DS 7 CROSSBACK

Høyteknologi tvers gjennom.

Pris fra 629900 kr

[cle1: TEKNOLOGI_DS_7_CROSSBACK Lang:NB]
 

TEKNOLOGISK AVANSERT KUPÉ

Smartgrafikken på førerens 12-tommers instrumentskjerm kan personifiseres. En rullemeny styres via rattet og gir all den kjørinformasjonen du trenger. Den har seks moduler, inkludert DS CONNECTED PILOT og DS NIGHT VISION.

Den 12-tommers, sentrale berøringsskjermen kan betjenes med en "virtuell" knapp eller ved hjelp av en kromkontroll med krystallinnsatser *. Den gir deg tilgang til alle funksjoner, inkludert komfort, media, tilkobling og Mirror Screen**.

* Avhenger av versjon   ** Krever en kompatibel smarttelefon

DS SIKKERHET: PASSER PÅ FOR DEG

På lange kjøreturer kan manglende konsentrasjon eller dårlig sikt føre til farlige situasjoner. DS SIKKERHET samler de viktigste sikkerhetsfunksjoner slik at hver kjøretur blir tryggere.

DS NIGHT VISION: SE I MØRKET

DS NIGHT VISION er utviklet for å hjelpe deg med å se bedre i mørket. Et infrarødt kamera i grillen registrerer fotgjengere og dyr i veien opptil 100 meter foran. Systemet gjør det mulig å forutse og reagere tidsnok på farer som måtte oppstå.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: vær på vakt

Våre ingeniører har utviklet et system for å oppdage når oppmerksomheten din svekkes. Ved første tegn på tretthet eller distraksjon avgir DS DRIVER ATTENTION MONITORING et lydsignal, og et varsel begynner å blinke på skjermen, både om dagen og på natten.

DS ACTIVE LED VISION: se og bli sett

DS ACTIVE LED VISION er en iøynefallende og funksjonell funksjon som først ble vist på vår DS E-TENSE konseptbil. Systemet har en hoved LED-prosjektor og tre svingbare LED-moduler. For optimal synlighet dreier disse seg horisontalt og vertikalt avhengig av rattets vinkel, veihastighet og værforhold.

DS KUPÉEN: DYNAMISK RO

Når du setter deg inn i DS 7 CROSSBACKs kupé, vil du straks føle deg vel. Kupéens avanserte teknologiløsninger og nyskapende design gir deg en uovertruffen ro, komfort og effektivitet.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: mykt og reaktivt

Takket være kameraet og sensorene, oppdager DS ACTIVE SCAN SUSPENSION hver ujevnhet i veien foran bilen. Dataene overføres til en computer som kontrollerer hvert hjul individuelt, og justerer hvor fast eller myk fjæringen bør være for å oppnå maksimal komfort.

Lyd i sin reneste form

Lydanlegget er utviklet av FOCAL®, Frankrikes ledende leverandør av profesjonelt lydutstyr. Høykvalitetssystemet, kalt HiFi FOCAL Electra®, er utstyrt med 14 høyttalere som er nøye plassert rundt i kupéen, for å gi en unik lytteopplevelse.

DS PILOT: EN FORSMAK PÅ SELVSTYRT KJØRING

Kjør med full kontroll takket være den nye kjøreassistanse-teknologien i DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT: kjør eller bli kjørt

DS CONNECTED PILOT bistår deg med kjøringen, samtidig som du kan ta tilbake kontrollen til enhver tid. Systemet er et skritt nærmere selvstyrt kjøring. Det regulerer hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran og holder bilen nøyaktig plassert i veibanen. Det sikrer at du alltid føler deg trygg og avslappet bak rattet.

DS PARK PILOT**: gjør parkering enkelt

Det nye parkeringsassistanse-systemet parkerer din DS 7 CROSSBACK parallelt med fortauet eller i en lomme uten at du trenger å berøre rattet eller pedalene. DS PARK PILOT oppdager passende parkeringsplasser mens du kjører, i hastigheter opp til 30 km/t.

** Tilgjengelig i 2020

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.