DS 9 E-TENSE

Kraft og eleganse

Pris fra 779900 kr

 

MOTOREFFEKT

Fra 250 til 360 hk*

Fås som ladbar hybrid

*360 hk leveres på et senere tidspunkt

MÅL

Lengde: 4,93 meter

Bredde: 1,93 meter

Høyde: 1,46 meter

FORBRUK OG UTSLIPP (WLTP¹)

0,15l / 100 km

33g CO₂ / km

DS 9 E-TENSE 4x4 360

IKONISK En designperle

DS 9 har blitt et symbol på fransk design og ingeniørkunst og er tilgjengelig for bestilling hos din forhandler. Vår nye sedan med E-TENSE hybriddrift byr på fremragende teknologi, komfort og eleganse.

DS 9 E-TENSE

En moderne og elegant profil

DS 9 utmerker seg med en moderne design som er elegant og dynamisk på samme tid. Designdetaljer som panserlisten med «Clous de Paris»-mønster, DS Cornet-blinklysene og de integrerte dørhåndtakene gir et unikt særpreg.

En markant lyssignatur

DS ACTIVE LED VISION-lyktene som slår seg på når du låser opp bilen, og 3D-full-LED-baklyktene er karakteristiske for DS Automobiles og fremhever bilens attraktive utseende.

DS 9 E-TENSE

Fokus på detaljer

Panseret er delt i to av en list med guilloche-gravert «Clous de Paris»-mønster, et originalt og teknisk designelement inspirert av eksklusiv urmakerkunst.

DS 9 E-TENSE

Integrerte dørhåndtak

Dørhåndtakene felles ut når du nærmer deg bilen, og trekkes inn igjen når du forlater den.

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

FAGLIG EKSPERTISE Gjennomført elegant interiør

I DS 9 har alle i bilen like god komfort og plass. Både for- og baksetene er utstyrt med setevarme, seteventilasjon og massasjefunksjon.

DS 9 E-TENSE

DS LOUNGE Perfeksjon i hver detalj

DS 9 E-TENSE

Lounge-armlenet i baksetet gir topp komfort. Bak den stilrene utførelsen i nappaskinn skjuler det seg et oppbevaringsrom med USB-porter og betjeningsknapper for massasjefunksjonene.

På DS Opéra-inspirasjonen vil du særlig legge merke til de eksklusive materialene i kupeen til DS 9, kanskje først og fremst skinnet som pryder dashbordet og rattet.

DS 9 E-TENSE

Eksklusiv kupé

Skinn overalt

DS Opéra-inspirasjonen viser det ypperste av vår ekspertise. Her er hele dashbordet trukket i elegant nappaskinn i fargen Rouge Rubis, og setene har ikonisk klokkelenkedesign. Rattet er også heltrukket med Rouge Rubis-skinn.

Guilloche-gravert «Clous de Paris»-mønster

Den detaljerte guilloche-graveringen i «Clous de Paris»-mønster er inspirert av eksklusive klokker. Betjeningselementene er prydet av små pyramideformede spisser og linjer som krysser hverandre i perfekt harmoni.

Perlesøm

Sømmene på skinninteriøret der hvert sting minner om en perle, er en elegant detalj. Denne referansen til haute couture ble raskt en av DS Automobiles designsignaturer.

B.R.M. R180-ur

B.R.M. R180-uret er designet i samarbeid med B.R.M. Chronographes og har fått hedersplassen på dashbordet. Klokken kommer til syne når du starter bilen. Den elegante designen er kombinert med moderne teknologi, og klokken veksler automatisk mellom sommer- og vintertid og tilpasser seg tidssonene når du er på reise.

DS 9 E-TENSE

Lydkomfort

DS 9 har et helt nytt konsept for lydkomfort. Rutene av laminert glass med lyddempende folie er kombinert med et sveiset og limt karosseri som fjerner vibrasjoner. Det gir et svært behagelig lydnivå i kupeen. I tillegg sørger det for at den krystallklare lyden fra Hi-Fi-anlegget FOCAL Electra® med 14 høyttalere kommer til sin fulle rett.

SE 360-GRADERS VISNING
Opéra Rubis Red Interior
[cle1: OPERAJPG Lang:NB]
Opéra Black Basalt Art
Black Alcantara® Interior
Basalt Black leather Interior

TEKNOLOGI Få hjelp av avansert teknologi

DS 9 er utviklet for å gi en mest mulig behagelig kjøreopplevelse med utgangspunkt i det siste nye innen teknologi.

DS PARK PILOT

DS 9 tar styringen

Med DS PARK PILOT går parkeringen som en lek.

Det smarte parkeringssystemet i DS 9 finner selv en parkeringsluke av passende størrelse når du kjører forbi i opptil 30 km/t. Førerassistentsystemet parkerer bilen for deg, enten luken er på langs eller på tvers av kjørebanen. Du trenger verken røre ratt eller pedaler.

DS 9 E-TENSE

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Skanner kontinuerlig ujevnheter i veibanen

Fjæringssystemet registrerer ujevnheter i veien i sanntid ved hjelp av kameraet øverst i frontruten og flere sensorer. Dataene overføres deretter til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og kompenserer for ujevnhetene ved å justere hvert enkelt hjul individuelt. Avhengig av dataene som registreres, gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort.

DS 9 E-TENSE

DS ACTIVE LED VISION

Bilen passer på deg

DS ACTIVE LED VISION er navnet på systemet som styrer LED-hovedlyktene med tre roterende moduler. Systemet kan aktivere flere forskjellige lysmoduser tilpasset ulike kjøreforhold. Hver modul har ulike innstillinger for lysvinkel, lysstyrke og -rekkevidde som tilpasses i sanntid, avhengig av vær- og lysforhold. Enten du kjører i byen, på landeveien eller på motorveien, tilpasses lykteinnstillingene slik at du alltid har god sikt.

DS 9 E-TENSE

DS NIGHT VISION

Bedre sikt i mørket

I nattemørket skanner DS 9 veien ved hjelp av et infrarødt kamera plassert foran i grillen. Systemet er i stand til å oppdage fotgjengere og dyr på avstander opptil 100 meter, slik at du kan forutse farer og handle raskt.

DS 9 E-TENSE

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Bilen passer på deg

Et system bestående av et kamera og flere sensorer analyserer filplasseringen og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og en melding på det digitale instrumentpanelet.

DS 9 E-TENSE

DS DRIVE ASSIST

En forsmak på selvkjørende biler

Vi har designet DS DRIVE ASSIST for å avlaste føreren, som når som helst kan ta tilbake kontrollen over bilen. Systemet tilpasser bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og opprettholder ønsket plassering i filen ved å justere styringen. Det styrer hastighet og plassering og gir dermed en tryggere og mer avslappende kjøreopplevelse.
Systemet styrer også stopp (inntil tre sekunder) og start ved køkjøring.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE Nyt turen i en ladbar hybrid

DS 9 E-TENSE

Intelligens og ytelse

E-TENSE ladbar hybrid har både elektromotor og bensinmotor og sørger for topp ytelse og fleksibilitet. Bilen gir lave eller ingen utslipp og akselererer svært stillegående og dynamisk.

Finn din forhandler

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:NB]

Juridiske merknader

¹ Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og rekkevidde er målt med WLTP-testmetoden, som ble tatt i bruk for typegodkjenning av nye biler 1. september 2018. WLTP erstatter den gamle testmetoden NEDC (New European Driving Cycle). Siden testforholdene er mer realistiske, er verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og rekkevidde kan variere og avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Les mer her.

* Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Stavanger. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel.