LIMITED EDITION

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Power of Elegance

*Farge med forbehold om tilgjengelighet.

Tilbud DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Særpreget og elegant DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Eksklusiv spesialmodell

DS 9 OPÉRA PREMIÈREs eksklusive og dramatiske linjer er inspirert av en kveld i operaen. Spesialmodellen har et sofistikert uttrykk med mange elegante detaljer og representerer det ypperste fra DS Automobiles.

20-tommers MUNICH-felger

De store og markante felgene fremhever den særpregede designen til DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.

OPÉRA PREMIÈRE-emblemer

Spesialmodellen har et unikt emblem på hver side. Det delikate, guillocherte «Clous de Paris»-motivet på sort bunn er kombinert med elegante noteinspirerte ornamenter, som en subtil henvisning til inspirasjonskilden bak DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.

Belyste DS-terskellister i krom

Når du åpner døren, slår lysene seg på og ønsker deg velkommen inn. Flotte detaljer, som de belyste terskellistene i krom med guillochert «Clous de Paris»-mønster, bidrar til den eksklusive atmosfæren.

EKSKLUSIV INNVENDIG UTSTYR

Skinnratt i fargen sort Basalte

Det elegante skinnrattet har betjeningselementer for lydanlegget, smarttelefonen (tilkoblet med Bluetooth), det digitale kombiinstrumentet og stemmestyringsfunksjonen.

Klokkereimdesign i nappaskinn i Pebble Grey

Dashbordet og dørpanelene i DS 9 OPÉRA PREMIERE er trukket med elegant nappaskinn i fargen Pebble Grey og dekorert med fine perlesting. Setene er også trukket i nappaskinn i den samme, lyse grånyansen, og den karakteristiske klokkereimdesignen harmonerer perfekt med resten av interiøret.

Taktrekk av Alcantara® i fargen grå Galet

Taktrekket i fargen grå Galet komplementerer setetrekkene i grå Perle og skaper en rolig og behagelig stemning.

SETER I DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE har setevarme, seteventilasjon og massasjefunksjoner som sørger for førsteklasses sittekomfort for fører og passasjerer. Den store akselavstanden på 2,89 meter betyr at DS 9 er svært romslig innvendig. I baksetet er det elegante midtarmlenet i nappaskinn utstyrt med USB-porter og betjeningsknapper for massasjefunksjonene.

DS LOUNGE Romslig og behagelig

Hifi-anlegget FOCAL Electra® gir krystallklar lyd fra 14 høyttalere med en samlet utgangseffekt på 515 watt. De laminerte rutene med lyddempende folie og det sveisede og limte karosseriet som reduserer vibrasjoner, sørger for en optimal lydopplevelse og skaper en rolig og behagelig atmosfære i kupeen.

FOCAL Electra® HIFI-ANLEGG I DS 9 OPÉRA

TEKNOLOGI

DS DRIVE ASSIST

Vi utviklet DS DRIVE ASSIST for å hjelpe deg med kjøringen, men du kan selvsagt ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. Førerassistentsystemet regulerer bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og sørger for at DS 9 OPÉRA PREMIÈRE holder din valgte plassering i kjørefeltet. Det styrer hastighet og kurs og ivaretar sikkerheten, slik at du kan senke skuldrene og slappe av. Systemet kan også stoppe (i opptil tre sekunder) og kjøre i gang igjen når du kjører i tett trafikk.

DS DRIVE ASSIST

DS NIGHT VISION

Det infrarøde kameraet i grillen oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem på det digitale kombiinstrumentet, slik at du kan forutse farer og reagere i tide. Det gir økt trafikksikkerhet i mørket.

DS NIGHT VISION

PROXIMITY NØKKELFRI ADGANG OG START

Når du nærmer deg bilen og kommer innenfor en radius på to meter, låses DS 9 OPÉRA PREMIÈRE automatisk opp, og de ellers usynlige dørhåndtakene kommer til syne. Du kan deretter starte bilen med et trykk på start/stopp-knappen. Når du beveger deg bort fra bilen, er prinsippet det samme: Håndtakene trekkes inn, og bilen låses automatisk.

PROXIMITY NØKKELFRI ADGANG OG START

BILDER AV DS 9 OPÉRA PREMIÈRE