COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS 4 E-TENSE

Refinement Engineered

DS 4 plug-in hybrid

La deg overbevise Et helt nytt uttrykk

Snart er DS 4 her – en karismatisk og kraftfull bil med robuste proporsjoner. Bilen leveres med såkalt utvidet teknologi som er perfekt integrert i den stilrene og ergonomiske kupeen.

Et attraktivt og elegant eksteriør.

Store hjul og en atletisk og aerodynamisk profil. DS 4 har en moderne design med linjer som er myke og selvsikre på samme tid. De fint avrundede baklyktene smelter perfekt inn i den elegante helheten og gir bilen en unik identitet.

DS 4 DS MATRIX LED VISION

Et fengslende blikk

DS MATRIX LED VISION-lyktene og de innovative kjørelysene med 98 lysdioder gir bilen et skarpt og fengslende blikk.

DS MATRIX LED VISION

Smart lysteknologi

DS 4 er utstyrt med en ny generasjon smale og moderne DS MATRIX LED VISION-hovedlykter med Matrix Beam- og Dynamic Bending Light-teknologi (adaptive lys). Lyktene registrerer omgivelsene og tilpasser seg ved å aktivere en av fem forhåndsinnstilte moduser: bykjøring, landevei, motorvei, vanskelige værforhold og tåke. Dermed kan du bruke fjernlysene uten å blende medtrafikanter, uansett kjøreforhold.

DS 4 hybrid på veien

Vis hvem du er

Da DS 4 ble til, hentet designerne inspirasjon fra både kompaktsedaner og SUV coupé-modeller. En av grunnene til at vi tror at denne modellen vil treffe mange, er at den gir store muligheter for individuell tilpasning. DS 4-serien er utvidet med to nye versjoner: den sportslige Performance Line og den robuste CROSS.

DS 4 Performance line
DS 4 CROSS

DS 4 PERFORMANCE LINE

DS 4 CROSS

INTERIØRDESIGN Elegant design med rene linjer

DS 4 har en ren innvendig design med integrerte skjermer i dashbordet, E-TOGGLE, strømlinjeformede elektriske vindusheiser og usynlige DS AIR-luftdyser. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og spennende materialvalg med blant annet smidd karbon, brun ask og narvet skinn eller nappaskinn samt merkets ikoniske klokkerem-design setter et eksklusivt preg på kupeen.

SE 360-GRADERS VISNING
Interiør Opera Brun Criollo
Interiør Pebble Grå
Interiør Performance Line (Alcantara)

TEKNOLOGI En spennende kjøreopplevelse

DS 4 er utstyrt med det vi har kalt «utvidet teknologi», en unik kombinasjon av avansert teknologi og utvidet virkelighet. Det betyr mer effektive løsninger, flere nettbaserte funksjoner og mer innovasjon, slik at du får en bedre kjøreopplevelse og bedre sikkerhet.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Intuitiv teknologi gir overblikk og trygghet på veien

Det utvidede head-up-displayet gir en visuell opplevelse som nærmer seg såkalt utvidet virkelighet. Informasjon fra bilsystemene projiseres gjennom frontruten i et format som tilsvarer 21 tommer diagonalt, 4 meter foran bilen. Det gjør at informasjonen tilsynelatende vises på veien foran deg, slik at du ikke trenger å ta blikket fra veien.

DS utvidet Head Up Display

DS IRIS SYSTEM

Intelligent assistent

Vårt nye informasjonsøkosystem DS IRIS SYSTEM er intuitivt, ergonomisk og kan tilpasses slik du vil. Det er nesten som å ha en personlig assistent som gjenkjenner alt du sier og utfører hver minste lille kommando du gir, enten via berøringsskjermen eller med stemmen.

DS Iris System tilkoblet assistent

DS SMART TOUCH

Lett tilgjengelige snarveier

Med DS SMART TOUCH kan du aktivere en av seks egendefinerte snarveier (navigasjon, telefon, radio, innstillinger for klimaanlegg osv.) med en fingerbevegelse, uten å flytte blikket fra veien. Berøringsskjermen er praktisk plassert og lett tilgjengelig for føreren, som kan styre systemet ved å zoome ut og inn eller til og med skrive på skjermen med fingrene.

DS Smart touchskjerm

DS 4 E-TENSE Den nye generasjonen mobilitetsløsninger

DS 4 plug-in hybridlading

DS 4 er bygd på en plattform som gjør det enklere for ingeniørene våre å forbedre design og ytelse. Plattformen er utviklet for vår nye ladbare hybriddrift E-TENSE på 225 hk, som består av en bensinmotor på 180 hk og en elmotor på 110 hk. Ved blandet kjøring (WLTP) gir det en elektrisk rekkevidde på over 50 km uten at det går på bekostning av plassen i kupeen.

KOMFORT OG SIKKERHET

Innovasjoner for dynamisk ro om bord

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS NIGHT VISION

Ny generasjon kjøringSE MER
Autonom kjøring DS Drive Assist 2.0
Dynamisk komfortSE MER
Aktiv fjæring med kamera DS Active Scan Suspension
Se det som ikke er synlig i mørketSE MER
DS Night Vision infrarødt kamera

Finn din forhandler