COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS 9 E-TENSE

Kraft og eleganse

 

Et smykke av eleganse og fantastisk teknologi

DS 9, et symbol på fransk ekspertise. Vår nye sedan på 4.93m, som ble designet for å tilby den beste teknologien, høy komfort og enestående eleganse.

En moderne profil og elegant preg

DS 9 skiller seg ut med moderne linjer, som kombinerer eleganse og kraft. Detaljene gir, på samme måte som Clous de Paris-dekoreringen, DS Cornets eller innfellbare dørhåndtak, en mer særpreget design.

Eleganse i alle detaljer

Kupeen utmerker seg med de unike kreasjonene: «Clous de Paris»-dekor, krystallbrytere, klokke .R.M R180 og perledekorasjon.

DS LOUNGE

Kvintessensen av eleganse og komfort

ACTIVE SCAN-FJÆRING

Dette fjæringssystemet bruker kameraet, som er plassert på toppen av frontruta, og flere sensorer for å registrere ujevnheter i veien i sanntid. De overfører på noen millisekunder disse dataene til en kalkulator, som virker inn på hvert av hjulene uavhengig av hverandre. I henhold til disse opplysningene gjøres fjæringen fastere eller mykere, og slik sikres en optimal komfort.

AKUSTISK ATMOSFÆRE OG FOCAL ELECTRA® HI-FI-SYSTEM

Med ankomsten av DS 9 har ekspertene våre kommet opp med et nytt konsept for akustisk komfort. Rutene med en akustisk film er kombinert med et loddet/limt-karosseri som eliminerer vibrasjoner og gjør det mulig å skape et fredelig og rolig miljø.

Dette arbeidet gjør den rene lyden fra Hi-Fi Focal Electra® og de 14 høyttalerne enda bedre.

PLASS TIL HVER ENKELT

DS 9 er designet for at hver bruker av bilen skal få samme komfortnivå. Både for- og baksetene har oppvarming, massasje og ventilasjon.

Takket være den store akselavstanden på 2,89 meter, har DS 9 stor plass i baksetet. Armstøtten i midten bidrar til den generelle komforten. Den er laget av Nappa-skinn og inneholder oppbevaring og USB-kontakter og spiller en viktig rolle som kommandosentral for en rekke funksjoner.

DS 9 E-TENSE

HAUTE COUTURE. ELEKTRISK.

DS 9 tilbys med to ladbare TENSE hybridmotorer. En versjon med 225 hk og en versjon med 360 hk og 4-hjulsdrift som blir tilgjengelig senere. Den elektriske motoren, bidrar under akselerasjon og kan alene kjøres opptil 135 km/t, som gjør at du helt stille kan sette av gårde mot en ny kjøreopplevelse.

Når den nyeste teknologien hjelper deg

DS PILOT

DS DRIVE ASSIST

DS PARK PILOT

En forsmak på selvkjørende bilerLES MER
DS 9 manøvreringLES MER
  • DS ACCESS 

    Tilgang til bilen har aldri vært enklere.

Sikkerhet på sitt beste

DS SAFETY

DS ACTIVE LED VISION

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Høydefinisjonsbelysning på alle veierLES MER
Se om nattenLES MER
Bilen din passer på degLES MER

FINN FORHANDLER