HOPP TIL INNHOLDET
UNIKE KJØREOPPLEVELSER

I en bil fra DS Automobiles blir hver kjøretur til en unik opplevelse, enten du kjører alene eller sammen med noen og uansett om du bare skal på butikken eller er på langtur.

Vi har vårt hovedkontor i Paris, hovedstaden for luksus og design, der eleganse er en livsstil.

Våre biler er en perfekt kombinasjon av håndverk, avansert teknologi, bærekraftige løsninger og uovertruffen kvalitet. Innvendig preges bilene våre av elegant design og høy komfort.

 

Det gjør kjøreturen til en opplevelse utenom det vanlige.

 

 

 

EKSPERTISE
Medarbeidere med spisskompetanse

 

 

 

EN VERDEN AV HAUTE COUTURE
Førsteklasses materialer
Våre serieproduserte biler lages med førsteklasses materialer av dyktige medarbeidere med solid fagkunnskap og evne til å tenke utenfor boksen. Hver enkelt modell har en unik design, enestående kjøreegenskaper og uovertruffen komfort.

 

 

 

«Perlesøm»

«Perlesømmen» som brukes i bilene våre, er inspirert av haute couture. Det var ingen enkel oppgave å tilpasse denne broderiteknikken for bruk i bilproduksjon. Det tok over fire år å få det til, og vi måtte utvikle en spesiell maskin. Denne spesielle sømmen har blitt ett av DS Automobiles' signaturelementer.

 

Takk til Invenio Flory for at vi fikk filme i deres atelier: https://invenioflory.fr 

Guillochert «Clous de Paris»-mønster
«Clous de Paris»-mønsteret er inspirert av luksusklokker og Louvre-pyramiden. Det flotte mønsteret er teknisk krevende å lage og ser ut som små spikere med pyramideformede hoder lagt i et fint mønster. Dette graverte metallmønsteret skaper et nydelig spill mellom lys og skygge og er en hyllest til «lysets by», Paris.
Klokkereimdesign
Klokkereimdesignen på skinnsetene skaper assosiasjoner til gamle håndverkstradisjoner. Den unike designen og skinn av høy kvalitet er blitt et kjennetegn ved interiøret i bilene fra DS Automobiles. Den ble opprinnelig laget til konseptbilene våre, men er nå å finne i alle modeller fra DS Automobiles.

 

 

 

INSPIRASJON
Våre dyktige medarbeidere

 

 

 

Fokus på detaljer

Bli kjent med menneskene som skaper de unike bilene fra DS Automobiles.

 

 

NYSKAPING

Når vi utvikler konseptbiler, får medarbeiderne våre virkelig utfolde seg. De kan teste ideer, nye materialer og teknologier og prøve ut samarbeid med dyktige håndverkere.

En forsmak på fremtiden

Våre ingeniører og designere lar seg inspirere av fransk luksus når de utformer og bygger konseptbiler. De utvikler fremtidens teknologi, samtidig som de legger vekt på eleganse, kjøreglede og det ekstraordinære. DS AERO SPORT LOUNGE , er DS Automobiles' visjon for fremtiden, en stor, komfortabel bil med intelligente funksjoner, avansert teknologi og suverene ytelser. 
UTSØKT HÅNDVERK
Våre dyktige medarbeidere forbedrer materialer og metoder for å optimere hver minste detalj og oppnå enda bedre ytelser. Noen av de håndlagde detaljene er blitt ikoniske kjennetegn på merket som symboliserer innovasjon og luksusfølelse.
TEKNOLOGI
Fremtidens teknologi
E-TENSE-teknologien har brakt DS Automobiles til toppen av pallen i verdensmesterskapet i Formel E to ganger. Det jobbes kontinuerlig med optimering av linjer og former for å utnytte energien enda bedre og få ut enda mer kraft.
Fra bane til vei

DS Automobiles ble med i Formel E i 2015 som den første premiumprodusenten. Erfaringene fra motorsporten overføres til serieproduksjonen.

Det vi lærer på racerbaner over hele verden, brukes i utviklingen av nye elbiler og bidrar til å fremskynde elektrifiseringen. 

SE MER

Skreddersydde tjenester

Unike tjenester inspirert av deg og laget for deg.

Opplevelser

DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende.
 
UNIKE TJENESTER
Skreddersydd for deg
Only You-tjenestene* er inspirert av kundene våre og utviklet for å møte deres behov. Tjenestene forenkler hverdagen og gir gode kjøreopplevelser.

*utvalg av tjenester kan variere fra land til land.
OPPLEVELSER
Only You Privilege
OPPLEVELSER
Only You
FRIHET
Lei en DS
FRIHET
Bekymringsfritt
UKOMPLISERT
MyDS
UKOMPLISERT
MyDS
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
ELEKTRIFISERING
Gjør kjøreturen til en opplevelse

E-TENSE-teknologien fra DS Automobiles gir deg en helt ny kjøreopplevelse.

Lang rekkevidde og et omfattende ladenettverk gjør det enkelt å legge ut på langtur med en av våre elbiler. 

Våre nettbaserte tjenester
DS Automobiles ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å kjøre merkets el- og hybridbiler, slik at du slipper å kaste bort dyrbar tid. Våre løsninger gir deg full frihet.
LADING
Hjemmelader
Vegglader montert hjemme er den perfekte løsningen for rask lading.
Planlegg kjøreturene dine 
Med SEND 2 NAV kan du enkelt planlegge kjøreturen din via MyDS-appen. 
Offentlig lading
Du har tilgang til et nettverk med over 67 000 ladestasjoner i Frankrike og nesten 330 000 ladestasjoner i Europa.
MyDS-appen

Rekkeviddeinformasjon

Med MyDS-appen på smarttelefonen ser du ladestatus og estimert gjenværende rekkevidde i sanntid. Når bilen lades, kan du også se hastigheten og beregnet ladetid.
MyDS-appen

Fjernlading

Du kan bruke MyDS-appen til å starte lading eller programmere lading. Denne funksjonen gir deg mulighet til å lade når strømprisen er lavest.
MyDS-appen

Fjernstyring av klimaanlegg

Klimaanlegget i bilen kan fjernstyres, slik at kupeen kan varmes opp eller kjøles ned til ønsket temperatur på forhånd. Regulerer du temperaturen i bilen mens den lader, kommer strømmen fra strømnettet og ikke fra bilens batteri. Det optimerer rekkevidden.
DS Mobility Pass
Dra fordel av spesialpriser på leie av biler med forbrenningsmotor og ladbare hybrider fra Free2move Rent. 
Full fleksibilitet
Lei en bil med forbrenningsmotor eller en ladbar hybrid når du skal på langtur. 
Spesialpriser
Med DS Mobility Pass får du spesialpriser på leie av biler med forbrenningsmotor eller ladbare hybrider fra DS. 
Raskt og enkelt
Det er raskt og enkelt å reservere en bil fra Free2move Rent i MyDS-appen.

SE MER

Ekspertise

DS Automobiles har et team av dedikerte kvinner og menn som er lidenskapelige og stolte av sin unike franske ekspertise.

Opplevelser

DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende.
PÅ FRANSK VIS

Med DS Automobiles får du en helt ny kjøreopplevelse. DS Automobiles er en ambassadør for franske tradisjoner og fransk livskunst og tilbyr en rekke opplevelser som gjør kjøreturen enda mer spennende. 

 

*utvalg kan variere fra land til land

Spis mat laget av mesterkokker, bli med på private omvisninger på museer, slapp av på de beste spaene på de roligste tidspunktene,
møt eksperter på ulike områder og få spesialpriser fra DS Automobiles' nøye utvalgte partnere. 
ET ANNET PERSPEKTIV
DS Automobiles samarbeider med nøye utvalgte partnere som er eksperter på sitt område. Ingeniørene og designerne våre henter inspirasjon fra disse samarbeidene i utviklingen av ny teknologi og design. 
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
REISEBØKER
Kunsten å reise på fransk vis.

SE MER

Ekspertise

DS Automobiles har et team av dedikerte kvinner og menn som er lidenskapelige og stolte av sin unike franske ekspertise.

Skreddersydde tjenester

Unike tjenester inspirert av deg og laget for deg.