COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS AUTOMOBILES VISER STIL UNDER PARIS FASHION WEEK®

Paris, 18. juni 2019

Vi er glade for å kunngjøre vårt partnerskap med Fédération de la Haute Couture og de la Mode som en del av Paris Fashion Week® og Haute Couture-arrangementene.

 

Vi deler den samme lidenskapen til stil og en kjærlighet til materialer med moteindustrien, og derfor vil DS Automobiles fra 18. juni ledsage journalister, influensere og talenter i motehovedstaden med en flåte av DS 7 CROSSBACK SUVer som stolt viser Paris Fashion Week® logo.

Våre sterke følelser for mote

Kvinner og menn i DS Automobiles har sterke følelser mot mote. Arbeidsmetoder, som ønsket om å utfordre koder, overraske, eksperimentere og oppfinne, men også gjennom innkjøp av nye materialer, finner et bestemt ekko i den kreative verden.

 

Forskningen, som førte til at kupéen til Dream Car DS X E-TENSE ble utstyrt med fargede fjær; fremstillingen av en unik sømstil 'Pearl' for DS; utformingen av 'Guillochage Clous de Paris' detaljering og innlegget av krystall i kontrollknappene til DS 7 CROSSBACK – dette er alle kreasjoner delt med moteverdenen som liker å kombinere tradisjon, stil, erfaring og innovative designer.
 
«Siden etableringen av DS-merkevaren i 2015 har vi jobbet som et Haute Couture-selskap for å fullt ut vektlegge interiøret i våre karakteristiske kreasjoner,» sier Yves Bonnefont, administrerende direktør for DS Automobiles.

«Meilleurs Ouvriers de France former materialene til DS 3 CROSSBACK og DS 7 CROSSBACK. De innoverer ved å bringe nye løsninger med sterke ideer som virkelig er annerledes enn det som eksisterer i dag i bilmarkedet. Derfor er vi glade for å jobbe tett med Fédération de la Haute Couture et de la Mode for de neste utgavene av Paris Fashion Week®. Det vil være en annen mulighet til å dele våre erfaringer med de mest fremtredende franske selskapene, slik vi har gjort siden begynnelsen av vår kreative prosess.»

 

Dette partnerskapet styrker den nye dynamikken og de handlingene som er gjennomført av Fédération de la Haute Couture et de la Mode for å vise at Paris Fashion Week® er mer oppmerksomme på og opptatt av økologiske problemer.

 

DS er allerede i gang med å elektrifisere hele spekteret under E-TENSE signaturen med DS 3 CROSSBACK E-TENSE, den første 100 % elektriske modellen i sitt segment, og DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, med sin 300-hestekrefter oppladbare hybridmotor for 58 kilometer med nullkjøring og utslipp på 31 gram CO2 per kilometer under den nye WLTP-godkjenningssyklusen. Fra og med 2025 vil DS kun tilby elektriske biler av sine nye modeller.

Dronefoto av gullfargede DS biler med Paris Fashion Week logo foran Eiffeltårnet