DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK-konfigurator

Planlegg hvordan innsiden av din nye DS 3 CROSSBACK E-TENSE SUV vil bli med vår DS-konfigurator. Med vårt konfigurasjonsverktøy kan du tilpasse din nye bil etter dine ønsker og behov: spesifikasjoner, utstyr, design osv. Bygg din DS-drømmebil.

 

Tilgjengelige spesifikasjoner for DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK kompakt SUV er tilgjengelig i flere versjoner: BASTILLE, PERFORMANCE LINE og RIVOLI. Alle disse spesifikasjonene er ledsaget av en rekke standardutstyr og tilbehør for å dekke alle dine behov.

 

Elektrisk motor

DS 3 CROSSBACK er tilgjengelig som E-TENSE elektrisk motor og kommer med en 8-trinns automatisk girkasse.

 

Interiør og eksteriør design som passer deg

Din DS 3 CROSSBACK kan tilpasses akkurat som du vil med en rekke alternativer: velg følelsen av interiøret, fargen på karosseriet og taket og til og med hjulene. Forbedre din DS 3 CROSSBACK ved å velge det designet som passer deg best.

 

DS 3 CROSSBACKs dimensjoner

For din komfort har DS 3 CROSSBACK en lengde på 4418 mm, en bredde på 1988 mm med sidespeil og en høyde på 1534 mm. Med en 350L bagasjerom og mange oppbevaringsrom har DS 3 CROSSBACK praktisk og funksjonell plass.

 

DS 3 CROSSBACK sitt utstyr

For å forbedre din velvære og sikkerhet, tilbyr DS 3 CROSSBACK en rekke utstyr avhengig av hvilken modell du velger. Nøkkelfri start, DS Drive assist, nødbrems etc…