DS 9 E-TENSE

Hybrid kraft og komfort

Pris fra 769900 kr

 

To varianter av hybriddriften

Vi tilbyr to ulike varianter av hybriddriften* (225 hk og 360 hk med firehjulsdrift). Utslippsverdiene for E-TENSE-modellene våre ligger mellom 0 og 49 g CO₂/km (avhengig av typegodkjenning).


* E-TENSE-drift med 360 hk og firehjulsdrift leveres senere

DS 9 E-TENSE 4x4 360

DS 9 E-TENSE 4X4 360

E-TENSE-teknologi

Full frihet

Gjenvinning av bremseenergi

E-SAVE-funksjon

Kjøremoduser

Batteriet lades når du bremserSE MER
Batteriet lades når du bremser
Spar energi til senereSE MER
E-SAVE-funksjon
Velg kjøremodusSE MER
Kjøremoduser

FORDELENE MED E-TENSE LADBAR HYBRID

Stillegående og behagelig

Nyt stillheten når du kjører i nullutslippsmodus. DS 9 E-TENSE-modellene leveres med lyddempende glass som standard.

Full frihet

Med våre ladbare hybridmodeller kan du kjøre overalt i byen. En blå LED-indikator bak frontruten på våre E-TENSE-modeller viser at du kjører elektrisk.

Utslipp

Vi tilbyr to ulike varianter av hybriddriften* (225 hk og 360 hk med firehjulsdrift). Utslippsverdiene for E-TENSE-modellene våre ligger mellom 33 og 49 g CO₂/km (avhengig av typegodkjenning).

Bagasjerom og innvendig plass

Den store akselavstanden på 2,89 meter gjør at DS 9 er romslig innvendig. Kupeen er komfortabel og elegant, blant annet har den et flott midtarmlene bak i nappaskinn. Med et volum på 510 liter er bagasjerommet i DS 9 E-TENSE et av de største i dette segmentet.

E-TENSE-tjenester

DS Automobiles har utviklet en rekke tjenester for å gjøre hverdagen din enklere: Du kan finne ladestasjoner og planlegge ladingen på smarttelefonen eller i bilen. Du kan også få installert en lader hjemme.

Kraftfull ladbar hybrid

Med to elektromotorer, én foran og én bak, får E-TENSE 4x4 360-modellen en total effekt på opptil 360 hk.

Beregn rekkevidden til DS 9 E-TENSE i 100% elektrisk modus

Endre parametrene nedenfor og oppdag rekkevidden

KJØREOPPLEVELSE Les mer om DS 9 E-TENSE 4x4 360

  • MER INFORMASJON

Smidig og sprek

Få full frihet og full ytelse med en ladbar hybridmodell. DS 9 E-TENSE 4x4 360 har firehjulsdrift og to elektromotorer som sammen kan levere opptil 360 hestekrefter. Denne ladbare hybridmodellen er den kraftigste DS 9-varianten og har enestående ytelser.

Stilfull design og avansert teknologi

Våre E-TENSE ladbare hybrider har innovativ teknologi som gir ytelser helt utenom det vanlige.

Rekkevidde og lading

Nullutslippsmodus

Lading er en viktig faktor for å dra full nytte av den ladbare hybriden. Nedenfor kan du beregne ladetiden basert på batteriets ladenivå.

LADETID

Beregn ladetiden din

Rekkevidden til din ladbare hybrid kan variere, avhengig av faktorer som værforhold, hastighet og kjørestil.

Hastighet

Hastighet er den enkeltfaktoren som i størst grad påvirker den ladbare hybridens rekkevidde. Du får lengst mulig rekkevidde hvis du holder en jevn og moderat hastighet.

Kjørestil og stigning

Kjørestil og stigning påvirker rekkevidden til den ladbare hybriden. Ved å velge Eco-modus, kjøre økonomisk og gjenvinne bremseenergi kan du øke rekkevidden med opptil 15 %.

Temperaturregulering

Regulering av kupétemperaturen tapper batteriet for mye energi. Om vinteren krever oppvarmingen opptil 35 % mer batteristrøm. Det anbefales derfor å forvarme/forkjøle den ladbare hybridbilen når den er koblet til en ladestasjon.

TJENESTER

Finn en forhandler

[cle1: ERROR_GEOLOCALISATION Lang:NB]

Juridiske merknader


¹ Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og rekkevidde er målt med WLTP-testmetoden, som ble tatt i bruk for typegodkjenning av nye biler 1. september 2018. WLTP erstatter den gamle testmetoden NEDC (New European Driving Cycle). Siden testforholdene er mer realistiske, er verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og rekkevidde kan variere og avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Les mer her.