DS 7 CROSSBACK

Innovasjon og raffinement fra Paris

Pris fra 629900 kr

 

Raffinert design

DS 7 Crossback er den første av andre generasjon modeller fra DS Automobiles. Utvendig er bilen en studie i særpreget, raffinert design. De særegne DS-vingene i fronten smelter sømløst sammen med grillen, og linjene trekkes videre ut til signaturlyktene. Det forsterker inntrykket av en helt særegen SUV.

DS 7 CROSSBACK FARGER

1
TILBAKE TIL FARGEVALG
1
Sort Perla Nera
1
Grå Artense
1
Blå Encre
1
Gull Byzantin
1
Brun Andradite
1
Grå Platinum
1
Rød Ultimate
1
Hvit Perla
1
Hvit Banquise

DS 7 CROSSBACK FELGER

1
[cle1: 3072X850_TOKYOJPG Lang:NB]
TOKYO 20" Lettmetallfelger Sort/Diamant
  • LYS SOM VEKKER OPPSIKT

KRAFT OG ELEGANSE

Raffinert, sterk og sensuell. Med sine elegante kontrastlinjer understreker DS 7 CROSSBACK sin personlighet umiddelbart. Det utvendige designet utstråler originalitet og kraft, uten å vippe over i overdrivelse og vulgaritet.

Finn din forhandler

TILGJENGELIGE TJENESTER

* Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Stavanger. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel.

 

(1)   Tallene som er angitt for drivstofforbruk og CO₂-utslipp, er beregnet i henhold til WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk på nye biler den 1. september 2018. WLTP-prosedyren erstatter den europeiske kjøresyklusen (NEDC), som ble brukt tidligere. Fordi målebetingelsene har blitt mer realistiske, er drivstofforbruket og CO2-utslippene som måles med WLTP-prosedyren, ofte høyere enn ved måling i henhold til NEDC-prosedyren. Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp avhenger av faktiske kjøreforhold og faktorer som utstyrsnivå, ekstrautstyr og dekktype. Spør forhandleren hvis du vil vite mer. Du kan også lese mer om dette på våre informasjonssider for WLTP.