DS 7 CROSSBACK

Tekniske egenskaper

Pris fra 629900 kr

[cle1: TECHNICAL_FEATURES_DS7CB_DESKTOPJPG Lang:NB]
 

ROMSLIG KUPÉ, OPTIMAL KOMFORT

ROMSLIG KUPÉ, OPTIMAL KOMFORT

Passasjerene i DS 7 CROSSBACK har meget god plass, også i baksetet hvor vinkelen på seteryggen kan stilles fra 23° til 32°. Setene er laget av høytetthets-skum som gir maksimal komfort og støtte. Fronten av setene kan varmes opp, ventileres og har massasjefunksjon (fem moduser er tilgjengelig via den sentrale berøringsskjermen).

DS 7 CROSSBACK har det største bagasjerommet i sin klasse (555 liter). Det er utstyrt med et innovativt system som hjelper til ved lasting. Easy Access Pack* består av en motorisert bakluke med håndfrifunksjon. Dette gjør at luken kan åpnes bare ved å bevege foten under den bakre støtfangeren. 

*Kommer med Keyless Entry and Start

Baggasjerom
DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Våre ingeniører og teknikere har brukt sin eksepsjonelle kunnskap for å sikre sikkerhet til enhver tid og for også å garantere en perfekt kjøregjørlighet mens du sitter bak rattet på DS 7 CROSSBACK. Vårt primære mål er - og vil alltid være - sikkerhet: det for passasjerene i bilen og det ytre miljøet.

All sikkerhetsteknologien designet av ingeniørene våre gjør at DS 7 CROSSBACK kan posisjonere seg på det beste nivået når det gjelder sikkerhet.

DIMENSJONER

Dimensjoner
Dimensjoner

BILENS DIMENSJONER

Lengde eksteriør (mm) 4573
Bredde eksteriør (inkludertt/ekskludert sidespeil) (mm) 1906/2098
Høyde eksteriør (mm) 1625
Hjulbase (mm) 2738
Frontoverheng 925
Bakoverheng 910
Interiørbredde forseter 1476
Interiørbredde bakseter 1493
Lengde bagasjerom (med baksetene foldet) (mm) 933 (2045 med baksetene foldet)
Bredde bagasjerom (mellom hjulbuene) (mm) 1201
Høyde interiør (mm) 581 (opptil 910 under taket)

INTERIØRVOLUM

Volum bagasjerom (min/maks (mm) 555/1750 liter med baksetene foldet
Seteplasser 5

 

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.