DS 7 E-TENSE

 DS 7 E-TENSE-konfigurator

Tilpass din nye DS 7 E-TENSE SUV med vår DS-konfigurator! Tilpass din nye SUV, tilgjengelig som hybrid, i henhold til dine forventninger og behov: spesifikasjoner, utstyr, design osv... Bygg din nye DS 7 E-TENSE SUV akkurat slik du vil ha den!

 

Tilgjengelige spesifikasjoner for DS 7 E-TENSE

Din SUV er tilgjengelig i flere versjoner: PERFORMANCE LINE og RIVOLI. Alle disse spesifikasjonene kommer med en rekke av det nyeste utstyret og tilbehøret for å dekke alle dine behov.

 

Plug-in hybrid

DS 7 kommer som E-TENSE plug-in hybrid. For å garantere maksimal komfort tilbyr DS 7 E-TENSE en 8-trinns automatgirkasse på alle versjoner.

 

Interiør og eksteriør design som passer deg

Din DS 7 E-TENSE kan tilpasses   etter din smak med en rekke alternativer: valg av følelse innvendig, fargen på karosseriet og taket og til og med hjulene. Bygg din DS 7 E-TENSE og gjør den til den bilen som passer deg.

 

DS 7 E-TENSEs dimensjoner

Din DS 7 E-TENSE har en lengde på 4573 mm, en bredde på 1906 mm med sidespeil foldet og en høyde på 1625 mm. Hybrid-SUV-en har en romslig bagasjerom på 555L. DS 7 E-TENSE har også mange lagringsplasser for mer praktisk og komfort.

 

DS 7 E-TENSE sitt utstyr

For alltid å sikre din velvære og sikkerhet, har DS 7 E-TENSE en rekke utstyr avhengig av versjonen du velger: parkeringssensorer foran og bak, forvarming av bilen fra en smarttelefon eller 12-tommers berøringsskjerm, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, en revolusjonerende fjæringssystem, en LED som indikerer at bilen brukes i 100 % elektrisk modus og Regenerative Braking for å sikre best mulig energigjenvinning når du bremser ned.