NYHETER

TØFF DAG FOR DS TECHEETAH I SANTIAGO

DS Techeetah Formel E bilen med Jean-Éric Vergne bak rattet i Santiago ePrix

Santiago, 26. januar 2019

DS TECHEETAH fikk en skuffende avslutning på ABB FIA Formel E Santiago ePrix, der Jean-Éric Vergne måtte bryte tidlig og André Lotterer avsluttet et begivenhetsrikt løp akkurat utenfor poenggrensen.

 

Bare 14 biler fullførte løpet i 37 varmegrader – det varmeste ePrix-løpet i Formel E noensinne.

DS TECHEETAH FEIRER LEDELSEN I ABB FIA FORMULA E MESTERSKAPET ETTER FØRSTE RUNDE I 2018/2019 SESONGEN

Etter et spennende race, var det DS E-TENSE FE19 sjåføren Jean-Éric Vergne som krysset mållinjen i første race i Formel E mesterskapet. Han kom inn på andre plass, og laget var nær en dobbel pallplassering med ham og lagets andre sjåfør, André Lotterer.

DS Virgin Racing viser fram sin nye bil foran formel E-sportens fjerde sesong

I dag lanserte DS Virgin Racing sin nye formel E-bil, DSV-03. Begivenheten fant sted i forkant av åpningsrunden i sportens fjerde sesong i Hongkong og sammenfalt med årsdagen for teamets aller første seier. Den helelektriske énseteren har fått en oppdatert design i de etter hvert velkjente lagfargene lilla, rødt og sølv og mange små justeringer og forbedringer både inn- og utvendig. Ekspertene i DS Performance har optimert bilens ytelse og effektivitet og har blant annet gitt den et nytt og oppgradert programvaresystem.

HØYDEPUNKTER FRA 2016–2017-SESONGEN

Se høydepunktene fra DS Virgin Racing-teamets tredje formel E-sesong. Hopp rett inn i spenningen og gjenopplev opp- og nedturene fra 2016–2017-sesongen av formel E-mesterskapet.