Panoramabilde av en mann som ser utover Paris om kvelden

Elbiler og hybridbiler fra DS

E-TENSE-modellene er laget for fremtidens byer. De byr på spreke kjøreopplevelser og en rekke tjenester som dekker mange ulike behov.
Finn ut mer om de nye modellene våre: elbilen DS 3 CROSSBACK E-TENSE og den ladbare hybriden DS 7 CROSSBACK E-TENSE med firehjulsdrift.

Finn ut mer om modellene våre

DS 3 CROSSBACK E-TENSE : 100% elektrisk

DS 3 Crossback E-Tense står til lading

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4: ladbar SUV-hybrid

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 står til lading

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er en sportslig elbil som har de samme praktiske egenskapene som DS 3 CROSSBACK. Den har en rekkevidde på 300–320 km iht. WLTP, og batteriet kan lades til 80 % på 30 minutter.


LES MER

De to elektriske motorene bidrar til en systemeffekt på 300 hestekrefter med firehjulsdrift. I elektrisk modus har vår ladbare hybrid en rekkevidde på 50 km. Det holder fint til og fra jobb.


LES MER
Formel E med en DS Formel E-bil

Innovasjoner fra motorsporten

Vi deltar i Formel E og bruker teknologi fra motorsporten i våre elbiler og ladbare hybridbiler, for eksempel gjenvinning av bremseenergi.

Finn ut mer om fordelene med en miljøvennlig bil

Sportslige ytelser og kjøreglede

DS 3 Crossback E-Tense kjører ved jorder

Kjør fritt i byen

En mann kjører DS 7 Crossback E-Tense 4x4 i byen

Våre elbiler og ladbare hybridbiler byr på mye moro bak rattet. Høyt dreiemoment fra start, null utslipp i elektrisk modus og redusert utslipp fra vår ladbare hybrid.

Kjører du elbil eller ladbar hybridbil, kan du kjøre i soner med utslippsbegrensninger. Et blått LED-lys øverst på frontruten viser at du kjører med elektrisk drift. Da får du tilgang til lavutslippssoner.