COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

KOM OG FØL THE ÉNERGIE PÅ DS WORLD PARIS

Langt fra scenen eller filmsettene hvor han ble et navn i bransjen, avslører Patrick Braoudé sitt talent som fotograf i denne eksklusive utstillingen, som han uttrykker ved å fange intense øyeblikk.
Den kunstneriske uskarpheten som karakteriserer hans oeuvre, er en refleksjon av kraft, fart, energi og bevegelse. Den pittoreske kvaliteten til de dristige fargerene forsterker dynamikken, adrenalinet, vibrasjonene og handlingene i verkene.
Allmennheten er invitert til å komme og oppdage denne eksepsjonelle kunstneren og la seg bli nedsenket i Énergien som hans impressionistiske og abstrakte bilder uttrykker. Verkene er uten digital redigering.
Besøk kolleksjonen frem til 21. mai på DS WORLD PARIS, 33 rue François 1 i Paris' 8. distrikt. Inngang er gratis. Alle kunstverkene er tilgjengelig for kjøp.

Bare dager før Paris E-Prix, hvor DS TECHEETAH vil lyse opp hovedstaden, vil DS Automobiles være vert for Patrick Braoudés' Énergie-utstilling. Besøkende kan oppleve stillbilder av enkeltseteren DS E-TENSE FE 19. Disse slående bildene gir vei til kraft, fart, energi og unnvikende kvalitet til bevegelsene.
De andre idrettene fotografen er glad i – rugby,  fotballstadier, eller andre steder der det er bevegelse – komplementerer samlingen med styrke, nåde, adrenalin og vibrasjon. Patrick Braoudé går den ekstra milem for å fange det uendelige øyeblikket i en handling og utøveer det i sin egen unike stil.
Den kunstneriske uskarpheten som karakteriserer hans oeuvre og det pittoreske uttrykket skaper en illusjon av impressionistiske og abstrakte lærret. Signaturen er effekten som oppnås når lukkeren lukkes, og blir autentisk formidlet uten digital redigering.

«Målet mitt er å høste intensiteten»

"Fotografering er en hobby jeg har utviklet siden ungdomsårene, og som jeg fortsatte gjennom filmen der innramming er en del av det å skape en film. Som fan av rugby, fotball, fekting og – mer nylig – Formel 1 og Formel E, har fascinasjonen min for bevegelse i sport ledet meg til å fange visse bevegelser og vibrasjoner.
Målet mitt er å utnytte ekstreme intensitet og fryse tiden i det viktigste nanosekundet. Min teknikk for å stilisere bevegelse er å bruke en bevisst bevegelsesskarphet på kameraet kombinert med den kinematiske uskarpheten fra motivet i bevegelse.
I dag er jeg glad for å introdusere nye store bildeformater og for at det er hos DS Automobiles. Jeg beundrer dristigheten og kreativiteten til dette merket, og også dets energi."

 

Patrick Braoudé, fotograf