke. Dette er et banebrytende system som automatisk ringer til en nødsentral eller veihjelpstjeneste som om nødvendig kan sende ut hjelp til stedet.

Connect Box-system for nødassistanse i DS 4 Crossback

Tilkoblingsmuligheter

Hvis du er ute etter ny teknologi som kan gjøre hverdagen enklere, anbefaler vi å teste vår nye 7-tommers berøringsskjerm i farger.  Den nye skjermen har fått forbedrede tilkoblingsmuligheter og er blitt mer brukervennlig med nye funksjoner. Fra berøringsskjermen i DS 4 Crossback har du nettilgang, og du kan vise og betjene en kompatibel smarttelefon ved hjelp av avansert Mirror Screen- og CarPlay-teknologi.

Nærbilde av berøringsskjermen i DS 4 Crossback

YTELSE

DS 4 Crossback har et betryggende godt veigrep. Den har utstyr som er utformet for å gjøre kjøringen så enkel og behagelig som mulig.
– Intelligent antispinn gir optimalt veigrep på alle slags underlag (grus, snø eller søle).
– Blokkeringsfrie bremser og elektronisk stabilitetskontroll hjelper deg å holde stø kurs selv ved svært vanskelige kjøreforhold.
– Elektronisk bremsekraftfordeling og nødbremsassistent gir bedre bremsekontroll.
– Bakkestartassistenten hjelper deg å kjøre i gang i vanskelige situasjoner.
– Cruisekontroll og hastighetsbegrenser gjør kjøringen enklere og mer avslappet.
– Girskiftindikatoren analyserer kjørestilen din og gir deg beskjed når du bør skifte gir for å kjøre mest mulig miljøvennlig (kun på modeller med manuell girkasse).

DS 4 Crossback kjører på en grusvei i ødemarken

Gled deg over den nye 6-trinns EAT6-automatgirkassens eksepsjonelt gode ytelse med vibrasjonsfri komfort og 40 % raskere girskift. Den perfekte balansen mellom drivstofforbruk og kjøreglede! DS 4 Crossback fås med den nye automatgirkassen EAT6 som blant annet bidrar til raskere og smidigere girskift og mindre intern friksjon. Det gir en overraskende smidig og dynamisk kjøreopplevelse.

Girspaken i en DS 4 Crossback

Med de nye, kraftige og drivstofføkonomiske motorene sikrer DS 4 Crossback seg en plass blant de beste bilene i toppsegmentet. Alle våre bensin- og dieselmotorer har en kombinasjon av ulike motorer (120 til 130 hk), beskjedent drivstofforbruk (0,38 til 0,5 liter per mil) og lave CO2-utslipp (105 til 116 gram per kilometer).

DS 4 Crossback på en øde bensinstasjon med en mann i forgrunnen

FARGER

DETALJER