COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

FØRPREMIERE DS 4, en kombinasjon av utvidet teknologi og fransk ekspertise

Designerne våre har utviklet DS 4, den første modellen i en ny generasjon biler fra DS Automobiles, på en ny plattform som gir større frihet i utviklingen og integreringen av avansert teknologi. Få en førpremiere på teknologien i denne modellen som kommer på markedet i 2021. 

Konstruert for fremtiden

DS 4 står for en ny filosofi som vi har kalt «utvidet teknologi». Det er en unik kombinasjon av avansert teknologi og utvidet virkelighet. Det betyr høyere effektivitet, flere nettbaserte funksjoner og flere innovasjoner, slik at du får en bedre kjøreopplevelse og høyere sikkerhet.  

HØYTEKNOLOGISK Omgitt av avanserte løsninger

Den unike førerplassen i DS 4 gir deg en kjøreopplevelse helt utenom det vanlige.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Projiserer informasjon på veien

Head-up-displayet har fått en innovativ funksjon for utvidet virkelighet. Informasjonen som projiseres på frontruten, ser ut som om den vises på veien foran deg. Det gjør at du ikke trenger å ta blikket fra veien. 

DS IRIS SYSTEM

Si hva du vil gjøre

DS IRIS SYSTEM er et nytt stemmestyringssystem som er enkelt å bruke. Det er nesten som å ha en personlig assistent.

DS SMART TOUCH

Vis hva du vil gjøre

Med DS SMART TOUCH kan du aktivere hovedfunksjonene i systemet med en enkel håndbevegelse. Den lett tilgjengelige berøringsskjermen gjenkjenner bevegelser, f.eks. for å zoome inn og ut, og også det du skriver med fingeren. Du slipper å bla gjennom menyer og kan holde blikket på veien.  

Hos DS Automobiles setter vi kjøreopplevelsen og sikkerheten i høysetet. Derfor har vi utviklet nye førerassistentsystemer for DS 4.

DS SAFETY

 

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS MATRIX LED VISION

En helt ny kjøreopplevelseLes mer
Avansert lyssignaturLes mer

DS COMFORT & CARE

Innovasjoner som skaper trygghet bak rattet

Avansert teknologi gir deg en enda bedre kjøreopplevelse og høyere sikkerhet når du sitter bak rattet i DS 4 i 2021.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dynamisk komfort


Ved hjelp av sanntidsdata fra et kamera øverst på frontruten, fire sensorer og tre akselerasjonsmålere regulerer DS ACTIVE SCAN SUSPENSION hjulene uavhengig av hverandre. Systemet tilpasser kontinuerlig fjæringen etter underlaget.

DS NIGHT VISION

Se det som ikke synes i mørket


Et infrarødt kamera i grillen på DS 4 oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem i det digitale kombiinstrumentet, slik at du kan oppdage farer og reagere i tide. Dette bidrar til å øke sikkerheten når du kjører i mørket.

E-TENSE En ny generasjon mobilitet

DS 4 er bygd på en plattform som gjør det enklere for ingeniørene våre å forbedre designen og ytelsene. DS 4 er utviklet for den nyeste generasjonen av vår E-TENSE-hybriddrift. Den består av en bensinmotor på 180 hk og en elmotor på 110 hk. Ved blandet kjøring (WLTP) får du opptil 50 km rekkevidde uten at det går på bekostning av verken plassen i kupeen eller bagasjeromsvolumet.