LAD DIN DS

Lading er et viktig skritt for å dra full nytte av din ladbare el- eller hybridbil. Når du ikke bruker kjøretøyet, tar det bare noen sekunder å plugge og lade.

LAD HJEMME ELLER PÅ DIN ARBEIDSPLASS

Du har flere alternativer for å lade din E-TENSE. Med sine mange fordeler, som ladehastighet og sikkerhet, er Wall Box den ladeløsningen vi anbefaler.

Lademuligheter Lademuligheter

Wall Box

Wall Box gir sikker og optimal lading av din DS. Avhengig av hvilken intensitet du har valgt, kan du lade DS 3 CROSSBACK E-TENSE til 100% på nytt ved 5:15 med en 3-fase Mode 3-kabel *.

Vanlig stikkontakt

Våre E-TENSE-modeller kan enkelt lades fra en vanlig stikkontakt takket være standard Mode 2-kabelen som fulgte med kjøpet. Denne muligheten gir deg 100 km lading på mindre enn 10 timer for DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Våre plug-in hybridbiler er kompatible med disse lademetodene.

Ladekabler

Det er flere typer kabler for å lade din elektriske eller hybrid ladbare bil, som kan tilpasses i henhold til den valgte ladeløsningen og kraften til bilens ombordlader. Leveres med kjøpet av din DS, gir de to kabeltypene (standardmodus 2 og trefasemodus 3) deg lading av bilen mer eller mindre raskt.

Mode 2¹ Kabel Mode 3² Kabel
Denne kabelen leveres som standard og kan støtte en effekt på 1,8 kW. Den er optimalisert for bruk på vanlig stikkontakt. Denne kabelen kan ha en effekt på 22 kW. Den er optimalisert for bruk på Wall Box 11kW eller 22kW eller en offentlig ladestasjon.

¹ Standard Mode 2-kabelen leveres som standard med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 og DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

 

² Enfase Mode 3-kabelen leveres som standard med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 og DS 3 CROSSBACK E-TENSE med Normalladeinntak på 7.4 kW. Ved Normalladeinntak på 11 kW leveres den en Mode 3 kabel trefas til DS 3 CROSSBACK E-TENSE. 

Lær enda mer om lading

Lading av det elektriske kjøretøyet krever to typer tilgjengelig energi: vekselstrøm (AC) eller likestrøm (DC). Vekselstrøm, distribuert av de fleste offentlige nettverk, lar deg lade batteriet hjemme.

Ladetid for
DS 3 CROSSBACK E-TENSE*

22 kW ladestasjon (AC)

På bare 2 timer lader du 40% av batteriet med den valgfrie 11 kW ombordladeren.

Ladestasjon 50 kW (DC)

Ta en lunsjpause for å lade bilen. 1 time er nok til å lade 85% av batteriet.

100 kW ladestasjon (DC)

Lad raskt opp din DS. På 30 minutter kan du gjenopprette opptil 80% av autonomien din.

* Med unntak av ladestasjonen på 100 kW som er reservert for DS 3 CROSSBACK E-TENSE, er ladestasjonene på 22 kW og 50kW også kompatible med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

LAD DIN E-TENSE UANSETT HVOR DU ER

Finn ladestasjonene som er kompatible med våre modeller

OPPDAG VÅR E-TENSE-MODELLER

  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

    Pris fra 299.900,00kr

  • DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

    Pris fra 629.900,00kr