COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

STILIG, EKSKLUSIV OG HØYTYTENDE

CITROËN DS3 OG NYE DS 3

STILIG, EKSKLUSIV OG HØYTYTENDE

CITROËN DS3 OG NYE DS 3

EN SPENNENDE SLEKTSHISTORIE

Det er tette bånd mellom Citroën og DS

Citroën DS3 var den første DS-modellen i nyere tid, og ble lansert av Citroën i 2010. Den var basert på konseptbilen DS Inside fra 2009 og var forløperen til DS 3-modellen fra det selvstendige DS-merket, som kom i 2016.

INSPIRASJON

Konseptbilen DS Inside ble vist for publikum for første gang i 2009 som en forløper til Citroën DS3, som ble lansert bare noen måneder senere.

Denne lekre modellen med imponerende spesifikasjoner ble til takket være Citroëns produkt- og designteams lidenskap for originalitet. Bilen, som designerne gav tilnavnet Diabolo, er selve legemliggjøringen av DS’ nyskapende tilnærming.

NYE TIDER, DS HOLDER SEG I FORKANT

Uansett om vi snakker om Citroën DS3 eller DS 3, Citroën DS3 kabriolet eller DS 3 kabriolet, har de to utgavene en fantastisk karosseridesign.

Citroën DS3 og Citroën DS3 kabriolet hadde en trapesformet grill med merkets klassiske vinkellogo og Citroën-logoen bak.

SE NÆRMERE PÅ DS 3

Så kom den spennende DS Wings-grillen og den unike lyssignaturen DS LED Vision. DS 3 og DS 3 kabriolet er DS’ ikoniske bybiler.

SE NÆRMERE PÅ DS 3 KABRIOLET

DS 3 og DS 3 CABRIO: VERDIGE ETTERFØLGERE TIL CITROËN DS3 OG CITROËN DS3 CABRIO.

Stilig design; tilpassingsmuligheter er en selvfølge

Med nye farger og eksklusive materialer befester DS 3 og DS 3 kabriolet sin posisjon som trendsettere som skiller seg ut fra konkurrentene. De eksklusive skinnsetene med merkets karakteristiske klokkelenkedesign er nok et element som bidrar til å gi DS 3 og DS 3 kabriolet toppkarakterer for stil.

TEKNOLOGI I HØYSETET

En teknologibasert kjøreopplevelse

DS 3-modellene fås med Mirror Screen for Apple CarPlay™ for iPhone eller MirrorLink® for Android-telefoner, et system som gir trygg og sømløs kompatibilitet med smarttelefoner.

EN DYNAMISK OG EKSTREMT KOMFORTABEL KJØREOPPELVELSE

Topp ytelse både i byen og på landeveien

DS 3 og DS 3 kabriolet kan blant annet leveres med en prisbelønt PureTech-turbomotor eller én av flere svært effektive automatiske eller manuelle EAT6-girkasser. DS 3 Performance yter hele 208 hk.