HOPP TIL INNHOLDET
UNIKE KJØREOPPLEVELSER

I en bil fra DS Automobiles blir hver kjøretur til en unik opplevelse, enten du kjører alene eller sammen med noen og uansett om du bare skal på butikken eller er på langtur.

Vi har vårt hovedkontor i Paris, hovedstaden for luksus og design, der eleganse er en livsstil.

Våre biler er en perfekt kombinasjon av håndverk, avansert teknologi, bærekraftige løsninger og uovertruffen kvalitet. Innvendig preges bilene våre av elegant design og høy komfort.

 

Det gjør kjøreturen til en opplevelse utenom det vanlige.

 

 

 

EKSPERTISE
Medarbeidere med spisskompetanse

 

 

 

EN VERDEN AV HAUTE COUTURE
Førsteklasses materialer
Våre serieproduserte biler lages med førsteklasses materialer av dyktige medarbeidere med solid fagkunnskap og evne til å tenke utenfor boksen. Hver enkelt modell har en unik design, enestående kjøreegenskaper og uovertruffen komfort.

 

 

 

«Perlesøm»

«Perlesømmen» som brukes i bilene våre, er inspirert av haute couture. Det var ingen enkel oppgave å tilpasse denne broderiteknikken for bruk i bilproduksjon. Det tok over fire år å få det til, og vi måtte utvikle en spesiell maskin. Denne spesielle sømmen har blitt ett av DS Automobiles' signaturelementer.

 

Takk til Invenio Flory for at vi fikk filme i deres atelier: https://invenioflory.fr 

Guillochert «Clous de Paris»-mønster
«Clous de Paris»-mønsteret er inspirert av luksusklokker og Louvre-pyramiden. Det flotte mønsteret er teknisk krevende å lage og ser ut som små spikere med pyramideformede hoder lagt i et fint mønster. Dette graverte metallmønsteret skaper et nydelig spill mellom lys og skygge og er en hyllest til «lysets by», Paris.
Klokkereimdesign
Klokkereimdesignen på skinnsetene skaper assosiasjoner til gamle håndverkstradisjoner. Den unike designen og skinn av høy kvalitet er blitt et kjennetegn ved interiøret i bilene fra DS Automobiles. Den ble opprinnelig laget til konseptbilene våre, men er nå å finne i alle modeller fra DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRASJON
Våre dyktige medarbeidere

 

 

 

NYSKAPING

Når vi utvikler konseptbiler, får medarbeiderne våre virkelig utfolde seg. De kan teste ideer, nye materialer og teknologier og prøve ut samarbeid med dyktige håndverkere.

En forsmak på fremtiden

Våre ingeniører og designere lar seg inspirere av fransk luksus når de utformer og bygger konseptbiler. De utvikler fremtidens teknologi, samtidig som de legger vekt på eleganse, kjøreglede og det ekstraordinære. DS AERO SPORT LOUNGE , er DS Automobiles' visjon for fremtiden, en stor, komfortabel bil med intelligente funksjoner, avansert teknologi og suverene ytelser. 
UTSØKT HÅNDVERK
Våre dyktige medarbeidere forbedrer materialer og metoder for å optimere hver minste detalj og oppnå enda bedre ytelser. Noen av de håndlagde detaljene er blitt ikoniske kjennetegn på merket som symboliserer innovasjon og luksusfølelse.
TEKNOLOGI
Fremtidens teknologi
E-TENSE-teknologien har brakt DS Automobiles til toppen av pallen i verdensmesterskapet i Formel E to ganger. Det jobbes kontinuerlig med optimering av linjer og former for å utnytte energien enda bedre og få ut enda mer kraft.
Fra bane til vei

DS Automobiles ble med i Formel E i 2015 som den første premiumprodusenten. Erfaringene fra motorsporten overføres til serieproduksjonen.

Det vi lærer på racerbaner over hele verden, brukes i utviklingen av nye elbiler og bidrar til å fremskynde elektrifiseringen. 

SE MER

Skreddersydde tjenester

Unike tjenester inspirert av deg og laget for deg.

Opplevelser

DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende.
 
UNIKE TJENESTER
Skreddersydd for deg
Only You-tjenestene* er inspirert av kundene våre og utviklet for å møte deres behov. Tjenestene forenkler hverdagen og gir gode kjøreopplevelser.

*utvalg av tjenester kan variere fra land til land.
OPPLEVELSER
Only You Privilege
OPPLEVELSER
Only You
FRIHET
Lei en DS
FRIHET
Bekymringsfritt
UKOMPLISERT
MyDS
UKOMPLISERT
MyDS
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRIFISERING
Gjør kjøreturen til en opplevelse

E-TENSE-teknologien fra DS Automobiles gir deg en helt ny kjøreopplevelse.

Lang rekkevidde og et omfattende ladenettverk gjør det enkelt å legge ut på langtur med en av våre elbiler. 

Våre nettbaserte tjenester
DS Automobiles ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å kjøre merkets el- og hybridbiler, slik at du slipper å kaste bort dyrbar tid. Våre løsninger gir deg full frihet.
Lading
Hjemmelader
Vegglader montert hjemme er den perfekte løsningen for rask lading.
Planlegg kjøreturene dine 
Med SEND 2 NAV kan du enkelt planlegge kjøreturen din via MyDS-appen. 
Offentlig lading
Du har tilgang til et nettverk med over 67 000 ladestasjoner i Frankrike og nesten 330 000 ladestasjoner i Europa.
Tilkoblede tjenester DS
RUTEPLANLEGGER

Planlegg kjøreturene dine i MyDS-appen på mobiltelefonen. Du kan se beregnet gjenværende rekkevidde ved ankomst, få oversikt over nødvendige ladestopp og se beregnet kjøretid basert på kriterier du har lagt inn i appen. Spar tid ved å sende ruten til første stopp rett til bilens infotainmentsystem.

 

Leveres bare til DS 3 E-TENSE.

 
SEND2NAV
Med MyDS-appen kan du enkelt velge ditt neste reisemål og sende det til ditt DS infotainmentsystem gjennom Send2Nav-funksjonen. 
FJERNSTYRING AV KLIMAANLEGG
Du kan aktivere klimatisering i kupeen, slik at den varmes opp eller kjøles ned til en behagelig temperatur. Dette kan gjøres enten bilen lades eller ikke. Denne komfortfunksjonen ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades. 
FJERNSTYR BILEN
Få tilgang til funksjoner i bilen fra mobiltelefonen. Du kan for eksempel låse og låse opp dørene og finne igjen bilen ved å aktivere hornet eller lysene fra telefonen. (i) Kun tilgjengelig på enkelte modeller.    

SE MER

Ekspertise

DS Automobiles har et team av dedikerte kvinner og menn som er lidenskapelige og stolte av sin unike franske ekspertise.

Opplevelser

DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende.
PÅ FRANSK VIS

Med DS Automobiles får du en helt ny kjøreopplevelse. DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende. 

 

*utvalg kan variere fra land til land

Spis mat laget av mesterkokker, bli med på private omvisninger på museer, slapp av på de beste spaene på de roligste tidspunktene,
møt eksperter på ulike områder og få spesialpriser fra DS Automobiles' nøye utvalgte partnere. 
ET ANNET PERSPEKTIV
DS Automobiles samarbeider med nøye utvalgte partnere som er eksperter på sitt område. Ingeniørene og designerne våre henter inspirasjon fra disse samarbeidene i utviklingen av ny teknologi og design. 
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
REISEBØKER
Kunsten å reise på fransk vis.

SE MER

Ekspertise

DS Automobiles har et team av dedikerte kvinner og menn som er lidenskapelige og stolte av sin unike franske ekspertise.

Skreddersydde tjenester

Unike tjenester inspirert av deg og laget for deg.
Kulinarisk reise
Når den franske reisekunsten møter gastronomi med den stjernebelønte Michelin-kokken Julien Dumas og den nye Esprit de Voyage-kolleksjonen.
Vår gastronomiske reise
DS Automobiles fortsetter å utforske gastronomiuniverset. For denne nye gastronomiske reisen har den stjernebelønte Michelin-kokken Julien Dumas, DS-ambassadøren for gastronomi, samlet 5 lidenskapelige matelskere fra hele Europa for å forene de fineste ingrediensene til en helt spesiell rett.
De ulike stadiene
Reising handler om oppdagelse. Derfor bega våre 5 gourmeter seg ut på veiene i Frankrike for å møte Julien Dumas' ingrediensprodusenter. Mens de var på vei for å oppdage håndverk, nye dufter, smaker og landskap, samlet de disse kulinariske skattene i den dedikerte Esprit de Voyage kofferten.
En kulinær koffert blir til
Mange typer håndverk ligger bak skapelsen av dette skreddersydde mesterverket. Det starter med en skisse fra våre designere, fortsetter med nøyaktig trearbeid og avsluttes med nøye sømarbeid. All vår ekspertise fanger ånden av reise i denne forseglede kofferten og kunsten å finne skatter over hele verden. Denne reisekameraten vil fange oppdagelsen av nye smaker og dufter for å ønske alle dine reiseminner velkommen til en garantert unik gastronomisk opplevelse.
Ingrediens 1: Røkt ørret fra cézallier akvakulturgården
Når en eksepsjonell råvare i sin naturlige tilstand blir forbedret, kan den kun resultere i en kvalitet som er uten sidestykke. Røkt ørret fra akvakulturgården i Cézallier-området er et perfekt eksempel på dette. Stéphane og Valentin Heinis, produsentene valgt av vår kokk, har utviklet sin egen unike prosess for å røyke ørreten. Ørreten henges opp i en snor og røykes med sagflis og eikeflis fra en møbelsnekker for å oppnå de beste smakene. Mens det kun trengs 17 timer med røyking i varme perioder, er det nødvendig med opptil 40 timer i november og desember. Den edleste delen av fileten blir hentet ut og sydd tilbake på skinnet, hvor oljene vil konsentrere smakene i kjøttet. Dette håndverksarbeidet viser en felles vilje, nemlig en kokk og to produsenter som er villige til å overgå seg selv for å forsterke produktene sine enda mer.
Ingrediens 1: Røkt ørret fra cézallier akvakulturgården
Når en eksepsjonell råvare i sin naturlige tilstand blir forbedret, kan den kun resultere i en kvalitet som er uten sidestykke. Røkt ørret fra akvakulturgården i Cézallier-området er et perfekt eksempel på dette. Stéphane og Valentin Heinis, produsentene valgt av vår kokk, har utviklet sin egen unike prosess for å røyke ørreten. Ørreten henges opp i en snor og røykes med sagflis og eikeflis fra en møbelsnekker for å oppnå de beste smakene. Mens det kun trengs 17 timer med røyking i varme perioder, er det nødvendig med opptil 40 timer i november og desember. Den edleste delen av fileten blir hentet ut og sydd tilbake på skinnet, hvor oljene vil konsentrere smakene i kjøttet. Dette håndverksarbeidet viser en felles vilje, nemlig en kokk og to produsenter som er villige til å overgå seg selv for å forsterke produktene sine enda mer.
Ingrediens 2: Pepper fra Jardins de la mer
Noen produsenter høster blomster eller frukt fra visse planter, mens andre høster pepper, en essensiell krydder i fransk matlaging. Dette er eksempelet på Maceron-planten dyrket av Jean-Marie Pédron i Gardens of the Sea. En emblematiske plante fra kystområdet, den vokser fra desember til juli og kan nå en høyde på opptil 1,5 meter. Det er på dette tidspunktet at frøene over stilkene dannes og blir svarte. Våre mest tålmodige håndverkere tørker og siler dem for å få den berømte Maceron-pepperen, et sant kunstverk. Med en lett krydret og dyp smak kan man gjenkjenne noter av selleri, som er en av plantens forfedre.
Ingrediens 2: Pepper fra Jardins de la mer
Noen produsenter høster blomster eller frukt fra visse planter, mens andre høster pepper, en essensiell krydder i fransk matlaging. Dette er eksempelet på Maceron-planten dyrket av Jean-Marie Pédron i Gardens of the Sea. En emblematiske plante fra kystområdet, den vokser fra desember til juli og kan nå en høyde på opptil 1,5 meter. Det er på dette tidspunktet at frøene over stilkene dannes og blir svarte. Våre mest tålmodige håndverkere tørker og siler dem for å få den berømte Maceron-pepperen, et sant kunstverk. Med en lett krydret og dyp smak kan man gjenkjenne noter av selleri, som er en av plantens forfedre.
Ingrediens 3: Fersk ørret fra Cézallier akvakulturgården
En produsents ekspertise vises gjennom hans overbevisninger. Her er Stéphane og Valentin Heinis' overbevisninger i perfekt harmoni med vår koks: å respektere hva naturen er i stand til å tilby oss, og fremfor alt å respektere miljøet hvorfra et produkt kommer. Fokus på dyrevelferd og foredling av oppdrett fra A til Å... det er også takket være disse verdiene at det kan oppnås en eksepsjonell produkt. Ørreten som lever i elven er underlagt mange temperatursvingninger og spiser i sitt naturlige miljø forskjellige elementer som finnes i vannet, insekter eller skjell. Ved akvakulturgården i Cézallier er smaken av ørret like unik som miljøet som gjenskapes i oppdrettsbassengene. Denne oppdrettsmetoden bidrar dermed til mangfoldet av smaker og bygger dens unikhet.
Ingrediens 3: Fersk ørret fra Cézallier akvakulturgården
En produsents ekspertise vises gjennom hans overbevisninger. Her er Stéphane og Valentin Heinis' overbevisninger i perfekt harmoni med vår koks: å respektere hva naturen er i stand til å tilby oss, og fremfor alt å respektere miljøet hvorfra et produkt kommer. Fokus på dyrevelferd og foredling av oppdrett fra A til Å... det er også takket være disse verdiene at det kan oppnås en eksepsjonell produkt. Ørreten som lever i elven er underlagt mange temperatursvingninger og spiser i sitt naturlige miljø forskjellige elementer som finnes i vannet, insekter eller skjell. Ved akvakulturgården i Cézallier er smaken av ørret like unik som miljøet som gjenskapes i oppdrettsbassengene. Denne oppdrettsmetoden bidrar dermed til mangfoldet av smaker og bygger dens unikhet.
Ingrediens 4: Tang fra Jardins de la mer
For å høste kokkens nødvendige tang, må man komme så nær havet som mulig. Dette gjelder spesielt for Gardens of the Sea, en eiendom som forvaltes av Jean-Marie Pedron. For å forbedre salte retter, kuttet rå for salater, sauteres, brukes til fylling av fjærkre, eller tørkes for å lage chips... mulighetene er enorme. Tangene velges for sin salte smak, og noen ganger for smaker som nesten kan minne om trøffel. En tangprodusent må derfor være en kjenner, i stand til å gjenkjenne de iriserende refleksjonene og mykheten for å bedømme kvaliteten. Takket være hans lidenskap har de klart å formidle til Julien Dumas smaken for å høste disse eksepsjonelle produktene, og beviser nok en gang at matlaging først og fremst handler om overføring.
Ingrediens 4: Tang fra Jardins de la mer
For å høste kokkens nødvendige tang, må man komme så nær havet som mulig. Dette gjelder spesielt for Gardens of the Sea, en eiendom som forvaltes av Jean-Marie Pedron. For å forbedre salte retter, kuttet rå for salater, sauteres, brukes til fylling av fjærkre, eller tørkes for å lage chips... mulighetene er enorme. Tangene velges for sin salte smak, og noen ganger for smaker som nesten kan minne om trøffel. En tangprodusent må derfor være en kjenner, i stand til å gjenkjenne de iriserende refleksjonene og mykheten for å bedømme kvaliteten. Takket være hans lidenskap har de klart å formidle til Julien Dumas smaken for å høste disse eksepsjonelle produktene, og beviser nok en gang at matlaging først og fremst handler om overføring.
Ingrediens 5: Valnøttolje fra Vensats planteoljefabrikk
Denne valnøttoljen produseres i Vensat, en liten by med 540 innbyggere, av Claude og Sylvie Gendre i fjerde generasjon. Fra denne håndverksmessige kunnskapen kommer et eksepsjonelt produkt av svært sjelden kvalitet. Nøttene behandles ikke, og ingen tilsetningsstoffer blir lagt til. Prosessen er streng: nøttene samles, tørkes, ristes og dreies under et 1300 kilo tungt hjul før det ferdige produktet blir hentet ut. Med sin ravfargede og søte lukt vekker denne valnøttoljen opp minner fra Julien Dumas' barndomsbakeri i Grenoble, hvor han fremdeles husker valnøttpaiene.
Ingrediens 5: Valnøttolje fra Vensats planteoljefabrikk
Denne valnøttoljen produseres i Vensat, en liten by med 540 innbyggere, av Claude og Sylvie Gendre i fjerde generasjon. Fra denne håndverksmessige kunnskapen kommer et eksepsjonelt produkt av svært sjelden kvalitet. Nøttene behandles ikke, og ingen tilsetningsstoffer blir lagt til. Prosessen er streng: nøttene samles, tørkes, ristes og dreies under et 1300 kilo tungt hjul før det ferdige produktet blir hentet ut. Med sin ravfargede og søte lukt vekker denne valnøttoljen opp minner fra Julien Dumas' barndomsbakeri i Grenoble, hvor han fremdeles husker valnøttpaiene.
Smakingen
Tang, pepper, valnøttolje, røkt og fersk ørret: her er de fem ingrediensene som våre gastronomer tokk med til vår Michelin-stjernekokk for at han skulle kunne skape en av sine fineste retter. Og når smakeøyeblikket kommer, innser våre kulinariske eksperter at reisen deres var verdt strevet. Magien som Julien Dumas tilførte disse franske skattene viser at ekspertise er et resultat av flere samlinger av kunnskap og ferdigheter.
JULIEN DUMAS
Den stjernebelønte Michelin-kokken Julien Dumas er DS Automobiles' ambassadør for gastronomi. Mens han lager mat for Bellefeuille-restauranten på Saint-James Paris Hotel, tilbyr Julien Dumas sesongbaserte oppskrifter dedikert til naturen. Hans ønske om eksepsjonalitet og ekthet deles med DS Automobiles.
LA MALLE BERNARD
Å reise handler om å samle nye minner, smaker og smaksopplevelser. DS Automobiles har fremstilt en unik kulinær koffert fylt med glass og flasker. Skreddersydd for å fange alle disse følelsene, ble den laget av en fagmann innen reiseverdenen, La Malle Bernard.
Gleden av å reise
Esprit de Voyage Collection: Ta del i reisen gjennom den franske reisekunsten
Inspirert av reiser og den franske kunnskapen, introduserer DS Automobiles samlingen Esprit de Voyage. Denne begrensede kolleksjonen tilfører en ekstra touch av forfining til våre kreasjoner og inviterer deg til å ta et skritt tilbake og rømme. Unik, elegant og forseggjort: tre ord for å leve en minneverdig reise midt i den franske reisekunsten.

Se mer

Skreddersydde tjenester

Unike tjenester med et skreddersydd program inspirert av deg og skapt for deg.

Opplevelser

Med sin legendariske arv er DS Automobiles en ekte ambassadør for den franske Art de Vivre, og gjør hver reise til en fascinerende invitasjon til å delta i et nytt eventyr.