COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

SERVICEAVTALER MED FASTPRIS

DS er der gjennom hele bilens levetid

Våre dyktige mekanikere kontrollerer og reparerer bilen som en del av DS’ fastprisavtaler og kontroller.

Vårt løfte

* Alt er inkludert i fastprisen: vedlikehold med deler, arbeid og ett års delegaranti

* Budsjettet holdes: ingen overflødige tiltak

* Kvalitet: teknisk ekspertise, garantert originale reservedeler og konkurransedyktige fastpriser.

VÅRE TJENESTER

Få bilen sjekket og reparert, slik at du slipper å bekymre deg når du er ute på veien

Dra fordel av merkets store ekspertise, originale reservedeler laget for akkurat din bilmodell og tjenester til en hyggelig pris.

SERVICE

Skreddersydde løsninger

Det er viktig å overholde serviceintervallene for å opprettholde sikkerhet, ytelse og komfort på lang sikt. Dette inkluderer kontroller, fylling av olje og annet som kreves for å holde bilen i god stand.

 

Overlater du bilen i DS-mekanikernes hender, får du glede av den i lang, lang tid.

OLJESKIFT TIL FASTPRIS

Regelmessig vedlikehold av bilen bør være noe du gjør helt automatisk. Oljeskift er en nødvendig del av vedlikeholdet.

* Smøreoljer: Vi anbefaler å bruke olje som oppfyller DS-standardspesifikasjonene når du skifter olje.

* DS-sikkerhetsstandarder: DS-kravene til motorolje er strengere enn EU-kravene.

VEDLIKEHOLD AV KLIMAANLEGG TIL FASTPRIS

Et velfungerende klimaanlegg er avgjørende for komforten i bilen.

Hvis klimaanlegget ikke fungerer som det skal, kan det utvikle seg bakterier og vond lukt i kupeen.

Kupéfilteret bør skiftes årlig (eller etter 15 000 km) og klimaanlegget bør sjekkes hvert år for å sikre at komforten i bilen alltid er høy.

VEDLIKEHOLD AV FRONTRUTE TIL FASTPRIS

God sikt og bedre sikkerhet

Hvis du har steinsprutskader i frontruten som reduserer sikten, må du gjøre noe med det. Frontruten kan skiftes eller repareres med syntetisk harpiks. DS-spesialister sikrer deg perfekte kjøreforhold og optimal sikt.

VEDLIKEHOLD AV VINDUSVISKERE TIL FASTPRIS

Vindusviskernes kvalitet er avgjørende for komforten

Vindusviskerne er viktige for god sikt, og dermed høy sikkerhet. Vindusviskernes effektivitet avhenger av flere faktorer: armen (adapteren), avstiverne og viskerbladene. Alle disse komponentene er avgjørende for at vindusviskerne skal fungere godt. Det er derfor viktig å kontrollere dem for slitasje og om nødvendig skifte dem ut.

VEDLIKEHOLD AV BREMSER TIL FASTPRIS

DS hjelper deg å opprettholde bremseeffekten

Hvis det skulle oppstå en farlig situasjon, er du nødt til å kunne stole på bremsene. Med fastprisavtale for vedlikehold av bremsene på din DS kan du være trygg på at de viktigste komponentene holdes i god stand. Teknikerne våre kontrollerer og skifter om nødvendig bremsekomponenter som tromler, klosser, skiver og sko.

VEDLIKEHOLD AV DEKK TIL FASTPRIS

Effektive dekk gir sikrere kjøring

Dekkene er helt avgjørende for godt veigrep og trygg kjøring.

 

Dekk og hjul må ikke vise tegn på slitasje ved periodisk kjøretøykontroll. Få våre fagfolk til å sjekke dem, så sparer du tid og slipper etterkontroll. Da er du også sikker på at dekkene oppfyller alle sikkerhetskrav.

ENTRETIEN CONSTRUCTEUR

Notre expertise au service de l'entretien de votre véhicule : des interventions sur-mesure et transparentes.

           

Nous vous accompagnons à chaque étape de la vie de votre véhicule. Nos experts assurent la vérification et réparation de votre véhicule tout en vous proposant des forfaits et bilans garantis Constructeur. 

INFORMATIONS UTILES

LES PNEUMATIQUES
Seul point de contact entre votre véhicule et le sol, vos pneumatiques sont cruciaux pour votre sécurité, votre confort et la performance de votre DS.

LES PNEUMATIQUES ET LE CONTRÔLE TECHNIQUE
Le degré d'usure de vos pneumatiques et des jantes doit être nul lors du contrôle technique. En faisant contrôler votre train-roulant par un de nos professionnels qualifiés, vous optimisez votre temps et évitez une contre-visite. En parallèle, de par l'état de vos pneumatiques, vous vous assurez une conduite en toute sérénité.

L'EXIGENCE QUALITÉ CONSTRUCTEUR
Les Pièces d'Origines Constructeur sont conformes au même cahier des charges que celui utilisé pour les pièces de sortie d'usine (normes, tests, durabilité) ; de cette manière, la qualité des matériaux est donc des plus adaptée. Nos pièces contribuent à la sécurité, la pérennité et la sûreté de votre véhicule, grâce à elles, votre DS roulera dans les meilleures conditions.

Les pièces d'origine Constructeur

VEDLIKEHOLD AV STØTDEMPERE TIL FASTPRIS

DS kontrollerer at støtdemperne dine fungerer som de skal

Pålitelige støtdempere er viktig for sikkerheten. Slitasjen kommer gradvis, og skader kan være vanskelig å oppdage. Uten å legge merke til det tilpasser du kjørestilen gradvis, noe som kan gå ut over både komfort og sikkerhet.

 

Vi anbefaler at du lar DS–eksperter se over støtdemperne. Fra og med 1. januar 2008 er etterkontroll påkrevd hvis det blir oppdaget en oljelekkasje.

VEDLIKEHOLD AV REGISTERREM TIL FASTPRIS

DS’ registerremsett gir pålitelighet og trygghet

Registerremmen er en viktig komponent i bilen. Den synkroniserer stempler og ventiler i motoren, ogskader eller brudd kan få alvorlige følger. DS’ registersett består av registerrem, remstrammer og løperuller.

 

DS’ registerremsett har spesifikasjoner som overgår alminnelige krav, for å sikre at motoren fungerer problemfritt lenger.

VEDLIKEHOLD AV BATTERI TIL FASTPRIS

DS holder øye med batteriet

I likhet med startmotoren og dynamoen er batteriet en del av bilens ladekrets. Den driver det elektriske og elektroniske utstyret, som horn, vindusviskere, bilradio, klimaanlegg og klokke. Batteriet lades når motoren går, slik at den forbrukte batteristrømmen erstattes. Siden batteriet er i bruk hele tiden, er det viktig å kontrollere det regelmessig.

FORHÅNDSSJEKK FØR PERIODISK KJØRETØYKONTROLL

En gratis og grundig forhåndssjekk før den periodiske kjøretøykontrollen kan spare deg for mye bryderi.

Ring DS-verkstedet ditt hvis du vil benytte deg av følgende:

 

* En gratis sjekk ved nøyaktig samme forhold som den periodiske kjøretøykontrollen

 

* En detaljert rapport fra sjekken

 

* Refusjon av kostnaden for den andre kontrollen dersom det DS-godkjente senteret ikke utsteder kontrollattest til tross for forhåndssjekken hos DS

 

* Et gratis, detaljert prisoverslag for potensielle reparasjoner som må utføres for at bilen skal bestå den periodiske kjøretøykontrollen

KAROSSERI

Å holde karosseriet på bilen din i god stand er noe vi prioriterer høyt.

Karosseriet kan få skader når du er ute og kjører. Dyktige DS-mekanikere vedlikeholder og reparerer karosseriet med produkter godkjent av produsenten. Vi garanterer et perfekt resultat og en finish som beskytter karosseriet mot rust på sikt.