COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS TECHEETAH FEIRER LEDELSEN I ABB FIA FORMULA E MESTERSKAPET ETTER FØRSTE RUNDE I 2018/2019 SESONGEN

Ad Diriyah, 15. desember 2018

Etter et spennende race, var det DS E-TENSE FE19 sjåføren Jean-Éric Vergne som krysset mållinjen i første race i Formel E mesterskapet i 2018/19 sesongen. Han kom inn på andre plass, og laget var nær dobbelt podium med ham og lagets andre sjåfør, André Lotterer.

Bil fra DS Performance i Formel E mesterskapets første løp 2018/19 sesongen i Marrakech

I første runde av ABB FIA Formel E Championship 2018/2019 sesongen startet de to DS TECHEETAH-sjåførene Jean-Éric Vergne og André Lotterer i femte og syvende posisjon. Begge sjåfører kjørte seg opp i løpet av etappene, før de fikk straff for en teknisk feil. De kom ut igjen like bak tetgruppen, og jaget pallplassering. Jean-Éric Vergne klarte å kjøre inn til en andreplass, mens André Lotterer kjørte inn til femteplass, og fikk med seg bonuspoeng for raskeste rundetid.

 

Jean-Éric Vergne: "Jeg vil gjerne takke hele laget for arbeidet i dag, men også for hele forberedelsen. Denne dagen er bare en forsmak på hva DS TECHEETAH kan levere. Banen var fantastisk. Jeg er glad for at FIA og Formula E har lyttet til oss om plasseringen av ATTACK MODE. Det gjorde løpet mer spennende. Jeg er stolt av å delta i et slikt mesterskap som fortsetter å innovere og gjenoppfinne seg selv. Vi har sikret showet, og vårt neste mål er å komme på podiet flere ganger, og stå på toppen. Jeg er sikker på at vi vil fortsette å levere veldig spennende racing gjennom resten av mesterskapet. Vi ga det beste av oss selv, men vil fortsette å lære for å gjøre det bedre og bedre."

DS Performance Formel E bil ligger godt på banen i Marrakech

"Vi hadde noen utfordringer i dag, men skal være glade for det tempoet vi hadde. Bilen fikk virkelig prøvd seg i dag, men den responderte utrolig bra. Selvsagt er det frustrerende å ha problemer slik vi hadde, for jeg mistet muligheten til en potensiell seier, eller i det minste en dobbel pallplassering - farten til det var der. I det minste fikk vi med oss noen verdifulle poeng, og det er hva som teller i dette mesterskapet. Jeg har litt blandede følelser om dagen i dag, men nå ser vi fremover til det neste racet, og det skal bli godt å vise muskler i Marrakesh" sa DS TECHEETAH sjåføren André Lotterer.

"Dagen i dag var en stor prestasjon for hele laget – en bra start på sesongen! Mesterskapet har absolutt utviklet seg og vi kjører på et helt annet nivå nå. Jean-Éric og André nærmest fløy der ute, og det var fantastisk å se resultatet av alt det harde arbeidet laget har lagt ned gi resultater på banen. Gratulerer til BMW med deres første seier, og velkommen til Formel E", sa Mark Preston, lagsjef for DS TECHEETAH.

 

"Gratulerer til Jean-Éric og André for et fantastisk første race. Vi er utrolig glade for å ha fått den første pallplasseringen for DS TECHEETAH. Det ligger mange måneder med utvikling og forberedelser bak dette fra lagets side, og det var herlig å se hvordan alle jobbet sammen for å levere en så imponerende prestasjon i vårt første løp. Dette gjør det mulig for oss å fortsette med selvtillitt i resten av sesongen og oppnå våre mål," sa DS Performance Director, Xavier Mestelan Pinon.

 

Neste runde av ABB FIA Formula E Championship finner sted 12. januar 2019 i Marrakech, Marokko.