COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

DS 7 CROSSBACK

Fransk raffinement i særklasse

Pris fra 599.900 kr

 
  • VÅRT FOKUS PÅ DETALJER

BLI INSPIRERT

Interiøret i DS 7 CROSSBACK er en honnør til Paris og tro mot DS’ filosofi om personlig tilpassing. Vi tilbyr derfor fire konsepter, kalt DS Inspirasjon. Disse er designet for å tilfredsstille alles smak og ønsker. Hva er din?

[cle1: DS_7_CROSSBACK_INTERIOR_ Lang:NB]
SE 360-GRADERS VISNING
DS OPÉRA
DS PERFORMANCE LINE
DS RIVOLI
DS RIVOLI PERLEGRÅ
DS OPÉRA BRUN ALEZAN

OMGI DEG MED KVALITET

Vi har designet kupeen i DS 7 CROSSBACK slik at hver funksjon faller enkelt for hånd. Dermed kan du konsentrere deg om gleden ved å kjøre, eller slappe av til vår utrolige HiFi FOCAL Electra®, og dens 14 høyttalere.

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.