DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% ELEKTRISK

[cle1: HUB_DESK Lang:NB]
 


Rekkevidde :

320 km (WLTP1)

Lading :

Hurtiglading 80% på 30 min (Combo Charging System CCS)

Effekt på motor :

100kW/136hk

LAD DIN DS 3 CROSSBACK E-TENSE UANSETT HVOR DU ER


DS 3 CROSSBACK E-Tense åpner døren til en ny generasjon elektriske biler. Den 100% elektriske SUVen er eksklusivt utformet og med den nyeste teknologien.

  • TEKNOLOGI OG RAFFINEMENT

    Oppdag et særegent interiør dedikert for din komfort

Kjør eller la seg kjøre

Legg ut på langtur fullstendig tilbakelent takket være teknologien DS DRIVE ASSIST. Dette nyskapende systemet, som er aktivt opp til 180 km/t, posisjonerer bilen presist i veibanen og regulerer/justerer hastigheten i forhold til bilen foran.

Når trafikken går sakte, styrer denne teknologien også bilens start- og stoppfaser.

Bilen din parkerer for deg

Takket være systemet DS PARK PILOT parkerer bilen sin seg selv uten at du trenger å dreie på rattet eller trå på pedalene.

For å parkere er det bare en ting å gjøre: holde inne Park-knappen og vente på at magien skjer. Systemet oppdager en parkeringsplass tilsvarende størrelsen på DS 3 Crossback E-Tense ved ganske enkelt å kjøre forbi i en fart opp til 30 km/t, deretter utfører det manøveren, dvs. luke- eller inn/ut-parkering.

 

*Tilgjengelig fra 01.10.2020

Ta aldri blikket av veien

Hastighet, informasjon fra cruisekontroll/hastighetsbegrenser, lesning av skilt, førerassistentsystemer og GPS: Mens du kjører, får du tilgang til all viktig informasjon uten å ta blikket av veien takket være Head-Up displayet.

Denne teknologien er lånt fra jagerfly og projiserer på en gjennomsiktig skive i synsfeltet ditt all viktig informasjon.

EN UNIK SIGNATUR

Ved å opprettholde DNA og identiteten til DS 3 CROSSBACK, utmerker vår 100% elektriske versjon E-Tense seg med eleganse takket være de mange designelementene som understreker modernitet og ytelse.

Lys opp uten å blende

Takket være siste generasjons frontlykter DS MATRIX LED VISION kan du kjøre om natten med fjernlys på, uten på noe tidspunkt blende andre bilister. For å opprettholde konstant, optimal belysning tilpasser disse intelligente frontlyktene automatisk lysmodulene etter trafikkforholdene som registreres av kameraet i øvre del av frontruten.

DS MATRIX LED VISION-frontlyktene består av 3 LED-moduler for nærlysfunksjonen og en MATRIX BEAM-modul for fjernlysfunksjonen, som igjen er delt i 15 identiske og uavhengige segmenter som tennes og slukkes gradvis avhengig av det oppdagede kjøremiljøet.

Nyt enda større komfort med nøkkelfri start. Når du setter deg inn i en DS 3 Crossback E-Tense, trenger du bare å trykke på Start/Stop-knappen på midtkonsollen for å starte eller skru av motoren.

NØKKELFRI ADGANG

1,50 m: Det er avstanden DS 3 Crossback oppdager deg på. Når du nærmer deg, låser bilen seg automatisk opp takket være DS PROXIMITY ACCESS handsfreenøkkel, og dørhåndtakene, som hittil har vært usynlige, feller seg ut. Du trenger bare å åpne døren og trykke på start knappen.

 

Når du går fra bilen, er prinsippet det samme: Håndtakene feller seg inn, og bilen låser seg automatisk. Dermed trenger du ikke å ta nøklene ut av vesken eller lommen for å åpne bilen eller låse den opp.

En unik design

Opplev en sensasjonell ny kjøreopplevelse bak rattet på DS 3 CROSSBACK E-Tense med 100kW (136 hk) 100% elektrisk motor.

 
Kombinert kraft og fleksibilitet, er den elektriske motoren drevet av et batteri som er ideelt integrert i gulvet for å opprettholde samme innvendig plass og kjøreglede som bensin versjonen.

Finn din forhandler

E-TENSE HISTORIE

En ny legende er født, som under Paris Motor Show i 1955, da verden for første gang fikk oppleve bilen som vår nye DS 3 Crossback har hentet navn og filosofi fra, DS 19.

(1)* Estimert rekkevidde, tall vil bli oppdatert når endelige godkjennelse foreligger. Drivstofforbruket og CO2-utslippstallene som nevnes samsvarer med den offisielle godkjenningen av WLTP (forordning EU 2017/948). Fra 1. september 2018 er nye biler typegodkjent ved hjelp av WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), som er en ny og mer realistisk testprosedyre for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. WLTP erstatter fullt ut New European Drive Cycle (NEDC), som var den tidligere testprosedyren. På grunn av mer realistiske testforhold, er drivstofforbruket og CO2-utslippene målt under WLTP i mange tilfeller høyere enn de som er målt under NEDC. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp kan variere avhengig av spesifikt utstyr, opsjoner og dekktype. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

For mer informasjon: https://www.dsautomobiles.no/ds-universet/teknologi/wltp.html