TILGJENGELIG TEKNOLOGI

Hver DS3 har en sentralt montert 7-tommers trykkskjerm. Den gir enkel tilgang til funksjoner som GPS, musikkanlegget, mobiltilkobling, bilens kjøreinnstillinger, Mirror Screen og MyDS. For maksimal brukervennlighet og sikkerhet kan den betjenes med rattmonterte brytere. Uten å ta hendene av rattet kan du justere cruisekontrollen eller fartsbegrenseren og styre musikkanlegget.

*På utvalgte modeller.

NETTILKOBLING

Mirror Screen* bruker Apple CarPlay™ og MirrorLink® for Android for sømløst å speile kompatible smarttelefoner på trykkskjermen i bilen. Du kan få tilgang til alle hovedfunksjonene på telefonen din enkelt og sikkert mens du sitter bak rattet på DS3. Bla gjennom musikksamlingen og lydbøkene dine, åpne kart, skriv og lytt til SMS-meldinger ved hjelp av talekontroller og få dessuten tilgang til Apples Siri med et tastetrykk. Mirror Screen er den enkle måten å holde kontakten på mens du er på farten. (Funksjonaliteten kan variere og avhenger av en kompatibel smarttelefon og apper).

*På utvalgte modeller

AVANSERT TEKNOLOGI FOR AT DU SKAL VÆRE TRYGG

Vi har utstyrt DS3 med den nyeste sikkerhetsteknologien for å garantere best mulig beskyttelse for deg og dine passasjerer.

 

DS3 er kanskje liten, men den er tøff med en sterk passasjersikkerhetscelle. I tillegg til de seks kollisjonsputene i cockpiten har alle fem setene hodestøtter og trepunktsbelter.

 

Den har også sikkerhetsutstyr, f.eks. Active City Brake. Dette hindrer eller begrenser innvirkningen av kollisjoner ved lav hastighet ved automatisk å bremse DS3 til bil stopper fra hastigheter opp til 30 km/t. Andre elektroniske førerassistentsystemer omfatter ABS-bremser, med elektronisk bremsekraftfordeler og nødbremsasssistent.

 

*Tilgjengeligheten kan variere avhengig av utstyrsnivået. Se pris- og spesifikasjonsveiledningen for mer informasjon.

KOLLISJONSPUTER

Seks kollisjonsputer, deriblant:


* To frontkollisjonsputer med utkobling av passasjerkollisjonsputen for sikker installasjon av barneseter
* Brystkollisjonsputer for fører og forsetepassasjer
* Hodekollisjonsputer for fører og for- og baksetepassasjerer

FØRERASSISTENTSYSTEMER

DS 3 TAR HÅND OM SAKEN

ESP Antiskrens

Dekktrykkmåler

ABS og nødbremsasssistent

DS Connect Box, deriblant SOS- og veihjelpspakken

Finn din forhandler

SKREDDERSYDDE TJENESTER