COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS 7 CROSSBACK
E-TENSE 4X4

BESTILL NYE DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 PLUG-IN HYBRID I DAG

Pris fra 599900 kr

[cle1: HUB_ Lang:NB]
 

KREFTER FORBRUK & UTSLIPP (WLTP) REKKEVIDDE 100% ELEKTRISK 


300 HK og 4x4       

Fra 0 til 100km/t på 5,9 sekunder

 

 

Fra 0,14 l/mil km

Fra 33g CO₂/km

58 km (WLTP)

Smart og økonomisk

Start dagen lydløst med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 i elektrisk modus. Rekkevidden på 58 kilometer (WLTP1) holder fint til og fra jobb.

 

Bestillingsklar nå.

FORDELENE VED E-TENSE PLUGIN-HYBRID

Øker rekkevidden ved bremsing

Med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 har DS dratt veksler på kunnskap de har tilegnet seg gjennom deltakelse i Formel E-løpene. Blant annet har de utstyrt den med en bremsefunksjon som regenererer strøm ved nedbremsing og når du slipper gasspedalen, slik at rekkevidden øker. Fører kan selv bestemme effekten av regenereringen under bremsing.

E-SAVE: Programmer hvordan du vil bruke den elektriske modusen

E-SAVE-modusen sørger for at du har igjen nok batteristrøm til å kunne kjøre helelektrisk, uten å slippe ut drivhusgasser eller annen forurensning på deler av kjøreturen. Dermed kan du ferdes fritt i byen, også i soner med utslippsbegrensninger.

Batteriet lader du enkelt opp ved en ladestasjon eller hjemme på 1 time og 45 minutter.

Batteriet i DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 kan lades helt opp på 1 time og 45 minutter med en 32 A og 6,6 kW-lader, eller på 8 timer med en vanlig 8 A-kontakt.

  • ELEGANSE OG TEKNOLOGI

    Særpreget interiør med høy komfort

FORSKJELLIGE KJØREMODUSER TIL FORSKJELLIG BRUK

« Zero emissions » er standardmodusen. Bilen starter automatisk i elbilmodus, en behagelig og lydløs kjøreopplevelse helt uten CO2-utslipp eller annen forurensning ;
« Sport » gir høy ytelse og en spenstig kjøreopplevelse ;
« Hybrid » finner automatisk den optimale balansen mellom ytelse og drivstofforbruk. Gjennomsnittlig CO2-utslipp er under 49 gram per kilometer ;
« 4WD » fordeler drivkraften på alle fire hjulene og gir forbedret veigrep i regn, på snø og på grusvei.

Fleksibel og behagelig

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION analyserer veien foran bilen og tilpasser fjæringen automatisk, slik at komforten og kjøreegenskapene blir best mulig.
Den innovative løsningen benytter seg av et kamera i frontruten som er koblet elektronisk til for- og bakakselen. I tillegg omfatter systemet fire høydesensorer og tre akselerasjonsmålere som overvåker DS 7 CROSSBACKs reaksjoner, herunder hastighet, rattvinkel og bremsing.

Se videoer: https://www.dsautomobiles.no/myds/videoer.html

Ta styringen – eller overlat den til bilen

DS CONNECTED PILOT er et skritt i retning av en selvkjørende bil, men gir deg muligheten til å når som helst ta tilbake kontrollen. Det nyskapende systemet tilpasser hastigheten og avstanden etter kjøretøyet foran. Det tar seg også av styringen og sikrer at DS 7 CROSSBACK plasserer seg helt riktig i filen. Systemet fungerer i hastigheter fra 0 til 180 km/t* og kan både stanse bilen helt og sette i gang igjen. Det gir en tryggere og mindre stressende kjøreopplevelse i køer og på motorveier.

* Avhengig av land og fartsgrenser.

Se videoer: https://www.dsautomobiles.no/myds/videoer.html

TILTREKKENDE OG STILIG

Selv om særtrekkene fra DS 7 CROSSBACK er beholdt, skiller E-TENSE 4x4 plugin-hybrid seg ut med mange spesielle designelementer som viser at dette er en moderne bil med høy ytelse.

PLUG-IN HYBRID 4x4

1. 80 kW elektrisk motor
2. Automatgirkasse

3. 8-trinns elektrifisert girkasse
4. 200 hk bensinmotor
5. Lithium-ion batteri på 13.2 kWh 

6. Normalladeinntak på 7,4 kW
7. 80 kW elektrisk motor

(1)   Tallene som er angitt for rekkevidde og strømforbruk, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk for nye biler 1. september 2018. Tallene avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger særlig av effekten til bilens innebygde lader, ladekabelen og type og effekt på ladestasjonen som brukes. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på vår informasjonsside om WLTP.