HOPP TIL INNHOLDET

SUV OG CROSSOVER

Våre SUV-er, crossovere og kompakt-SUV-er kombinerer innovativ design med det aller nyeste innen teknologi.
Premiumbilene fra DS har en unik og iøynefallende lyssignatur, en markant profil og gir en følelse av sikkerhet og komfort.
DS 7 SUV
DS 7 gir en helt unik opplevelse bak rattet. Den har to brede 12-tommers skjermer, DS NIGHT VISION som gir fremragende sikt i mørket, og DS CONNECTED PILOT som automatisk holder avstanden til kjøretøyet foran og sørger for at du holder deg i kjørefeltet. 
DS 3 SUV
DS 3 er en premiummodell som byr på høy komfort. Den kompakte SUV-en er utviklet for å gi deg nye og intense kjøreopplevelser der du kan nyte hver eneste kilometer.

MER OM SUV

Ofte stilte spørsmål om SUV
Hva er en SUV?
SUV (Sport Utility Vehicle) er en sportslig flerbruksbil som har høyere bakkeklaring enn en vanlig bil. Det gir bedre oversikt og mulighet til å legge turen utenfor allfarvei.
Hva er forskjellen på en SUV og en crossover?
Bilene er forskjellige både når det gjelder design og bruk. En SUV er romsligere og kan konkurrere med store familiebiler, for eksempel flerbruksbiler. Betegnelsen crossover brukes vanligvis om biler som er mindre og har et bruksområde som ligger nærmere superminier eller kompaktsedaner.
Hvilken SUV er riktig for deg?

Store SUV-er

Med en lengde på opptil fem meter, romslig kupé med god plass til fem passasjerer og stort bagasjerom er en stor SUV et utmerket valg når du vil ha god plass til hele familien. DS 7 CROSSBACK er en SUV med markant profil, elegant design og komfortable seter i materialer av høy kvalitet.

 

Kompakt-SUV

Dette er en mindre SUV som er opptil 4,6 meter lang, men som fremdeles gir en høy sitteposisjon. Den har bedre drivstofføkonomi enn de større modellene, allsidige kjøreegenskaper og presterer like godt på landeveien som i bygatene. Kompakt-SUV-en DS 3 CROSSBACK fås med fem ulike utstyrsnivåer og førerassistenter som blant annet skiltgjenkjenning og automatisk nødbremsing.

Hvilke drivlinjer finnes for SUV og crossover?

Når du skal kjøpe ny SUV, velger du den drivlinjen som passer best til din bruk.

 

SUV og crossover med bensin- eller dieselmotor

Velger du en SUV med forbrenningsmotor, står valget mellom bensin (PureTech) og diesel (BlueHDi).

 

SUV og crossover med elektrifisert drivlinje

DS Automobiles tilbyr også SUV-er med ladbar hybriddrift, som er det første steget mot elektrifisering. Kombinasjonen av forbrenningsmotor og elmotor gir lavere drivstofforbruk både ved by- og landeveiskjøring.

 

Blant modellene med elektrisk drift finner du DS 7 CROSSBACK, som er en ladbar hybrid-SUV med E-TENSE-drivlinje, og DS 3 CROSSBACK, som også fås som ren elbil. De to modellene fås med manuell girkasse eller automatgirkasse avhengig av hvilken drivlinje du velger.