COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 står til lading

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 LADBAR HYBRID

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 er en kraftfull og praktisk bil med firehjulsdrift og 300 hestekrefter. I elektrisk modus har den ladbare hybridbilen en rekkevidde på 58 km. Det holder fint til og fra jobb.

Innovativ hybridløsning

Med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 innfører merket en innovativ hybridløsning. To elmotorer med en total effekt på 2 x 80 kW gir en rekkevidde på opptil 58 km. De drives av den nyeste generasjonen batterier med celler som er så kompakte at de kan plasseres under baksetet, slik at verken plassen i kupeen eller bagasjerommet reduseres.

Arkitekturen til understellet til DS 7 Crossback E-Tense 4x4

Nyttige tips og råd til deg som kjører våre ladbare E-Tense modeller

Lurer du på hvilke ladere som følger med bilen, hvordan du skal lade, hva som påvirker rekkevidden på din ladbare bil etc? Her kan du lese det viktigste du trenger å vite om våre ladbare E-Tense modeller.

Hybridteknologi som gir deg full frihet

Våre nye ladbare hybrider, for eksempel DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, har en elektrisk rekkevidde på 58 km (WLTP1). Det holder til de fleste daglige kjøreturer.

Og hvis du bytter til energisparemodus?

Kom lenger med vår teknologi

Gjenvinning av bremseenergi

Kjøremoduser

E-SAVE-funksjon

Batteriene lades når du bremserSE MER
Baksiden til en DS 7 Crossback E-Tense 4x4
Velg kjøremodusen som passer best for degSE MER
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 kjører offroad
Spar strømmen til senereSE MER
DS 7 Crossback E-Tense 4x4 kjører på grusvei

REKKEVIDDE OG LADING

Smart lading er viktig for å få fullt utbytte av en ladbar hybridbil. Når DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 er fulladet, har den en elektrisk rekkevidde på 58 km. Finn ut hvor og hvordan du kan lade den.

Lademetoder

ENKEL LADING AV DIN LADBARE HYBRID

Hurtiglading hjemme

Offentlig lading

Ladekabler

Gjør om garasjen til en hurtigladestasjonSE MER
To personer i forgrunnen ser på en DS 7 Crossback E-Tense 4x4
Planlegg ladingen før du drarSE MER
Nærbilde av DS 7 Crossback E-Tense 4x4 i urbant miljø
To ladekabler gir mange muligheterSE MER
Nærbilde av DS 7 Crossback E-Tense 4x4 til lading

MyDS-appen

En app som gir deg full kontroll

Informasjon om rekkevidde
Fjernstyring av lading
Fjernstyring av klimaanlegg

Smarttelefonappen MyDS viser deg den gjenværende rekkevidden til din ladbare hybridbil. Når bilen lades, kan du se hvor raskt den lades og hvor lenge det er igjen til ladingen er fullført.

Du kan starte og programmere lading fra MyDS-appen. Du kan programmere ladingen slik at bilen lades på den tiden av døgnet da strømmen er billigst.

Du kan forhåndsinnstille når kupeen skal varmes opp og kjøles ned. Da er det perfekt temperaturen i bilen og full batterikapasitet når du begynner å kjøre.

FINN UT MER OM FORDELENE MED EN LADBAR HYBRID

En sprek, miljøvennlig bil

Våt vei i skogfylte omgivelser

Kjør fritt i byen

Mann kjører DS 7 Crossback E-Tense 4x4 i urbant miljø

Vår nye ladbare hybridbil er økonomisk og praktisk. Den har null utslipp i elektrisk modus og lavt drivstofforbruk i hybridmodus uten at det går på bekostning av kjøregleden.

Kjører du ladbar hybridbil, kan du kjøre i soner med utslippsbegrensninger. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 har et blått LED-lys øverst på frontruten som viser at den kjører med elektrisk drift

(1)* Estimert rekkevidde, tall vil bli oppdatert når endelige godkjennelse foreligger. Drivstofforbruket og CO2-utslippstallene som nevnes samsvarer med den offisielle godkjenningen av WLTP (forordning EU 2017/948). Fra 1. september 2018 er nye biler typegodkjent ved hjelp av WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), som er en ny og mer realistisk testprosedyre for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. WLTP erstatter fullt ut New European Drive Cycle (NEDC), som var den tidligere testprosedyren. På grunn av mer realistiske testforhold, er drivstofforbruket og CO2-utslippene målt under WLTP i mange tilfeller høyere enn de som er målt under NEDC. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp kan variere avhengig av spesifikt utstyr, opsjoner og dekktype. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

For mer informasjon: https://www.dsautomobiles.no/ds-universet/teknologi/wltp.html