DS 3 CROSSBACK

En plass dedikert til komfort

Pris fra 299900 kr

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NB]
 

ELEGANSE OG EKSPERTISE

Opplev ren fransk eleganse i DS 3 Crossback. Innvendig har vi lagt særlig mye arbeid i de elegante materialene og de estetiske detaljene.

EN UNIK DESIGN

Under berøringsskjermen er midtpanelet imponerende iscenesatt. De trykkfølsomme bryterne gjenspeiler merkeidentiteten, og de to midtmonterte luftdysene er formet som diamanter.

Kunsten å sette sitt personlige preg

For å hylle Paris er interiøret i DS 3 Crossback tro mot DS-stilens filosofi: personlig tilpasning og eleganse. Velg din atmosfære ved å velge mellom fem unike interiørforslag som vi kaller DS-inspirasjon.

SE 360-GRADERS VISNING
  • EN FØLELSE AV VELVÆRE

    Nyt den ypperste komforten, også på langturer.

Vi har utformet kupeen i DS 3 Crossback for at alle opplysninger og brytere er direkte tilgjengelige. Fra vår intuitive, høyteknologiske førerplass kan du konsentrere deg om det som teller mest: kjøregleden.

EN HELT DIGITAL FØRERPLASS

Vi har utformet kupeen i DS 3 CROSSBACK slik at all informasjon og opplysninger er enkelt tilgjengelig.

KOMBINERT DIGITAL OG SKJERM

Kontroller innstillinger og få oversikt over kjøretøyet gjennom den store 10,3" HD-berøringsskjermen, og se kjøreinformasjon på den 7-tommer digitale Head-Up displayet.

 

For din komfort, kan du tilpasse kjøreinformasjonen i Head-Up displayet i henhold til dine preferanser: hastighet, drivstoffnivå, kilometerteller, kjørehjelp, og navigasjon…

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER