DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

100% ELEKTRISK

 

REKKEVIDDE LADING MOTOR
320 km 80% på 30 minutter 100kW/136HK

KJØREMODUSER

Avhengig av dine ønsker, kan du tilpasse kjøreparameterne i tre moduser

Generøs 100kW motor (260Nm), tilgjengelig umiddelbart, gir en jevn, dynamisk og rolig kjøring.

 

 

SPORT
NORMAL
ECO

Prioriter ytelse, sensasjoner og kraft (0 til 50 km/t på 3,5 sekunder og 0 til 100 km/t på 9 sekunder). 

Modus egnet for daglig bruk med maksimal komfort. 

Få mest ut av rekkevidden.

LAD DIN DS 3 CROSSBACK E-TENSE UANSETT HVOR DU ER

  • TEKNOLOGI OG RAFFINEMENT

    Oppdag et særegent interiør dedikert for din komfort

Kjør eller la seg kjøre

Legg ut på langtur fullstendig tilbakelent takket være teknologien DS DRIVE ASSIST. Dette nyskapende systemet, som er aktivt opp til 180 km/t, posisjonerer bilen presist i veibanen og regulerer/justerer hastigheten i forhold til bilen foran.

Når trafikken går sakte, styrer denne teknologien også bilens start- og stoppfaser.

Bilen din parkerer for deg

Takket være systemet DS PARK PILOT parkerer bilen sin seg selv uten at du trenger å dreie på rattet eller trå på pedalene.

For å parkere er det bare en ting å gjøre: holde inne Park-knappen og vente på at magien skjer. Systemet oppdager en parkeringsplass tilsvarende størrelsen på DS 3 Crossback E-Tense ved ganske enkelt å kjøre forbi i en fart opp til 30 km/t, deretter utfører det manøveren, dvs. luke- eller inn/ut-parkering.

 

*Tilgjengelig fra 01.10.2020

Ta aldri blikket av veien

Hastighet, informasjon fra cruisekontroll/hastighetsbegrenser, lesning av skilt, førerassistentsystemer og GPS: Mens du kjører, får du tilgang til all viktig informasjon uten å ta blikket av veien takket være Head-Up displayet.

Denne teknologien er lånt fra jagerfly og projiserer på en gjennomsiktig skive i synsfeltet ditt all viktig informasjon.

EN UNIK SIGNATUR

Ved å opprettholde DNA og identiteten til DS 3 CROSSBACK, utmerker vår 100% elektriske versjon E-Tense seg med eleganse takket være de mange designelementene som understreker modernitet og ytelse.rnrn

E-TENSE MED 100% ELEKTRISK MOTOR

Kombinert kraft og fleksibilitet drives den elektriske motoren av et batteri som er strategisk plassert i plattformen for å opprettholde den samme plassen som er tilgjengelig i bensin- eller diesel-versjonen.


1. Normalladeinntak på 7,4kW 

2. Elmotor med 100kW/136HK
3. Varmepumpe
4. Lading
• Lading med Wallboks 7.30 min (7,4kW)

• Støtter opptil 100kW hurtiglading
• Ladefart på opptil 9 km/min

5. Lithium-ion batteri på 50 kWh:

• WLTP* DS 3 CROSSBACK E-TENSE rekkevidde: opptil 320 km

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for rekkevidde og strømforbruk, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk for nye biler 1. september 2018. Tallene avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger særlig av effekten til bilens innebygde lader, ladekabelen og type og effekt på ladestasjonen som brukes. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på vår informasjonsside om WLTP.