DS 7 CROSSBACK

Effektive motorer

Pris fra 629900 kr

 

ROMSLIG INTERIØR, OPTIMAL KOMFORT

DS 7 CROSSBACK kjører på veien

DS 7 CROSSBACK har et utvalg på fem forbrenningsmotorer som alle gir deg en dynamisk kjøreopplevelse. Motorene er kraftige og effektive, oppfyller de nyeste utslippsstandardene (Euro 6) og har et bemerkelsesverdige moment. De går også mykt og reaksjonsraskt takket være vår nye 8-trinns automatgirkasse (EAT8).
Motorene benytter energieffektiv THP-teknologi med et innsprøytingstrykk på 200 bar. Stop & Start-teknologien garanterer brennstoff-forbruk og CO2-utslipp som er best i sin klasse.

Tekniske spesifikasjoner

Motorkonfigurasjon kommer

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.