Panoramabilde av en mann som ser utover Paris om kvelden

Elbiler og hybridbiler fra DS

E-TENSE-modellene er laget for fremtidens byer. De byr på spreke kjøreopplevelser og en rekke tjenester som dekker mange ulike behov.
Finn ut mer om de nye modellene våre: elbilen DS 3 CROSSBACK E-TENSE og den ladbare hybriden DS 7 CROSSBACK E-TENSE med firehjulsdrift.

Finn ut mer om modellene våre

DS 3 CROSSBACK E-TENSE : 100% elektrisk

DS 3 Crossback E-Tense står til lading

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4: ladbar SUV-hybrid

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 står til lading

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er en sportslig elbil som har de samme praktiske egenskapene som DS 3 CROSSBACK. Den har en rekkevidde på 320 km iht. WLTP1, og batteriet kan lades til 80 % på 30 minutter.


LES MER

De to elektriske motorene bidrar til en systemeffekt på 300 hestekrefter med firehjulsdrift. I elektrisk modus har vår ladbare hybrid en rekkevidde på 58 km. Det holder fint til og fra jobb.


LES MER
Formel E med en DS Formel E-bil

Innovasjoner fra motorsporten

Vi deltar i Formel E og bruker teknologi fra motorsporten i våre elbiler og ladbare hybridbiler, for eksempel gjenvinning av bremseenergi.

Finn ut mer om fordelene med en miljøvennlig bil

Sportslige ytelser og kjøreglede

DS 3 Crossback E-Tense kjører ved jorder

Kjør fritt i byen

En mann kjører DS 7 Crossback E-Tense 4x4 i byen

Våre elbiler og ladbare hybridbiler byr på mye moro bak rattet. Høyt dreiemoment fra start, null utslipp i elektrisk modus og redusert utslipp fra vår ladbare hybrid.

Kjører du elbil eller ladbar hybridbil, kan du kjøre i soner med utslippsbegrensninger. Et blått LED-lys øverst på frontruten viser at du kjører med elektrisk drift. Da får du tilgang til lavutslippssoner.

(1) * Estimert rekkevidde,  tall vil bli oppdatert når endelig godkjennelse foreligger. Drivstofforbruket og CO2-utslippstallene som nevnes samsvarer med den offisielle godkjenningen av WLTP (forordning EU 2017/948). Fra 1. september 2018 er nye biler typegodkjent ved hjelp av WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), som er en ny og mer realistisk testprosedyre for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. WLTP erstatter fullt ut New European Drive Cycle (NEDC), som var den tidligere testprosedyren. På grunn av mer realistiske testforhold, er drivstofforbruket og CO2-utslippene målt under WLTP i mange tilfeller høyere enn de som er målt under NEDC. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp kan variere avhengig av spesifikt utstyr, opsjoner og dekktype. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

For mer informasjon: https://www.dsautomobiles.no/ds-universet/teknologi/wltp.html