DS 7 CROSSBACK
E-TENSE

En ladbar hybrid fra DS

[cle1: E_TENSE_COMMANDE Lang:NB]
 

DS 7 CROSSBACK E-TENSE fås i to versjoner

VERSJON E-TENSE 225

 

MOTOREFFEKT:

225 hk

0 til 100 km/t på 8,9 sekunder

 

FORBRUK/UTSLIPP (WLTP1):

0,14 liter per mil

32 gram CO₂ per km

 

REKKEVIDDE MED HELELEKTRISK DRIFT:

inntil 55 km (WLTP1)

VERSJON E-TENSE 4x4 300

 

MOTOREFFEKT

300 hk og firehjulsdrift

0 til 100 km/t på 5,9 sekunder

 

FORBRUK/UTSLIPP (WLTP1):

0,13 liter per mil

31 gram CO₂ per km

 

REKKEVIDDE MED HELELEKTRISK DRIFT:

inntil 58 km (WLTP1)

E-TENSE-teknologi

FULL FRIHET

Gjenvinning av bremseenergi

E-SAVE-funksjon

Kjøremoduser

Batteriet lades når du bremserSE MER
Gjenvinning av bremseenergi
Spar energi til senereSE MER
E-SAVE-funksjon
Velg kjøremodusSE MER
Kjøremoduser

FORDELENE VED E-TENSE LADBAR HYBRID

Lydløst og behagelig

Du kan starte motoren og kjøre i gang i nullutslippsmodus så å si lydløst. Lyden dempes ytterligere av de laminerte rutene, som er standardutstyr på E-TENSE-modellene.

Kjør uten begrensninger

Velger du en ladbar hybrid, får du friheten til å kjøre overalt i byen, også i miljøsoner. E-TENSE-versjonene har et grønngrått LED-lys øverst på frontruten som lyser når elektrisk modus er aktivert.

Forbruk og utslipp

Våre ladbare E-TENSE-hybrider har forbruks- og utslippsverdier som er blant de laveste på markedet: 31 g CO₂ per km og 0,13 liter per mil for E-TENSE 4x4 300.

Bagasjerom og innvendig plass

Den unike konstruksjonen gir rikelig med plass, både i kupeen og i bagasjerommet. Bagasjeromsvolumet på 555 liter er blant de største i klassen for ladbare hybrider.

TJENESTER FOR E-TENSE

Vi tilbyr mange tjenester som gjør hverdagen din enklere, for eksempel mulighet til å søke etter ladestasjoner i bilen, programmere lading fra smarttelefonen og hjelp til å installere en egen lader hjemme.

Versjon med firehjulsdrift

E-TENSE 4x4 300 har to elektromotorer, én foran på 110 hk og én bak på 113 hk. Bilens totale effekt er 300 hk.

STILFULL DESIGN OG AVANSERT TEKNOLOGI

De ladbare E-TENSE-hybridene våre er konstruert for enkel bruk, samtidig som det designmessige særpreget til DS 7 CROSSBACK er bevart.

REKKEVIDDE OG LADING

Nullutslippsmodus

Skal du dra full nytte av den ladbare hybriden, er lading en forutsetning. Når den er fulladet, har E-TENSE 4x4 300-versjonen en rekkevidde på inntil 58 km (WLTP1). Det vil for de fleste være nok til kjøreturen til og fra jobb.

LADETID

Beregn ladetiden basert på batteriets ladenivå

Mange faktorer, blant annet utetemperatur og kjørestil, påvirker rekkevidden til den ladbare hybriden i elektrisk modus.

Hastighet

Hastighet er den enkeltfaktoren som i størst grad påvirker den ladbare hybridens rekkevidde. Bruk elektrisk modus så mye du kan ved lave hastigheter. Skal du oppnå lengst mulig rekkevidde, bør du kjøre med moderat hastighet på motorveien.

Kjørestil og terreng

Kjørestil og terreng påvirker den ladbare hybridens rekkevidde. I tillegg til å bruke Eco-modus, som er en av bilens fire kjøremoduser, anbefaler vi en mest mulig økonomisk kjørestil. Ved å utnytte systemet for gjenvinning av bremseenergi og kjøre jevnt og smidig kan du redusere drivstofforbruket med opptil 15 prosent.

Bruk av klimaanlegg

Sterk varme eller kulde påvirker de kjemiske reaksjonene i batteriene. Bruk av varmeapparat kan utgjøre en forskjell i rekkevidde på hele 35 prosent fra sommer til vinter. Noe av det mest effektive du kan gjøre for å øke rekkevidden om vinteren og på varme sommerdager, er å varme opp eller kjøle ned kupeen før avreise.

REKKEVIDDE I NULLUTSLIPPSMODUS

Legg inn informasjon nedenfor for å beregne rekkevidden.

SKREDDERSYDDE TJENESTER

* Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Stavanger. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel.