DS 3 CROSSBACK

Pris fra 299900 kr

 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE RIVOLI


AKTUELLE TILBUDLEASINGKAMPANJE: DS 3 CROSSBACK E-TENSE RIVOLI


0 kr i innskudd 

Leasing fra 4 490 kr/mnd. Totalpris 165 040 kr

0,99 % kampanjerente

 

LES MER


KARAKTER Eksteriøret: en umiskjennelig design

Den elegante silhuetten til vår kompakte SUV, DS 3 CROSSBACK E-Tense, viser en avantgarde-stil som er både markant og skulpturell.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

En imponerende silhuett

I DS 3 CROSSBACK E-Tense smelter eleganse, komfort og teknologi sammen under en markant silhuett. Det imponerende inntrykket forsterkes av detaljene som oser av modernitet og raffinement.

 

En spennende lyssignatur

Den nyeste generasjonen DS MATRIX LED VISION-lykter høyner bilens elegante utseende og gir føreren en enestående fordel: muligheten til å kjøre med lyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter.

Ved hjelp av et kameraet øverst i frontruten tilpasser disse intelligente lyktene automatisk lysstrålene etter trafikkforholdene.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Elegante og markante linjer

Det er ikke en hvilken som helst opplevelse å sitte bak rattet i DS 3 CROSSBACK. Med sin kurvede silhuett og sine store hjul får denne kompakte SUV-en en banebrytende stil som er både kraftfull og skulpturell.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Håndtak som åpner seg for deg

La deg overraske over dørhåndtakene, som dukker frem når du trenger dem. Etterpå felles de elegant inn i karosseriet og fremhever den raffinerte silhuetten på din DS 3 CROSSBACK.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE
DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Innvendig  

DS LOUNGE Det ypperste innen komfort

På korte og lange turer er komforten i DS 3 CROSSBACK E-Tense alltid like enestående. I for- og baksetene har vi integrert en innovativ skumbehandling med dobbelt skumtetthet for å skape et omsluttende sete av høy kvalitet.

Under den 10,3"-tommers berøringsskjermen finner du det spektakulære midtpanelet. De berøringsfølsomme betjeningselementene og de to midtstilte luftdysene er formet som diamanter, som et ekko av vår merkesignatur.

TEKNOLOGI Teknologi designet for deg

DS 3 CROSSBACK E-Tense inneholder teknologi som er utviklet med tanke på din komfort og sikkerhet.

 

PROXIMITY HANDSFREENØKKEL

En ny måte å få tilgang til bilen på

1,50 m: Dette er avstanden da DS 3 CROSSBACK E-Tense merker at du er til stede. Når du nærmer deg, låser PROXIMITY-HANDSFREENØKKELEN automatisk opp bilen, og de tidligere usynlige dørhåndtakene aktiveres. Det eneste du trenger å gjøre, er å åpne døren og sette deg bak rattet. Når du går bort fra bilen, er prinsippet det samme: Håndtakene trekkes inn, og bilen låses automatisk.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS DRIVE ASSIST

Kjøre eller bli kjørt

Med den avanserte DS DRIVE ASSIST-teknologien kan du legge ut på langturer uten bekymringer. Denne innovative kjøreassistansen er aktiv i opptil 180 km/t og sørger for at bilen holder seg nøyaktig i sitt kjørefelt og regulerer hastigheten i forhold til kjøretøyet foran deg.

Når trafikken blir langsommere, styrer teknologien også bilens stopp- og startfaser.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS MATRIX LED VISION

LED DS-frontlykter

Takket være den nyeste generasjonen av DS MATRIX LED VISION-lyktene kan du kjøre om natten med fullgod sikt uten å blende andre trafikanter. Disse intelligente LED-lyktene tilpasser lyset automatisk etter trafikkforholdene, som registreres av kameraet i den øvre delen av frontruten. Dermed får du hele tiden et optimalt lysnivå.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

HEAD UP-DISPLAY

Slipp aldri øynene fra veien

Hastighet, Informasjon fra cruisekontroll/hastighetsbegrenser, veiskilt, kjøreassistanse og navigasjonshjelp: Når du er på farten, kan du få tilgang til alle viktige data uten å ta blikket fra veien, takket være headup-displayet.

Denne teknologien, som opprinnelig ble brukt i kampfly, projiserer alle viktige data på et gjennomsiktig fargedisplay i synsfeltet.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

AUTOMATISK NØDBREMSING

En ny generasjon nødbremsesystem

For å sikre din egen og omgivelsenes sikkerhet har vi utstyrt bilen med et automatisk nødbremsesystem. Ved hjelp av en sensor og et kamera øverst på frontruten registrerer dette systemet hindringene som befinner seg i kjørefeltet, dag som natt.

Ved en akutt faresituasjon advares føreren ved hjelp av et visuelt og akustisk signal. Hvis føreren fremdeles ikke reagerer, trer det automatiske bremsesystemet i aksjon.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

SKILTGJENKJENNING

Bilen registrerer veiskilt

Gled deg over optimal kjørekomfort med skiltgjenkjenning og anbefalt hastighet. Dette systemet leser av permanente og midlertidige fartsskilt langs veien og viser dem deretter på instrumentpanelet og advarer deg i sanntid om overskridelser av hastigheten. Du kan også endre innstillingen av cruisekontroll/hastighetsbegrenser for å tilpasse farten til gjeldende fartsgrense.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

E-TENSE Kjøregleden blir 100 % elektrisk

Elbil uten kompromisser

Samtidig som vi har bevart de innvendige målene til DS 3 CROSSBACK, byr vår helelektriske versjon på både kjøreglede og komfort. Ved hjelp av E-TENSE-motoren kan du oppnå en rekkevidde på opptil 341 km (WLTP¹). En kombinasjon av ytelse og eleganse.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

KJØP PÅ NETT Finn og bestill din drømmeutgave på nett av DS 3 CROSSBACK

Tjenester

Finn en forhandler

* Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Stavanger. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel.
Juridisk informasjon ¹ De oppgitte verdiene for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere brukte metoden NEDC (New European Driving Cycle). De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO2-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.