DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line

Et spenstig og elegant utseende

Denne særegne Inspirasjonen er utviklet av våre designere, ingeniører og sportsavdelingen i DS Automobiles og kombinerer grand touring-ånden med eleganse og dynamiske egenskaper.

Modellene kjennetegnes med DS PERFORMANCE Line-emblemer: Rød karmin for lidenskap, Hvit for renhet og Gull for seier.

DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line
DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line

SPORTSINSPIRASJON

Med DS Inspiration PERFORMANCE Line virker DS 7 CROSSBACK muskuløs, men elegant på utsiden takket være en rekke designdetaljer som gir et enda mer eksklusivt og atletisk inntrykk.

Med sine 19-tommers sorte, diamantslipte lettmetallfelger og den sortglansede strukturen på DS Wings- og innrammingen av baklyktene skiller DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line seg ut fra første øyekast.

Fortryllende utseende

Strukturerte, sortglansede DS Wings og blank, sort grill med DS PERFORMANCE Line-logo 

Spenstig profil

19-tommers sorte, diamantslipte PERFORMANCE Line (BEIJING*) (LONDON* felger til Plug-In Hybrid)-lettmetallfelger med karminrøde navkapsler og emblemer på fordørene innpreget med guillochering.

Uttrykksfull

DS 3D Full LED-baklys, med tredimensjonal effekt innrammet i en sortglanset struktur for et sportslig preg.

UNIK SJARM

UNIK SJARM

Se veien i et annet lys bak rattet på DS 7 CROSSBACK PERFORMANCE Line. Alcantara®-interiøret og bruken av eksklusive materialer setter umiddelbart et dempet, men likevel sporty preg.

– Skinnratt med karminrøde og gullfargede sømmer.
– Setekomfort. Elektriske seter med sitteputeforlenger.
– PERFORMANCE Line-logo med guillochering på dashbordet i alumuminium.
– PERFORMANCE Line-stoffmatter foran og bak.

Girspak

Imponerende motorer

Du vil nyte energien i DS 7 CROSSBACK med en rekke tilgjengelige motorer. En ladbar hybrid E-TENSE-modell er også tilgjengelig. Disse motorene er kraftige og effektive, overholder de nyeste utslippsbestemmelsene (Euro 6) og skiller seg ut med sitt utrolige moment. Nyt den smidige responsen fra siste generasjon 8-trinns automatgir (EAT8). 

Tilgjengelige motorer

Ladbar hybrid
E-TENSE 300 4x4 EAT8

 

FINN NÆRMESTE FORHANDLER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.