DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Raffinement i helelektrisk utgave

Pris fra 299900 kr

 

REKKEVIDDE

Opptil 341 km (WLTP¹ kombinert syklus)

LADING

30 minutter på å lade opptil 80 %
(på offentlig hurtigladestasjon)

MOTOREFFEKT

100kW/136hk

KJØREGLEDE OG KOMFORT  

Vår rene elektriske versjon er kjennetegnet ved sin umiddelbare akselerasjon og en beroligende stillhet som gir en uforlignelig komfort.

E-TENSE-teknologi

Kraft og fleksibilitet

Kjøremoduser

Gjenvinning av bremseenergi

Forhåndstemperering av kupeen

Velg den kjøremodusen som passer for degSE MER
Kraft og fleksibilitet
Bilen lades under kjøringenSE MER
Bilen lades under kjøringen
Når velvære rimer på rekkeviddeSE MER
Forhåndstemperering av kupeen

FORDELENE VED DEN HELELEKTRISKE E-TENSE

Alt for å gi deg en god kjøreopplevelse

Bidra til å forbedre luftkvaliteten i byen, og utnytt lavutslippssonene som er tilgjengelige for deg. Byen åpner seg for deg.

Forenklet vedlikehold

Elektrisitet er billigere enn fossilt drivstoff: 100 km koster deg i gjennomsnitt 2 euro. Lad DS 3 CROSSBACK E-TENSE hjemme via stikkontakt eller en DS Wall Box.

E-TENSE-tjenester

Gjør hverdagen enklere med en rekke tjenester for DS Automobiles: finn ladestasjoner og planlegg ladingen på smarttelefonen eller i bilen. Du kan også få installert en lader hjemme.

E-TENSE EN PRESTISJEFYLT SIGNATUR

Vår helelektriske E-TENSE-versjon har DS 3 CROSSBACKs DNA og identitet, men skiller seg ut med sin eleganse og de mange designelementene som tegn på modernitet og ytelse.

Frihet Rekkevidde og lading

Bytt til nullutslipp

DS 3 CROSSBACK E-TENSE har en rekkevidde på opptil 341 km (WLTP-syklus¹). En kombinasjon av ytelse og eleganse. Værforhold, hastighet og kjørestil kan påvirke rekkevidden for elbilen. Nedenfor kan du se alle elementene som virker inn på batteriets effektivitet.

DS

Hastighet

Hastighet er den viktigste faktoren for å bevare rekkevidden på elbilen. Hvis du f.eks. kjører 130 km/t på motorveien, halveres WLTP-rekkevidden. Setter du ned hastigheten, kan du kjøre lenger.

Kjørestil og stigning

Elbilens rekkevidde påvirkes av kjørestil og terreng. Ved å holde en konstant hastighet, velge Eco-modus, velge miljøvennlig kjøring og foretrekke en jevn, rykkfri kjøring bidrar du til å spare på bilens energi. Gjenvinning av bremseenergi sparer også opptil 20 % i drivstofforbruk.

Temperaturregulering

Ekstreme temperaturer kan hindre at batteriene opprettholder et optimalt ladenivå. Oppvarming har en betydelig innvirkning på batteriene. Det anbefales derfor sterkt å forvarme eller -kjøle kupeen fra din MyDS-app mens bilen fremdeles er ladet.

Simulere rekkevidden for elbilen

Legg inn informasjon nedenfor for å beregne rekkevidden.

LADETID

Tjenester

Finn din forhandler

Juridisk informasjon ¹ De oppgitte verdiene for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere brukte metoden NEDC (New European Driving Cycle). De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO2-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.