DS 7 CROSSBACK

Fransk raffinement i særklasse

Pris fra 629900 kr

 

Fransk raffinement i særklasse

Moderne og elegant, DS 7 CROSSBACK E-TENSE sitt interiør er et uttrykk for den ekspertisen våre designere, ingeniører og håndverkere har lagt inn i. Hvert materiale og hver detalj vitner om inspirasjonen til Haute Couture.

BLI INSPIRERT

Interiøret i DS 7 CROSSBACK er en honnør til Paris og tro mot DS’ filosofi om personlig tilpassing. Vi tilbyr derfor fire konsepter, kalt DS Inspirasjon. Disse er designet for å tilfredsstille alles smak og ønsker. Hva er din?

[cle1: DS_7_CROSSBACK_INTERIOR_ Lang:NB]
SE 360-GRADERS VISNING
DS OPÉRA
DS PERFORMANCE LINE
DS RIVOLI
DS RIVOLI PERLEGRÅ
DS OPÉRA BRUN ALEZAN

HAUTE COUTURE INTERIØR

Watch strap making

På DS Opéra-inspirasjonen ble Nappa skinn, et dyrebart fullkornsskinn, valgt ut av våre salere for å forbedre interiøret. Klokkestroppen understreker den dype koblingen mellom DS Automobiles og fransk luksushåndverk.

"Clous de Paris" guillochage

For å dekorere DS 7 CROSSBACK bilene, var våre håndverkere inspirert av fin urmakeri med" Clous de Paris "guilloche-mønsteret. Denne finishen, så kunstnerisk som den er teknisk, representerer små negler med pyramidale hoder som krysser og skjærer hverandre med nåde.

"Perlesøm"

En svært sofistikert detalj som gjengis på sømmene på læret våre, et perleformet motiv. Point Perle ble født direkte fra fantasien til våre salere. Elegant og delikat, dette high fashion-winket er en unik signatur fra DS Automobiles.

BRM R180 klokke

I samarbeid med B.R.M Chronographes kommer B.R.M R180-klokken fram majestetisk på instrumentbordet, når kjøretøyet starter. Med sine selvinnstillende funksjoner, kombinerer den teknologi og elegant design.

Cristal command

Våre håndverkere er opptatt av å perfeksjonere kjøretøyene våre med de beste materialene. Avhengig av hvilken DS Inspiration du har valgt, kan skjermskiven stilles med krystall, en sjelden detalj som forstørrer midtkonsollen med en prestisjetung finish.

Kjøreområde

Kjøreområdet til DS kombinerer teknologi, finesse og raffinement, designet for gleden av sansene og veien. Hele rattet er dekket av skinn, mens den 12'' digitale skjermen gjør det enkelt å få tilgang til kjøreinformasjon.

OMGI DEG MED KVALITET

Vi har designet kupeen i DS 7 CROSSBACK slik at hver funksjon faller enkelt for hånd. Dermed kan du konsentrere deg om gleden ved å kjøre, eller slappe av til vår utrolige HiFi FOCAL Electra®, og dens 14 høyttalere.

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.