HOPP TIL INNHOLDET

LADBARE HYBRIDBILER FRA DS

E-TENSE ladbar hybriddrift med bensinmotor og elektromotor gir kraftfulle og fleksible kjøreegenskaper. Når du kjører elektrisk, er bilen stillegående og dynamisk, med lave eller ingen utslipp.

Vårt utvalg av ladbar hybridbiler

Opplev frihet med kjøretøyene i DS Automobiles' utvalg av plug-in hybridbiler. Den ladbar hybride E-TENSE-motoren er tilgjengelig på DS 4 kompakt sedan og DS 7 SUV.
DS 4
Oppgrader til French Class
DS 4
Oppgrader til French Class
Plug-in Hybrid

Fordelene ved en bil med elektrisk drift

Stillegående og behagelig

Bilene våre med ladbar hybriddrift har stillegående og behagelige kjøreegenskaper. En blå lysdiode bak frontruten lyser når du kjører med bare elektromotoren.

E-TENSE-tjenester

Du kan bruke de praktiske tjenestene fra DS Automobiles på mobiltelefonen eller i bilen: Finn ladestasjoner og planlegg lading, eller få installert en lader hjemme.

Utslipp

Bilene med E-TENSE ladbar hybriddrift har lave utslipp og reduserer drivstofforbruket. De slipper ut fra 30 g CO₂ per km og bruker fra 1,4 liter drivstoff per 100 km (avhengig av modell). Det betyr at du også kan kjøre i miljøsoner i byen. 

YTELSE OG FLEKSIBILITET

Kjøremoduser

De ladbare hybridene har fire kjøremoduser:

 

Hybridmodusen gjør det mulig å kjøre deler av strekningen elektrisk og andre deler med forbrenningsmotoren. Det er praktisk både i byen og på motorveien og gir optimal utnyttelse av batteristrømmen. 

Nullutslippsmodus er aktivert som standard. Den er perfekt i byen. Du kan tilbakelegge over 65 km (WLTP, avhengig av modell) uten å bruke så mye som en dråpe bensin. Du kjører så å si lydløst, og responsen er lynrask.

Aktiver sportsmodus for å oppleve det fulle potensialet til DS E-TENSE. Forbrenningsmotoren kombinert med de to elektromotorene gir maksimal ytelse. Den friske akselerasjonen sørger for maksimal kjøreglede. 

 

4x4- eller 4WD-modus (gjelder E-TENSE 4X4-versjonen) gjør det lettere å ta seg fram både på veien og i krevende terreng. Kreftene fra motorene fordeles likt på alle hjulene, slik at du får betydelig bedre veigrep på vått, gjørmete eller snødekt underlag og på svingete vei.

Regenerativ bremsing

Takket være deltakelsen i Formel E og to mesterskapstitler har vi utviklet en rekke innovasjoner, bl.a. gjenvinning av bremseenergi som omdanner bevegelsesenergien til strøm når du bremser. Det øker rekkevidden med opptil 20 prosent.

 

Du aktiverer funksjonen med et trykk på velgerspaken.

E-SAVE

E-SAVE-funksjonen setter av batteristrøm til senere bruk. Det er særlig praktisk når du skal gjennom en nullutslippssone. 

 

Et kart på skjermen viser oppdatert informasjon om nullutslippssoner og ladestasjoner.

STØTTEORDNINGER OG AVGIFTSFORDELER

Reduserte avgifter

Det har i lang tid vært reduserte avgifter på ladbare hybrider, noe som har gjort dem attraktive sammenlignet med tilsvarende fossildrevne biler. I tillegg kan det være mye penger å spare på drivstoff.

Se hvilke fordeler du kan få

 

 

ECO ADVISOR WIDGET NOT AVAILABLE

Se hvor mye du sparer

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Beregn rekkevidden

Ajustez les paramètres ci-dessous pour découvrir votre autonomie réelle
AUTONOMY SIMULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

LADING

Det er alltid riktig tidspunkt for å lade

Du kan lade bilen på ulike måter. Ladetiden varierer avhengig av valgt lademetode.
 

Du kan lade der du vanligvis parkerer, for eksempel om natten mens bilen står parkert hjemme, eller om dagen mens du er på jobb. På lengre kjøreturer kan du stoppe på en hurtigladestasjon for å få ladet bilen. Da lades batteriet til 80 % på en halvtime.

Enkel lading hjemme og på farten

DS Automobiles hjelper deg å finne og montere den ladeløsningen som er best tilpasset dine behov. Det kan være alt fra en vanlig stikkontakt til en vegglader montert av vår samarbeidspartner.

MyDS-appen

Informasjon om rekkevidde

Med MyDS-appen på mobiltelefonen kan du følge med på batterinivået og beregnet gjenværende rekkevidde i sanntid. Så lenge bilen er koblet til laderen, vises også ladehastighet og forventet ladetid.

Fjernlading

Med fjernladingsfunksjonen kan du bruke MyDS-appen til å starte eller programmere lading. Du kan for eksempel stille inn at bilen skal lades på den tiden av døgnet da strømprisen er lavest.

Fjernstyring av klimaanlegg

Varmeapparatet eller klimaanlegget i bilen kan fjernstyres, slik at kupeen kan forhåndsoppvarmes. Regulerer du temperaturen i bilen mens den lader, kommer strømmen fra strømnettet og ikke fra bilens batteri. Det optimerer rekkevidden.