DS 4 E-TENSE

DS 4 konfigurator

Interessert i den DS 4 E-TENSE kombi? I vår DS-konfigurator kan du tilpasse din nye bil, tilgjengelig som en plug-in hybrid, avhengig av dine ønsker og behov: spesifikasjoner, utstyr, og design. Bygg din DS 4 til bilen som passer deg!

 

Alle tilgjengelige DS 4-spesifikasjoner

Din kompakte sedan er tilgjengelig i flere versjoner: STREET, PERFORMANCE LINE og CROSS. Alle spesifikasjonene inkluderer en rekke standardutstyr og tilbehør for å dekke alle dine behov.

 

Plug-in hybrid

DS 4 er tilgjengelig som E-TENSE plug-in hybrid. For å sikre at den er så komfortabel som mulig, tilbys DS 4 med en 8-trinns automatgirkasse.

 

Interiør og eksteriør design

Din DS 4 kan tilpasses ned til minste detalj med mange mulige alternativer: valg av følelse innvendig, farge på karosseri og tak og til og med hjulene. Hev din DS 4 ved å velge pakken som passer deg.

 

DS 4 sine dimensjoner

For din komfort har DS 4 en lengde på 4400 mm, en bredde på 1866 mm med sidespeil nedfelt og en høyde på 1470 mm. Dra nytte av en 430L støvel, DS 4 har også mange oppbevaringsrom som tilbyr praktisk og funksjonell plass.

 

DS 4 sitt utstyr

Med sikte på å forbedre din velvære og sikkerhet tilbyr DS 4 standardutstyr avhengig av modellen du har valgt: 4-veis justerbare hodestøtter, lengdejusterbar førersetebase, oppvarmet ratt, oppvarmede, masserende og avkjølte forseter.