HOPP TIL INNHOLDET

TEKNOLOGI

Teknologi og innovasjon
Bilene fra DS Automobiles er utstyrt med innovativ teknologi som gir deg en unik, behagelig og trygg kjøreopplevelse, og samtidig tar hensyn til miljøet.
Miljøvennlig teknologi
Bilene fra DS er utstyrt med teknologi som lar deg kjøre mer miljøvennlig uten at det går på bekostning av ytelse og kjøreglede. E-TENSE-teknologien setter standarden for elektrisk drift og er integrert i alle nye elbiler og ladbare hybrider fra DS Automobiles. Puretech- og BlueHDi-motorene våre er også lettere og mindre, noe som gir lavere drivstofforbruk.
Førerassistentsystemer
Bilene fra DS Automobiles er utstyrt med førerassistentsystemer som gir deg en tryggere og mer avslappet reise. På det utvidede head-up-displayet får du kjøreinformasjon uten å måtte ta blikket av veien, mens parkeringssystemet kan parkere bilen for deg. Andre førerassistentsystemer sørger for optimal sikkerhet, f.eks. DS Night Vision som varsler om farer og gjør det tryggere og mer avslappende å kjøre i mørket.
Teknologi for kjørekomfort
DS Automobiles tilbyr en rekke teknologiske løsninger som gir høy komfort og gjør livet enklere, blant annet nøkkelfri adgang som automatisk låser opp bilen, og FOCAL Electra®-lydanlegget og ventilasjonssystemet DS Air som sørger for suveren lyd og behagelig temperatur i kupeen.
DS' konseptbiler
Med banebrytende teknologi og dristig design er DS Automobiles' konseptbiler rene kunstverk med et unikt og futuristisk utseende. DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE og DS E-TENSE er alle utstyrt med elektromotorer som gir eksepsjonell respons og ytelse. Konseptbilen DS Aero Sport Lounge har sedanens elegante profil med skrånende taklinje som gir utmerket aerodynamikk. Konseptbilene er DS Automobiles' visjoner for fremtidens biler.