DS 3 CROSSBACK

Fullspekket med gjennomtenkt teknologi for deg

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NB]
 

DS ACCESS

En ny måte å få adgang til bilen på

Bilen din kjenner deg igjen på avstand

Når du nærmer deg, låser bilen seg automatisk opp takket være DS SMART ACCESS handsfreenøkkel. Dørhåndtakene som hittil har vært usynlige, feller seg ut. Du trenger bare å åpne døren og trykke på start knappen. Tilgjengelig senere i bestillingen.

Del tilgang til bilen din fra MyDS-appen

Siden en og samme bil ofte brukes av flere førere, har vi utstyrt DS 3 Crossback med funksjonen DS SMART ACCESS* som via MyDS-appen gjør det mulig å gi andre tilgang til bilen din med et klikk. 

*snart tilgjengelig

NØKKELFRI ADGANG

1,50 m: Det er avstanden DS 3 Crossback oppdager deg på. Når du nærmer deg, låser bilen seg automatisk opp takket være DS SMART ACCESS handsfreenøkkel, og dørhåndtakene, som hittil har vært usynlige, feller seg ut. Du trenger bare å åpne døren og trykke på start knappen.

 

Når du går fra bilen, er prinsippet det samme: Håndtakene feller seg inn, og bilen låser seg automatisk. Dermed trenger du ikke å ta nøklene ut av vesken eller lommen for å åpne bilen eller låse den opp.

Nyt enda større komfort med nøkkelfri start. Når du setter deg inn i en DS 3 Crossback, trenger du bare å trykke på Start/Stop-knappen på midtkonsollen for å starte eller skru av motoren.

DS SMART ACCESS

Funksjonen DS SMART ACCESS er en ekte venn i hverdagen som gjør det mulig å åpne og starte DS 3 Crossback via MyDS-appen. Når det passer, kan du gi, planlegge og trekke tilbake tilgangen til dørene eller bagasjerommet, men også bruk av bilen for opp til fem av dine nærmeste.

DS PILOT

En forsmak på selvkjørende biler

Kjøre eller la seg kjøre

Legg ut på langtur fullstendig tilbakelent takket være teknologien DS DRIVE ASSIST. Dette nyskapende systemet, som er aktivt opp til 180 km/t, posisjonerer bilen presist i veibanen og regulerer/justerer hastigheten i forhold til bilen foran.

Når trafikken går sakte, styrer denne teknologien også bilens start- og stoppfaser.

Bilen din parkerer for deg

Takket være systemet DS PARK PILOT parkerer bilen sin seg selv uten at du trenger å dreie på rattet eller trå på pedalene.

For å parkere er det bare en ting å gjøre: holde inne Park-knappen og vente på at magien skjer. Systemet oppdager en parkeringsplass tilsvarende størrelsen på DS 3 Crossback ved ganske enkelt å kjøre forbi i en fart opp til 30 km/t, deretter utfører det manøveren, dvs. luke- eller inn/ut-parkering.

 

*Tilgjengelig fra 01.10.2020

Ta aldri blikket av veien

Hastighet, informasjon fra cruisekontroll/hastighetsbegrenser, lesning av skilt, førerassistentsystemer og GPS: Mens du kjører, får du tilgang til all viktig informasjon uten å ta blikket av veien takket være Head-Up displayet.

Denne teknologien er lånt fra jagerfly og projiserer på en gjennomsiktig skive i synsfeltet ditt all viktig informasjon.

DS SAFETY

Tryggere bilturer

Lys opp uten å blende

Takket være siste generasjons frontlykter DS MATRIX LED VISION kan du kjøre om natten med fjernlys på, uten på noe tidspunkt blende andre bilister. For å opprettholde konstant, optimal belysning tilpasser disse intelligente frontlyktene automatisk lysmodulene etter trafikkforholdene som registreres av kameraet i øvre del av frontruten.

DS MATRIX LED VISION-frontlyktene består av 3 LED-moduler for nærlysfunksjonen og en MATRIX BEAM-modul for fjernlysfunksjonen, som igjen er delt i 15 identiske og uavhengige segmenter som tennes og slukkes gradvis avhengig av det oppdagede kjøremiljøet.

Ny generasjon nødbremsing

For å ivareta sikkerheten for deg og alle rundt deg har vi utstyrt bilen din med nødbremssystemet ACTIVE SAFETY BRAKE. Takket være en sensor og et siste generasjons kamera i øvre del av frontruten oppdager dette systemet hindringer* i veibanen dag som natt.

Ved overhengende fare varsles føreren med et lys- og lydsignal. Hvis føreren fortsatt ikke reagerer, kobles den automatiske bremsingen inn.

*Hindringene som kan oppdages, er biler med bilskilt (som kjører i samme kjøreretning eller står stille), fotgjengere, syklister og motorsykler i veibanen.

 

Opplev optimal kjørekomfort med fartsskiltvarsler og anbefalt fart. Dette systemet leser permanente og midlertidige fartsskilt langs veien, plasserer dem på instrumentpanelet og varsler deg i sanntid om eventuell fartsoverskridelse. Du kan også endre cruisekontrollens/hastighetsbegrenserens referansehastighet for å tilpasse deg den registrerte fartsgrensen.

I situasjoner som er betinget eller avhengige for eksempel av været, gir systemet deg mulighet til å endre cruisekontrollens/hastighetsbegrenserens referansehastighet for å tilpasse hastigheten til forholdene. Hvis det regner på landeveien, for eksempel, vil den foreslåtte fartsreduksjonen være 110 i stedet for 130 km/t.

 

For enda større komfort og sikkerhet kan du føye til trafikkskiltvarsler som ekstrautstyr. Skiltene som leses, er følgende: Stopp, Innkjøring forbudt, Forbikjøringsforbud og slutt på forbikjøringsforbud.

 

Denne funksjonen er et førerassistentsystem som under ingen omstendigheter kan erstatte førerens årvåkenhet eller overholdelse av trafikkreglene.

DS LOUNGE

Stillhet og velvære

GRIPENDE REN OG KRAFTIG LYD

Dykk ned i en ny, følelsesfull verden, og nyt en perfekt lyddefinisjon takket være det høyteknologiske Hi-Fi-systemet Focal Electra®.

HiFi System FOCAL Electra®

Gripende ren og mektig lyd

I samarbeid med det franske selskapet FOCAL, en samarbeidspartner med lange tradisjoner, har ingeniørene og teknikerne våre utviklet dette unike HiFi-systemet med 12 høyttalere og en effekt på 515W. Høyttalerne er ideelt fordelt i kupeen for å tilby deg en imponerende lydopplevelse. En unik lydsignatur og ekstremt presis posisjonering av lydbildet.

Finn din forhandler

TJENESTER