Elbilen DS 3 Crossback E-Tense kjører langs landevei

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% ELEKTRISK LUKSUS

Ren og intens kjøring med vår elektriske modell med umiddelbare akselerasjoner og en beroligende stillhet for makeløs brukervennlighet.

ELEKTRISK BIL HELT UTEN KOMPROMISS

Med DS 3 CROSSBACK E-TENSE tilbyr vi en 100% elektrisk versjon som gir deg glede og komfort. Takket være sin E-TENSE-motor, som inneholder teknologier som kommer fra DS Automobiles seier i Formel E i 2019, kan du glede deg over en rekkevidde på 320 km WLTP. En kombinasjon av ytelse og eleganse.

Finn ut mer om rekkevidden til elbilen

En helt ny verden

Flere faktorer påvirker rekkevidden til elbilen, blant annet værforholdene og kjørestilen din. Finn ut mer om hva som påvirker batteriet i en elbil.

Hastighet

Hastighet har størst innvirkning på elbilens rekkevidde. I en jevn fart på 130 km/t har et elektrisk kjøretøy halve rekkevidden i WLTP.

Kjørestil og stigning

Hvordan du kjører og rutenes stigning spiller en rolle i rekkevidden til det elektriske kjøretøyet. I tillegg til Eco-modus valgt fra de tre kjøremodusene, foreslår vi at du fokuserer på eco-kjøring. Ved å bruke den regenerative bremsen og en jevn kjørestil kan du øke rekkevidden med opptil 20%.

Temperatur

Rekkevidden kan variere med opptil 35% mellom vår og vinter.
Ved å bruke MyDS-appen kan du slå på bilens forvarming-funksjon når den er koblet til lader for å øke rekkevidden og begrense effekten av å varme opp eller kjøle ned bilen på batteriet.

BEREGN REKKEVIDDEN PÅ DIN ELBIL

Juster de ulike parameterne nedenfor for å se din estimerte rekkevidde

Lad batteriene

Teknologi for lengst mulig rekkevidde

Fjernstyrt forvarming

Kjøremoduser

Funksjon for gjenvinning av bremseenergi

Få både høy komfort og lang rekkeviddeSE MER
Dame bruker MyDS-appen
Velg modusen som passer best for degSE MER
DS 3 Crossback E-Tense som kjører gjennom trange gater
Bilen lades mens du kjørerSE MER
DS 3 Crossback E-Tense kjører i byen

Mange lademuligheter

Du kan lade batteriet på flere måter. Ladetiden varierer avhengig av hvilken lademetode du velger.

Du kan lade der du pleier å parkere, for eksempel over natten hjemme eller i løpet av dagen på jobb.

 

På lengre kjøreturer kan du ta en kort stopp for å lade på en hurtigladestasjon. Du kan lade batteriet til 80 prosent på 30 minutter.

Lademetoder

Tjenester og løsninger som gjør lading enkelt

Hurtiglading hjemme

Offentlig lading

Ladekabler

Raskt og sikkertSE MER
DS 3 Crossback E-Tense står til lading
Planlegg ladingen før du drarSE MER
DS 3 Crossback E-Tense står parkert foran en port
To ladekabler gir mange muligheterSE MER
DS 3 Crossback E-Tense står til lading

Like enkelt å lade underveis som hjemme

Det er enkelt å planlegge kjøreturen på forhånd. Vi viser deg hvor du kan lade langs den valgte ruten. En hurtigladestasjon på 100 kW gir deg 9 km ekstra per minutt.

DEFA, ladeløsninger for elbil

DS Automobiles tilbyr DEFA-ladeløsning for elbil. DEFA er Nordens ledende leverandør av komplette ladeløsninger for elbil til bolig. Ta kontakt med din forhandler.

Fjernstyring fra smarttelefonen

Få tilgang til elbilen fra smarttelefonen med appen MyDS

Informasjon om rekkevidde

I smarttelefonappen MyDS kan du se ladenivået og beregnet gjenværende rekkevidde. Når bilen lades, kan du se hvor raskt den lades og hvor lenge det er igjen til ladingen er fullført.

Fjernstyring av lading

Du kan starte og programmere lading fra MyDS-appen. Du kan programmere ladingen slik at bilen lades på den tiden av døgnet da strømmen er billigst.

Fjernstyring av klimaanlegg

Du kan forhåndsinnstille når kupeen skal varmes opp og kjøles ned. Da er det perfekt temperatur i bilen og full batterikapasitet når du begynner å kjøre.

Nyt kjøreturen i en elbil

Finn ut mer om fordelene med å kjøre elbil

En brygge med fugler av ulike slag
Nærbilde av DS 3 Crossback E-Tense som kjører gjennom byen

En innovativ, miljøvennlig bil

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er konstruert som elbil fra grunnen av. Den er stilig og komfortabel, og leverer sportslige ytelser, samtidig som den er utrolig økonomisk.

Kjør fritt i byen

Mange byer har innført soner med utslippsbegrensninger. DS 3 CROSSBACK E-TENSE har et blått LED-lys øverst på frontruten som viser at den er en elbil. Det gir deg tilgang til mange lavutslippssoner.

En mann sitter med et nettbrett
Nøkkelknippet til en DS-bil

Avgiftsfritak

Elbiler er fritatt for engangsavgift og moms.

Lavere driftskostnader

Strøm er billigere enn bensin. Du sparer også penger på at enkelte deler som bremseskiver ikke slites ut like raskt. 

(1) * Estimert rekkevidde, tall vil bli oppdatert når endelige godkjennelse foreligger. Drivstofforbruket og CO2-utslippstallene som nevnes samsvarer med den offisielle godkjenningen av WLTP (forordning EU 2017/948). Fra 1. september 2018 er nye biler typegodkjent ved hjelp av WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), som er en ny og mer realistisk testprosedyre for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. WLTP erstatter fullt ut New European Drive Cycle (NEDC), som var den tidligere testprosedyren. På grunn av mer realistiske testforhold, er drivstofforbruket og CO2-utslippene målt under WLTP i mange tilfeller høyere enn de som er målt under NEDC. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp kan variere avhengig av spesifikt utstyr, opsjoner og dekktype. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

For mer informasjon: https://www.dsautomobiles.no/ds-universet/teknologi/wltp.html