E-TENSE

E-TENSE, hybrid kraft og komfort

Våre E-TENSE plug-in-hybrider kombinerer den beste teknologiske ekspertisen med ytelse utenfor det vanlige. E-TENSE-teknologi, vinner av Formule E-mesterskapet, kombinerer elektrisk motor og bensinmotor på en måte som gir en intens følelse med hver akselerasjon.

Kjøreglede med høy intensitet

DS 9 kan leveres med den nye E-TENSE-hybridmotoren som består av en PureTech turbo bensinmotor og en elektrisk motor, som kan kjøre nesten 50 kilometer (WLTP) i null-utslippmodus.

KJØREMODUSER

Den elektriske motoren, kombinert med 8-trinns automatgir, brukes ved oppstart og opptil hastigheter på 135 km/t. Denne aktiveres i henhold til valgt kjøremodus.

Null utslipp-modus

Modusen Null utslipp, som alltid er valgt som standard, gjør at du kan foreta de fleste reiser til og fra jobb uten å bruke drivstoff. Om bord kan du nyte en bemerkelsesverdig stillhet og fantastisk ytelse uten å generere CO2-utslipp.

 

DS 9 blir utstyrt med grønnblå LED øverst på frontruten for å angi at elektrisk modus er aktivert. Slik kan du også kjøre i byen, også når trafikken er begrenset.

 

Hybrid-modus

Designet for automatisk å håndtere ulike kraftkilder ved å kjøre 100 % elektrisk, 100 % bensin eller blande de to hvis situasjonen krever det. Hybrid-modus kombinerer effektivitet og allsidighet og sikrer samtidig at overgangene er umerkelige for brukerne.

 

Sport-modus

Sport-modus utnytt maksimalt de mekaniske mulighetene med DS 9 med raskere gassrespons, raskere girskifte, tyngre styring og stivere fjæring. Slik kan du nyte en dynamisk kjøreopplevelse uten stress.

REGENERATIV BREMSING

Når du bremser, konverteres hjulenes kinetiske energi til strøm, og kan øke rekkevidden.

BESKYTTET ENERGI GJENNOM E-SAVE MODUS

Denne modusen lar deg reservere energi til å kjøre i 100% elektrisk modus de siste kilometerne av reisen. Dette gir deg tilgang til byer, selv i tilfelle trafikkbegrensninger.

h FINN FORHANDLER

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:NB]