Konseptbil

DIVINE DS

TVERS GJENNOM NYSKAPENDE

Med Divine DS løftes DS’ elegante og uttrykksfulle utseende opp på et nytt nivå med en unik kombinasjon av materialer.

Utvendig har Divine DS de stramme linjene, skulpturale formene og den kraftfulle stilen som har blitt merkets kjennetegn. Men eksteriøret har også små hint om hva som skjuler seg innvendig. De dyptliggende frontlyktene er dekorert med Swarovski-krystaller. Dette er første gang Swarovski-krystaller er brukt i en bil, og vi finner dem igjen i interiøret. Da vi designet interiøret, ønsket vi å vise at innovasjon for oss er en underliggende filosofi som gjennomsyrer alt i bilene våre. Kupeen har rene linjer, og alle betjeningselementer er samlet på berøringsskjermen med HD-oppløsning. Og for å gjøre interiøret enda mer spesielt, inngikk vi et samarbeid med broderispesialisten Maison Lesage, som bidro til utsmykkingen.

HYPERSTYLING ER HER

Et nytt ord for individuell tilpassing.

Dashbordet og dørpanelene i Divine DS kan skiftes ut på et kvarter. De fås i tre ulike finisher i eksklusive materialer, ett av dem med navnet Parisienne Chic, inspirert av Maison Lesage. Vi kaller det hyperstyling.

LUNE KONTRASTER

Raffinert kupé

Rattet har en dynamisk, rektangulær utførelse, og setene slutter seg perfekt rundt kroppen. Setene er faktisk helt unike. Vi har videreutviklet DS’ berømte klokkelenkedesign, og resultatet er kanskje en indikasjon på hvordan setene våre kommer til å bli i fremtiden.