FAGKUNNSKAP Menn og kvinner fylt av lidenskap

DS Automobiles er født i hjertet av Paris og omgitt av menn og kvinner som arbeider lidenskapelig for en unik, fransk fagtradisjon. Våre prestisjetunge og inspirerende modeller er skapt på bakgrunn av dette kravet til fagkunnskap.

#

EN VERDEN AV
HAUTE COUTURE
Førsteklasses materialer

Nyvinningene og inspirasjonen fra våre håndverkere danner utgangspunktet for våre produksjonsmodeller, som et ekte konsentrat av ekspertise og enestående kompetanse, edle materialer og haute couture-finish. Hos DS danner hver enkelt modell et personlig uttrykk for umiskjennelig stil, innovativ glede og unik komfort.

 

Stikninger i perlesøm

Stikninger i perlesøm

Perlesøm er inspirert av haute couture og perfeksjonert av våre håndverkere for å gi ekstra eleganse og finesse til detaljene, og er en reell teknisk utfordring. Denne tråden, som dukker opp og umiddelbart forsvinner igjen i læret for å gi rytme til sømmen, har krevd mer enn 4 års utvikling av en spesialmaskin. En unik prosess i bilverdenen, som raskt er blitt en umiskjennelig DS Automobiles-signatur.

Takk til Invenio Flory, som skaper moderne ornamentale arbeider, for at han lot oss filme i sitt atelier: https://invenioflory.fr

Guillochert «Clous de Paris»-mønster

Guillochert «Clous de Paris»-mønster

Bølger, linjer, eleganse og en utrolig teknikk. Det guillocherte "Clous de Paris"-mønsteret har sitt utspring i urmakerhåndverket og er inspirert av Louvre-pyramiden. Det gjengir små nagler med pyramideformede hoder som krysses og flettes sammen i et raffinert spill av lys og skygge. Som en hyllest til lysets by pryder dette siselerte metallmotivet våre overflater med håndverksmessig krav og kompleksitet.

Klokkereimmønster

Klokkereimmønster

Den umiskjennelige foldeteknikken i setene er resultatet av et møysommelig arbeid med lær og former, design og enestående fagkunnskap, nemlig klokkereimdesign. Et enkelt stykke lær skjæres, polstres og foldes av vår salmakermester for å skape et unikt element, en referanse til nyvinnende design. Den var opprinnelig tenkt brukt på våre konseptbiler, men inngår nå i alle DS Automobiles interiører.

INSPIRASJONSKILDENE Møt håndverkerne som gir oss inspirasjon til fagkunnskap

VI DYRKER DET FREMRAGENDE  

Våre konseptbiler er de rene lekeplassene for eksperimentering med teknikk og fagkunnskap. Fordi våre team gir de en mulighet til å prøve ut materialer og teknologier, etablere partnerskap med anerkjente håndverkere og perfeksjonere hvert enkelt av deres bidrag for å skape en innovativ, eksklusiv kjøreopplevelse.

En smakebit på fremtiden

Når morgendagens teknologi utvikles i disse konseptbilene, henter våre ingeniører og håndverkere inspirasjon fra parisisk luksus, men uten å glemme det vakre, det sanselige og usedvanlige. Vår nyeste modell, DS AERO SPORT LOUNGE, staker ut den fremtidige kursen for DS Automobiles – her blir bilen et eget rom, intelligent og konfigurerbart, nettverkskoblet og avansert.

DS AERO SPORT LOUNGE
#

Kvalitet uten kompromisser

Våre håndverkere, salmakere, designere, eksperter og ingeniører behersker materialet og forfiner teknologien ned til minste detalj i den endelige utførelsen og former et produkt som forener raffinement og ytelse. Noen håndlagde ornamenter er blitt ikoniske kjennetegn for merket og bidrar til den unike komforten i vårt innovative univers.

#

Fagkunnskap og atter fagkunnskap

Vår fagkunnskap er basert på edle materialer og raffinerte teknikker, men den kommer også til uttrykk gjennom en personlig og ekte kundeopplevelse. Hos DS Automobiles står du i sentrum for vår oppmerksomhet med skreddersydde løsninger som oppfyller dine ønsker og behov.