HOPP TIL INNHOLDET

Spesialmodeller

Se våre modeller

Spesialmodellene fra DS Automobiles er inspirert av bylivet i Paris. 

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Den blågrå lakkfargen på denne spesialmodellen er en hyllest til de klassiske sinktakene i Paris. DS 3 CROSSBACK er svært elegant med en unik gråtone på taket og grå setetrekk. Bilen har en moderne design og er utstyrt med spesielle emblemer og den nyeste teknologien.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Spesialmodellen LOUVRE er designet i samarbeid med Louvre-museet i Paris. Denne spesialutgaven av DS 7 CROSSBACK har en helt spesiell utvendig design, og innvendig kan du ta en titt på kunstverk fra museet i appen One day at the Louvre, som er laget spesielt for denne modellen.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

Spesialmodellen DS 9 OPÉRA PREMIÈRE viser frem det beste DS Automobiles har å by på, med elegant design, eksklusive materialer og gjennomgående høy kvalitet.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE er en ladbar hybrid med spreke ytelser. Spesialmodellen er elegant og smidig, samtidig som den er trygg og stødig på alle slags underlag.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

DS 3 Esprit de Voyage fullfører Esprit de Voyage-samlingen. Den er utsmykket med eksepsjonell eleganse som forsterker den franske reisekunsten, og inviterer deg til en unik kjøreopplevelse.