HOPP TIL INNHOLDET

SAMARBEIDSPARTNERE OG AMBASSADØRER

Møt våre ambassadører

Siden starten har DS Automobiles samarbeidet med mange og vokst takket være sin avantgardistiske identitet.
Vi knytter oss til ambassadører som deler vår ånd og som fortsetter å vise fram det beste av fransk håndverk.
Formel E-føreren Jean-Éric Vergne
Som dobbel Formel E-mester og fører for DS PENSKE-teamet, sprer Jean-Éric Vergne den teknologiske ekspertisen til DS globalt og bidrar til utviklingen av elektrifiserte kreasjoner som er kjernen i merkets utviklingsstrategi.
Formel E-føreren Jean-Éric Vergne
Som dobbel Formel E-mester og fører for DS PENSKE-teamet, sprer Jean-Éric Vergne den teknologiske ekspertisen til DS globalt og bidrar til utviklingen av elektrifiserte kreasjoner som er kjernen i merkets utviklingsstrategi.

Bli kjent med samarbeidspartnerne våre

Med sin enestående ekspertise bidrar våre samarbeidspartnere til at du får en unik opplevelse i bilene våre.

OSLO RUNWAY

DS Norge er stolte av å samarbeide med Oslo Runway – samarbeidspartneren som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper.

DS Automobiles Norge er stolt sponsor av Oslo Runway- den norske moteuka

DS: To bokstaver som symboliserer bilbransjens svar på haute couture. Merket ble selvsagt til i design- og luksushovedstaden Paris.

I dag som før gjennomsyrer DS’ innovative holdning hver eneste nye modell som forlater fabrikken.

 

Et rendyrket og kompromissløst fokus på design, kvalitet og teknologi har alltid vært drivkraften bak DS. Fra første modell så dagens lys i 1955 og frem til i dag har vi aldri vært redd for å utfordre det bestående.

Lidenskapen for design, kjærligheten til håndverket og troen på ny teknologi har alltid vært sentralt for oss. Siden etableringen av DS-merkevaren har vi jobbet som et Haute Couture-selskap for å fullt ut vektlegge interiøret i våre karakteristiske kreasjoner.

DS Automobiles er stolt offisiell samarbeidspartner med Fédération de la Haute Couture og de la Mode som en del av Paris Fashion Week® og Haute Couture-arrangementene. Vi deler den samme lidenskapen til stil og en kjærlighet til materialer med moteindustrien. Arbeidsmetoder, som ønsket om å utfordre, overraske, eksperimentere og innovere, men også gjennom innkjøp av nye materialer, finner et bestemt ekko i den kreative verden.

 

Forskningen, som førte til at kupéen til Dream Car DS X E-TENSE ble utstyrt med fargede fjær, fremstillingen av en unik sømstil, perlesøm, utformingen av 'Guillochage Clous de Paris' detaljering, og innlegget av krystall i kontrollknappene til DS 7 CROSSBACK – dette er alle kreasjoner delt med moteverdenen som liker å kombinere tradisjon, stil, erfaring og innovative designer.

 

DS Norge har ambassadører og samarbeid som vi er stolte av å jobbe sammen med. Dette er ambassadører som deler felles verdier og smaker for fortreffelighet som oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper. Det er derfor vi er så stolte av å kunne samarbeide med Oslo Runway her i Norge. 

Oslo Runway 2023
DS Automobiles er offisiell samarbeidspartner til Oslo Runway 2023.
DS Automobiles og Oslo Runway deler samme fascinasjon for innovativt design, håndverk og bærekraft, noe som legger grunnlaget for et gjensidig godt partnerskap.
Oslo Runway 2022
DS Automobiles er et ikonisk fransk merke med sterke bånd til moteindustrien. Vi deler Oslo Runway sin lidenskap for design, håndverk og bærekraft, og er derfor stolt sponsor av Oslo Runway, den norske moteuken.
Oslo Runway 2021
DS: To bokstaver som symboliserer bilbransjens svar på haute couture. Merket ble selvsagt til i design- og luksushovedstaden Paris. I dag som før gjennomsyrer DS’ innovative holdning hver eneste nye modell som forlater fabrikken.

DS FASHION TALENT AWARD

DS Automobiles og Oslo Runway gir den neste generasjonen designere en plattform der talentene får skinne. Sammen skal vi dele ut prisen DS Fashion Talent Award til designerspirer som utmerker seg innen sitt felt.

DS Automobiles løfter frem
den nye generasjonen designere

 

DS Automobiles og Oslo Runway gir den neste generasjonen designere en plattform der talentene får skinne. Sammen vil vi dele ut prisen DS Fashion Talent Award til designerspirer som utmerker seg innen sitt felt.

DS Automobiles er et ikonisk fransk merke med sterke bånd til moteindustrien. Vi deler Oslo Runway sin lidenskap for design, håndverk og bærekraft, og er derfor stolt sponsor av den norske moteuken. Nå er vi glade for å være med og dele ut en pris der vi også får støttet den neste generasjonen av norske designere.

DS Fashion Talent Award ble delt ut for første gang under Oslo Runway i august 2022, og er med på å skape et utstillingsvindu for nye talenter.

 

 

Norges nye designtalent

Vi gratulerer Ingrid Pettersson som vinner av årets DS Fashion Talent Award!

VINNEREN AV DS FASHION TALENT AWARD 2023 ER KÅRET

Under den norske moteuken ble designprisen DS Fashion Talent Award delt ut på Sentralen i Oslo. Fire studenter fikk vise frem sine avgangskolleksjoner foran en jury og 400 fremmmøtte.

 

Juryen har bestått av seks toneangivende profiler i norsk motebransje. Etter at studentene hadde vist sine design og konsept, ble Ingrid Petterson annonsert som vinner av DS Fashion Talent Award.

 

HER ER JURYENS BEGRUNNELSE:

 

«På vegne av juryen er vi stolte over å presentere vinneren av årets DS Fashion Talent Award støttet av DS Automobiles. Denne designeren har et unikt blikk på hva mote kan være og skaper klær som har en positiv og oppløftende stemning. Håndverket og oppmerksomheten rundt detaljer er godt utført, hvor bevegelse og en distinkt strikketeknikk utgjør denne designerens DNA. De elegante silhuettene, den interessante fargebruken og de kuraterte design detaljene gir en følelse av high-end mote og en kunstnerisk verdi. Vinneren er Ingrid Petterson fra KHiO – gratulerer!»

 

Dette er juryen:

Jon Amund Søfferud, Technical Manager i Manufacture Oslo

Kine B. Hartz, Sjefredaktør i Costume

Anders Kemp, Sjefredaktør i D2

Anett Ringstad, Grunnlegger og innkjøper i Moniker

Caroline Skjelbred, Moteredaktør i ELLE

Julie Tingulstad Varner, Kreativ Direktør i Bik Bok

 

Juryleder har vært Elin Kathrine Saunes, CEO i Norwegian Fashion Hub.

Om Oslo Runway 

Oslo Runway er plattformen for å vise frem Norges mest spennende designtalenter og merkevarer. Arrangementet er en møteplass for den kreative industrien og et sted hvor publikum kan oppleve krysningspunktet mellom mote, livsstil, kunst og kultur. Oslo Runway ble etablert i 2015 og er deleid av Norwegian Fashion Hub, foreningen for over 60 norske mote- og livsstil brands, Active Brands, Ditte Kristensen, Ida J. Lamond, Katrine Kvalsund og Kristina A. Nordbæk fra PR- og kommunikasjonsbyrået This Is.

 

Om DS Automobiles

DS:To bokstaver som symboliserer bilbransjens svar på haute couture. Merket ble selvsagt til i design- og luksushovedstaden Paris. I dag som før gjennomsyrer DS’ innovative holdning hver eneste nye modell som forlater fabrikken.


Et rendyrket og kompromissløst fokus på design, kvalitet og teknologi har alltid vært drivkraften bak DS. Fra første modell så dagens lys i 1955 og frem til i dag, har vi aldri vært redd for å utfordre det bestående. Lidenskapen for design, kjærligheten til håndverket og troen på ny teknologi har alltid vært sentralt for oss. Siden etableringen av DS-merkevaren har vi jobbet som et Haute Couture-selskap for å fullt ut vektlegge interiøret i våre karakteristiske kreasjoner.

Avgangselever fra skolene KHIO, Esmond, Oslo Met og SOFI kan delta i konkurransen. En erfaren jury satt sammen av Oslo Runway vil nominere én student fra hver skole basert på deres avgangsvisninger. De får vise sin kolleksjon på Oslo Runway i august, og en av dem blir kåret vinner av DS Fasion Talent Award.

Ved å få mer oppmerksomhet rundt sine avgangsvisninger, kan de allerede som studenter styrke båndene til moteindustrien som de ønsker å bli en del av.

– Nivået på norske mote- og tekstilstudenter er høyt, og det er en unik mulighet for studenter å få vise sitt arbeid og få innpass i en av Norges største visningsarenaer for mote. Det er veldig gøy at studentene får en synlighet som kan hjelpe de videre inn i bransjen, Karin Helene Gabrielsen, Studentunionen.

Designprisen er initiert og driftet av Oslo Runway med støtte fra DS Automobiles.

– Oslo Runway har lenge hatt ønske om å være en brobygger mellom unge talenter og den etablerte industrien Vi er derfor utrolig glade for støtten vi har fått fra DS Automobiles, sier Head of Fashion i Oslo Runway, Ditte Kristensen.

Møt Norges nye stjernedesigner

Endelig er vinneren av Norges nyeste designpris kåret. DS Fashion Talent Award går til Margaret Abeshu fra Kunsthøgskolen i Oslo, som tok juryen med storm.

 

– Jeg føler så mye nå og begynner nesten å gråte. Jeg er i sjokk for å være ærlig, sier hun.

Disse skal kåre Norges nye designtalent
Ida Elise Eide Einarsdóttir, moteredaktør i KK, er en av dem som skal avgjøre hvem som vinner DS Fashion Talent Award.
Kan bli Norges neste stjernedesigner
Det er første gang kåringen arrangeres, i et samarbeid mellom det franske luksusbilmerket DS Automobiles og Oslo Runway. Målet er å være en brobygger mellom unge talenter og den etablerte moteindustrien

Øyvind Bøe Dalelv - DS Signaturer

DS Signaturer

Et rendyrket og kompromissløst fokus på design, kvalitet og teknologi har alltid vært drivkraften bak DS. Fra første modell så dagens lys i 1955 og frem til i dag har vi aldri vært redd for å utfordre det bestående.

 

Lidenskapen for design, kjærligheten til håndverket og troen på ny teknologi har alltid vært sentralt for oss. En del av vår inspirasjon henter vi fra likesinnede. Mennesker som følger sin lidenskap for å skape noe enestående. De som vil sette sin egen, unike signatur på det de skaper.

En massiv «M» preger inngangspartiet på Michaels i Oslo. På kjøkkenet er det imidlertid Øyvind Bøe Dalelv som setter sitt preg på det aller meste. Han er tidligere konkurransekokk i inn- og utland, med lang erfaring fra blant annet Statholdergaarden. Som kjøkkensjef på den nyåpnede restauranten har han både forutsetningene og mulighetene til å sette sin unike signatur på det allerede kritikerroste spisestedet i Oslo.
Gode råvarer og fokus på detaljer

Kvaliteten på råvarene er avgjørende for sluttresultatet. Derfor har Øyvind god kontakt med leverandører, og tar ofte turen selv for å finne de beste råvarene. En favoritt blant råvarene er kamskjell, den er også det sentrale elementet i hans signaturrett.

 

"Å finne en signaturrett er en prosess som kan ta lang tid. Å bruke 10 måneder på å velge hovedingrediens er ikke uvanlig. Så handler det om å teste ulike måter å tilberede på. Prøve, perfeksjonere og hele tiden videreutvikle. Hver lille detalj må være gjennomtenkt og bevisst, ellers blir ikke sluttresultatet optimalt."

Fokus på bærekraft

"Å tenke bærekraft handler mest av alt om å være bevisst i alt jeg gjør. På kjøkkenet er jeg opptatt av å velge råvarer som kan produseres på en bærekraftig måte, tillegg til at vi hele tiden leter etter måter å utnytte hele råvaren på. Å finne nye måter å bruke stykninger som før ble kastet, er både kreativt utfordrende og gir ekstra mening til jobben. Et eksempel fra vår egen meny her på Michaels er torskekjakene – nydelige og bærekraftige."

 

 "I hverdagen ellers leter jeg også etter løsninger som belaster miljøet minst mulig, også når jeg sitter bak rattet. En ladbar hybrid gir meg det beste fra begge verdener; full bevegelsesfrihet og mulighet til å kjøre elektrisk og miljøvennlig til og fra jobb i det daglige." 

En god sirkel

Ny teknologi gjør det mulig å produsere nye biler på en mer bærekraftig måte. Både gjennom bruk av resirkulerte og miljøvennlige materialer i produksjonen, og gjennom en bevisst resirkulering av kasserte biler. 

 

I hver eneste, nye DS finner du resirkulerte materialer. Hjulkapsler, grillfeste og lydisolasjon er alle eksempler på at resirkulerte materialer kan tilfredsstille selv de strengeste kvalitetskrav.

 

Kasserte biler samles inn av vårt nettverk for en forsvarlig og miljøvennlig demontering. Farlige stoffer fjernes, og brukbare materialer gjenbrukes. 

DS OG PARIS FASHION WEEK®

Mer enn mote

DS Automobiles er offisiell sponsor av Paris Fashion Week®. DS Automobiles deler den samme filosofien om poesi av linjer og begeistringen av ekspertise med denne feiringen av mote og avantgarde

DS OG PARIS FASHION WEEK®

Mer enn mote

DS Automobiles er offisiell sponsor av Paris Fashion Week®.
Samarbeidet viser DS Automobiles’ brennende engasjement for design og er inspirert av et ønske om å bryte konvensjoner, overraske, eksperimentere og skape noe nytt. Det underbygger også Fédération de la Haute Couture et de la Mode sitt arbeid for en mer bærekraftig Paris Fashion Week®.

Offisiell bil på moteuken

DS Automobiles stiller med biler på Paris Fashion Week®, slik at gjestene på moteuken kan komme seg rundt i Paris på elegant vis. Fédération de la Haute Couture et de la Mode har siden januar 2020 valgt ut 28 elektrisk drevne biler med lave CO2-utslipp: DS 7 og DS 9 E-TENSE plug-in hybrider.
En serie med nye podcaster
Motedokumentarskaperen Loïc Prigent og Julien Da Costa, som dekker Paris Fashion Week sammen, deler sine hektiske dager i eksklusive podkaster. Historiene deres fortelles fra partnerkjøretøyene til DS Automobiles.

Omtaler

DS Automobiles sett gjennom fotografens objektiv

Se minneverdige øyeblikk fra samarbeidet mellom DS Automobiles og Paris Fashion Week®.

Fotoshoot med DS 4

Februar 2022

 

Til prêt-à-porter-kolleksjonen for kvinner for høsten og vinteren 2022–2023 på Paris Fashion Week® laget DS Automobiles en bildeartikkel inspirert av designspråket til de største motefotografene med modellen Zoé Hotuqui kledd i klær fra Coperni.

 

Balmain inspirerer DS Automobiles

September 2021

 

Paris Fashion Week® 2021 og BALMAIN-festivalen ga DS Automobiles muligheten til å forene seg med motemerket, for en shoot for å feire møtet mellom raffinement, avantgardeånden og fransk kunnskap.

 

DS Automobiles lyser opp Copernis visning

Mars 2021

 

Da Coperni viste sin damekolleksjon i Accor Arena under Paris Fashion Week® 2021, stilte DS Automobiles med 36 biler (DS 7 CROSSBACK E-TENSE og DS 3 CROSSBACK E-TENSE). Bilene ble plassert langs begge sider av podiet og lyste opp visningen og ønsket de 70 gjestene velkommen.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION forener tradisjon og innovasjon

DS Automobiles lanserte sin DS CONSCIOUS COLLECTION under Paris Fashion Week® for høst-/vintersesongen 2021–2022. Denne unike kapselkolleksjonen, som består av fire unisex-plagg som absorberer CO2, ble utviklet i samarbeid med det nye EGONlab-merket og Post Carbon Lab, et London-basert studio for forskning og innovasjon. Samarbeidet gjenspeiler Future Craft, en filosofi med mål om å skape innovative materialer som også er elegante.

Et annet perspektiv

DS Automobiles feirer morgendagens designere

DS Automobiles har siden lanseringen hentet inspirasjon fra moteverdenen i utviklingen av merkets visuelle identitet, og gjennom bildeserien «Et annet perspektiv» presenterer DS åtte designere.

Thebe Magugu

Thebe Magugu studerte design, mote og foto på prestisjefylte LISOF School Of Fashion i Johannesburg. Han lanserte sitt eget merke i 2015 etter å ha jobbet for flere motehus og designere. Han skaper moderne klær med et afrikansk tilsnitt gjennom bruk av lokale veveteknikker i produksjonen. 

Boyarovskaya

Boyarovskaya er et klesmerke for kvinner som ble grunnlagt av Maria Boyarovskaya og Artem Kononenko i 2016 med base i Paris. De dekonstruerer motereglene og lager klær som er minimalistiske og gjerne biologisk nedbrytbare. Designene deres kjennetegnes av et effektivt snitt med moderne eleganse. 

Mossi

Designer Mossi Traore er engasjert i to prosjekter. Det ene er en moteskole der studentene kan tilegne seg mer fagkunnskap og omsette den i praksis. Det andre prosjektet er et klesmerke med rene linjer og tidløs stil. Disse to prosjektene forenes i kolleksjonene hans som designes og produseres på atelierer i forstedene i Paris. 

Møter og kreasjoner

DS Automobiles presenterer «Et annet perspektiv», en bildeserie som viser innovasjon både innen bilkonstruksjon og motedesign. BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER og MANSOUR MARTIN, som alle er utpekt som nye, fremadstormende merker av Fédération de la Haute Couture et de la Mode, plukket ut noen av sine kreasjoner. Nedenfor Palais de Tokyo langs Seinen, der disse talentene vanligvis viser frem trendene sine, tok fotografen Paul Franco over Chateau de Bizy for å vise sin visjon for Paris Fashion Week® 2020. Det ble iscenesatt fem bilder med DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 og DS 9 E-TENSE i slottets hager og på gårdsplassen.

 

Louvre-museet og DS Automobiles

Historie

Siden 2015 har DS Automobiles og Louvre-museet samarbeidet for å feire Paris og fremragende ekspertise, ved å kombinere tradisjon og modernitet for å forme fremtiden. Som anerkjennelse for dette lidenskapelige og langvarige engasjementet, har Louvre utnevnt DS Automobiles til Major Patron. Ved slutten av 2023 ble navnet "DS Automobiles" inngravert i Hall Napoléon under pyramiden.

En verdensunikhet som tar kunsten på reise

Louvre-museet og DS Automobiles bygger sitt samarbeid på felles verdier: å feire deres arv for å gjenoppfinne normer og fremheve Frankrike over hele verden.

 

Med dette målet i sikte ble DS 3 og DS 7 CROSSBACK LOUVRE skapt. Disse unike og prestisjefylte spesialutgavene er utsmykket med nye kreasjoner og særegne elementer inspirert av museet.

 

Disse eksklusive modellene, inspirert av kunst, er skapt av våre dyktige håndverkere. I kjøretøyet kan historien og hemmelighetene til 182 viktige kunstverk oppleves gjennom podkaster på bilens sentralskjerm, før du får se dem på nært hold med Amis du Louvre-kortet.

Et kunstverk på hjul 

Spesialversjonen DS 7 CROSSBACK LOUVRE har unike dekorelementer som er laget i samarbeid med team fra museet. Denne eksklusive modellen er inspirert av kunst og utformet av våre dyktige medarbeidere. Bli kjent med historien til 182 store kunstverk i en podkast du har tilgang til på skjermen i bilen, og ta deretter en tur inn på museet med Friends of the Louvre-kortet for å se dem med egne øyne.

B.R.M Chronographes og DS Automobiles

Klokker

Våre team samarbeider med den anerkjente franske klokkemakeren B.R.M. Chronographes om produksjon av eksklusive klokker til bilene våre.

 

B.R.M. Chronographes ble grunnlagt i 2003 av Bernard Richards, som er lidenskapelig opptatt av mekanisk presisjon, og lager unike, innovative klokker for hånd som kan tilpasses etter ønske. Klokkene fra den franske klokkemakeren gir bilene fra DS Automobiles et innovativt og eksklusivt preg.

B.R.M. R180

B.R.M. R180-klokken er laget spesielt til DS 7 og DS 9. Den eksklusive klokken midt på dashbordet kommer til syne når du starter bilen. Den stilles automatisk til riktig tid avhengig av årstid og hvor du er.

Focal Electra® og DS Automobiles

En helt ny opplevelse
Focal Electra® gir deg en unik lydopplevelse som kombinerer teknologi, teknikk, kvalitetsmaterialer og design.

Usedvanlig god lydkomfort

Det innebygde Focal Electra®-anlegget i bilene våre gir krystallklar lyd fra 12 til 14 høyttalere på 690 watt som er ideelt fordelt i kupéen. De laminerte rutene med lyddempende folie og det sveisede og limte karosseriet som reduserer vibrasjoner, sørger for en optimal lydopplevelse.

Å forene lyd, følelser og stemninger

Siden 1979 har Focal utviklet skreddersydde lydanlegg av ypperste kvalitet ved sine verksteder i Saint-Etienne i Frankrike. Sammen utvikler vi lydanlegg til bilene våre som passer perfekt inn i interiøret og bidrar til en enda bedre kjøreopplevelse.

DS OG TOTALENERGIES

Tett samarbeid på flere områder

Vårt samarbeid med TotalEnergies begynte med utviklingen av et nytt smøremiddel. I dag handler det like mye om teknologi, motorsport og produksjonsutvikling.

Samarbeid med fokus på innovasjon

Helt siden DS Automobiles ble etablert i 2014 har våre ingeniører jobbet sammen med ingeniører fra TotalEnergies for å utvikle høytytende smøremidler som er perfekt tilpasset bilene våre og sørger for at du kan kjøre drivstofføkonomisk og uten problemer.

Teknologi og ytelse

Samarbeidet mellom TotalEnergies og vår motorsportavdeling DS Performance har ført til viktige tekniske innovasjoner, blant annet reduksjon av intern friksjon i motorer. Innovasjonene testes under ekstreme forhold på bane og bidrar til å optimere ytelsene til bilene våre og sikre enda flere seire i Formel E.

DS OG NESPRESSO

Smaksglede
Utsøkt kvalitet og innovasjon

En verden av smaker

DS Automobiles har et samarbeid med Nespresso, et varemerke som i likhet med DS Automobiles legger vekt på ekspertise, utsøkt kvalitet og innovasjon. Som en pioner og referanse innen premium kaffekapsler, er Nespresso forpliktet til å levere høykvalitets kaffe på lang sikt, samtidig som de bevarer miljøet og forbedrer levekårene for kaffebøndene.

DS OG LA MALLE BERNARD

En unik kulinarisk opplevelse

Ved å fokusere på en estetisk og kulturell tilnærming til reise, har DS Automobiles samarbeidet med La Malle Bernard, den eldste koffertprodusenten som fortsatt er i aktivitet i Frankrike og Entreprise du Patrimoine Vivant français.

 

Eksklusive utgaver av kofferter som symboliserer kunsten til fransk reise er designet av DS DESIGN STUDIO PARIS og laget av La Malle Bernard. Denne kreasjonen konsentrerer den beste kunnskapen om luksuriøse skinnvarer i en ultrabegrenset utgave av ti tilpassbare deler, tilgjengelig på Lifestyle DS Automobiles-butikken.

DS OG LA MALLE BERNARD

En unik kulinarisk opplevelse

Ved å fokusere på en estetisk og kulturell tilnærming til reise, har DS Automobiles samarbeidet med La Malle Bernard, den eldste koffertprodusenten som fortsatt er i aktivitet i Frankrike og Entreprise du Patrimoine Vivant français.

 

Eksklusive utgaver av kofferter som symboliserer kunsten til fransk reise er designet av DS DESIGN STUDIO PARIS og laget av La Malle Bernard. Denne kreasjonen konsentrerer den beste kunnskapen om luksuriøse skinnvarer i en ultrabegrenset utgave av ti tilpassbare deler, tilgjengelig på Lifestyle DS Automobiles-butikken.

En serie av kreasjoner dedikert til franske kunsten å reise

Etter den kulinariske kofferten introduserer DS Automobiles nå en ny utgave med piknikkofferten, fortsatt håndlaget av La Malle Bernard.

 

DS Automobiles Piknikkoffert viser frem førsteklasses materialer med en nappa skinnfinish i fargen Perlegrå, identisk med ESPRIT DE VOYAGE-kolleksjonen. Innsiden er dekket med høykvalitetsstoff som dekker paneler laget av poppeltre. Den er preget med ESPRIT DE VOYAGE-signaturen, som også finnes i DS 4-, DS 7- og DS 9-kolleksjonen.

 

Detaljene vitner om ekspertise, med håndtak preget av Clous de Paris-mønster, nikkelbelagte smykkelåser og håndsydde skinnhåndtak. Hver koffert er håndlaget av håndverkerne hos La Malle Bernard og krever flere titalls timer med arbeid.

DS OG LA TOUR D'ARGENT

Symbolet på kulinarisk kunst
Med en dyp forankring i gastronomien, er DS Automobiles knyttet til La Tour d'Argent for gjenåpningen av en av de mest ikoniske restaurantene i Paris. Som et symbol på den universelt anerkjente franske ekspertisen, har La Tour d'Argent vært vertskap for verdens største kjendiser i flere århundrer.

Uttrykket for livsstilsopplevelsen

For første gang klassifisert med tre stjerner av Michelin-guiden i 1933, åpnet Tour d'Argent igjen etter mer enn ett års arbeid, ledet av arkitekten Franklin Azzi. Kokken Yannick Franques forbedrer de klassiske oppskriftene fra den kulinariske arven til Tour d'Argent som restauranten er kjent for, og tilbyr også nye oppskrifter.

 

I femte etasje i tårnet inviterer en ny leilighet designet med de vakreste franske håndverkerne deg til å dele historien til stedet.

 

Inspirert av smaken for reise og raffinement, tilbyr denne gjesteleiligheten en parisisk livskunstopplevelse som begynner med en ankomst i en DS 9 OPERA E-TENSE 250, hvis midnattsblå farge kompletteres av signaturen "TOUR D'ARGENT" og husets våpenskjold.

 

Interiøret i kjøretøyet er utsmykket med preging av Tour d'Argent-logoen bak på hodestøtten på forsetene, og et merke viser elegant dashbordet.

SE MER

Nyheter fra DS

Få siste nytt om DS Automobiles og les om arrangementene vi deltar på. 

Ekspertise

Våre dyktige medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å levere ekte fransk kvalitet.