HOPP TIL INNHOLDET

THE ART OF DS

Bli bedre kjent med merket DS Automobiles

Når nyskapende teknologi kombineres med elegant design, konkurranse bidrar til innovasjon og materialer av høy kvalitet kombineres med håndverk av ypperste klasse, blir bilen noe helt utenom det vanlige.

 

I 2014, bestemte DS Automobiles seg for å satse på premium-modeller spekket med nyvinninger og fransk finesse.

 

Men hvordan lanserer du et merke i et marked som ikke etterspør det?

 

I dokumentaren «The Art of DS» får du hele historien.

EPISODE 1: ARVEN
Finn ut mer om historien bak merket DS Automobiles. Den første DS-modellen kom på markedet i 1955 og ble raskt et designikon. Med særegen design, nyskapende teknologi og høy komfort la den grunnlaget for filosofien som definerer merket den dag i dag. I dag bruker merkets ingeniører og designere ekspertisen sin til å fortsette denne historien og skape nye, unike modeller. 
EPISODE 2: DESIGN
Hva er en ekte DS? Hvordan videreføre den kreative arven? Hvordan forvandle en bil til et kunstverk? Når DS kombinerer nyskapende teknologi med elegant design, blir resultatet en usedvanlig bil som oser av fransk luksus. Merket legger vekt på nytenking, proporsjoner, en iøynefallende profil og luksusfølelse innvendig når en ny modell skal utformes. 
EPISODE 3: EKSPERTISE
I dag videreføres håndverkstradisjonene i DS Automobiles av kreative og faglig dyktige menn og kvinner med lidenskap for design. De bruker materialer på nye måter og forbedrer teknologien med høy presisjon og et øye for detaljer. Eksempler på dette er «guilloche»-mønster, «perlesøm» og setetrekk med klokkereimmønster. En ekte DS er en kombinasjon av fransk eleganse og fransk ekspertise. 
EPISODE 4: STILLHET
Kvalitet uten kompromisser. Det er en av de grunnleggende verdiene til DS Automobiles. I en DS-modell skal du kunne kjøre komfortabelt i kilometer etter kilometer. Den skal være stillegående og ha en design med rene linjer som gjenspeiler den enestående komforten. Det er en del av det vi kaller DS-opplevelsen. En helt ny kjøreopplevelse uten sidestykke. Finn ut mer om de smarte løsningene og det nitide arbeidet som ligger til grunn for den unike DS-følelsen. 
EPISODE 5: YTELSE

Vi utvikler oss stadig gjennom motorsporten. Vi tenker alltid fremover og ønsker å være med på å prege utviklingen. Derfor var det naturlig for oss å satse på elektrifisering.

 

DS Automobiles har også markert seg i Formel E, først gjennom teamet DS Virgin Racing, etterfulgt av DS TECHEETAH, og til slutt med DS PENSKE som har satt en standard innenfor området.

 

DS er stolt av spisskompetansen merket har tilegnet seg gjennom å delta i løp med elbiler. Erfaringene fra motorsporten kommer også produksjonsmodellene til gode. Det vi tar med oss fra Formel E, drar vi også nytte av i serieproduksjonen.

 
EPISODE 6: INNOVASJON

Teknologien i biler blir stadig mer avansert.

 

Evnen til å tenke nytt er en viktig del av eksistensgrunnlaget til DS Automobiles. Vi må tenke nytt for å oppnå målet vårt om å gi kundene våre en unik kjøreopplevelse. Vi skal lage teknologisk avanserte biler med ren og elegant design,

 

innovative materialer av høy kvalitet og direkte kjørefølelse.

 

Fremtiden vil vise hva vi kan få til. Kanskje er ultralydteknologi det neste?

 

Gjennom stadig innovasjon viderefører DS Automobiles den stolte franske tradisjonen merket er bygd på.

 

SE MER

Historie

DS Automobiles ble opprettet i 2014 og har siden den gang stått for vågemot og nytenking. Merket er inspirert av den første DS-modellen fra 1955.

Ekspertise

Våre dyktige medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å levere ekte fransk kvalitet.