DS 7 CROSSBACK
E-TENSE 4X4

BESTILL NYE DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 PLUG-IN HYBRID I DAG

[cle1: HUB_ Lang:NB]
 

HYBRID MED FIREHJULSDRIFT


Ytelse:
300 hk og firehjulsdrift
0 til 100 km/t på 5,9 sekunder

Forbruk/utslipp (WLTP1):
0,15 liter per mil
33 g CO2 per km

LAD DIN DS 7 CROSSBACK E-TENSE UANSETT HVOR DU ER

Smart og økonomisk

Start dagen lydløst med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 i elektrisk modus. Rekkevidden på 58 kilometer (WLTP1) holder fint til og fra jobb.

 

Bestillingsklar nå.

FORDELENE VED E-TENSE PLUGIN-HYBRID

Øker rekkevidden ved bremsing

E-SAVE: Programmer hvordan du vil bruke den elektriske modusen

Batteriet lader du enkelt opp ved en ladestasjon eller hjemme på 1 time og 45 minutter.

Med DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 har DS dratt veksler på kunnskap de har tilegnet seg gjennom deltakelse i Formel E-løpene. Blant annet har de utstyrt den med en bremsefunksjon som regenererer strøm ved nedbremsing og når du slipper gasspedalen, slik at rekkevidden øker. Fører kan selv bestemme effekten av regenereringen under bremsing.

E-SAVE-modusen sørger for at du har igjen nok batteristrøm til å kunne kjøre helelektrisk, uten å slippe ut drivhusgasser eller annen forurensning på deler av kjøreturen. Dermed kan du ferdes fritt i byen, også i soner med utslippsbegrensninger.

Batteriet i DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 kan lades helt opp på 1 time og 45 minutter med en 32 A og 6,6 kW-lader, eller på 8 timer med en vanlig 8 A-kontakt.

  • ELEGANSE OG TEKNOLOGI

    Særpreget interiør med høy komfort

FORSKJELLIGE KJØREMODUSER TIL FORSKJELLIG BRUK

« Zero emissions » er standardmodusen. Bilen starter automatisk i elbilmodus, en behagelig og lydløs kjøreopplevelse helt uten CO2-utslipp eller annen forurensning ;
« Sport » gir høy ytelse og en spenstig kjøreopplevelse ;
« Hybrid » finner automatisk den optimale balansen mellom ytelse og drivstofforbruk. Gjennomsnittlig CO2-utslipp er under 49 gram per kilometer ;
« 4WD » fordeler drivkraften på alle fire hjulene og gir forbedret veigrep i regn, på snø og på grusvei.

Fleksibel og behagelig

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION analyserer veien foran bilen og tilpasser fjæringen automatisk, slik at komforten og kjøreegenskapene blir best mulig.
Den innovative løsningen benytter seg av et kamera i frontruten som er koblet elektronisk til for- og bakakselen. I tillegg omfatter systemet fire høydesensorer og tre akselerasjonsmålere som overvåker DS 7 CROSSBACKs reaksjoner, herunder hastighet, rattvinkel og bremsing.

Ta styringen – eller overlat den til bilen

DS CONNECTED PILOT er et skritt i retning av en selvkjørende bil, men gir deg muligheten til å når som helst ta tilbake kontrollen. Det nyskapende systemet tilpasser hastigheten og avstanden etter kjøretøyet foran. Det tar seg også av styringen og sikrer at DS 7 CROSSBACK plasserer seg helt riktig i filen. Systemet fungerer i hastigheter fra 0 til 180 km/t* og kan både stanse bilen helt og sette i gang igjen. Det gir en tryggere og mindre stressende kjøreopplevelse i køer og på motorveier.

* Avhengig av land og fartsgrenser.

TILTREKKENDE OG STILIG

Selv om særtrekkene fra DS 7 CROSSBACK er beholdt, skiller E-TENSE 4x4 plugin-hybrid seg ut med mange spesielle designelementer som viser at dette er en moderne bil med høy ytelse.

DS ACTIVE LED VISION : Se og bli sett

De iøynefallende og praktiske DS ACTIVE LED VISION-lyktene ble første gang brukt på konseptbilen DS E-TENSE. De består av én LED-hovedlykt og tre roterende LED-enheter. For å oppnå best mulig lys kan disse rotere både loddrett og vannrett avhengig av rattvinkel, hastighet og værforhold.

DS NIGHT VISION : Bedre sikt i mørket

Vi har utviklet DS NIGHT VISION, slik at du skal se bedre i mørket. Et infrarødt kamera foran i grillen registrerer fotgjengere og dyr i veibanen på inntil 100 meters avstand. Systemet gjør det med andre ord mulig å oppdage og reagere på farer tidlig.

E-TENSE-drivlinje med firehjulsdrift: DS’ hybridløsning

Drivlinjen består av en bensinmotor med 200 hk (147 kW) og to elektriske motorer på 110 hk (80kW) hver, koblet sammen en 8-trinns automatgirkasse (EAT8).  Den samlede effekten er på 300 hk med et dreiemoment på 520 Nm i Sport-modus.

I Zero Emissions-modus kan DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, takket være en batterikapasitet på 13,2 kWh, tilbakelegge 58 kilometer (WLTP1-syklus). Det holder både til daglig bykjøring og til turer på motorveien i inntil 135 km/t. Når det er lite strøm igjen på batteriet eller føret tilsier det, kobles forbrenningsmotoren inn.

DS PARK PILOT: Problemfri parkering

Lukeparker med lave skuldre med det unike DS PARK PILOT-systemet*. Bilen parkerer og manøvrerer ut igjen fra parkeringsplassen selv, enten parallelt med eller på tvers av kjøreretningen, uten at du trenger å foreta deg noe. 

*Tilgjengelig i løpet av 2020

(1) Drivstofforbruket og CO2-utslippstallene som nevnes samsvarer med den offisielle godkjenningen av WLTP (forordning EU 2017/948). Fra 1. september 2018 er nye biler typegodkjent ved hjelp av WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure), som er en ny og mer realistisk testprosedyre for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. WLTP erstatter fullt ut New European Drive Cycle (NEDC), som var den tidligere testprosedyren. På grunn av mer realistiske testforhold, er drivstofforbruket og CO2-utslippene målt under WLTP i mange tilfeller høyere enn de som er målt under NEDC. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp kan variere avhengig av spesifikt utstyr, opsjoner og dekktype. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

For mer informasjon: https://www.dsautomobiles.no/ds-universet/teknologi/wltp.html