HOPP TIL INNHOLDET

E-TENSE

Elbiler og ladbare hybrider

Gjør deg klar for nye kjøreopplevelser i en elbil eller ladbar hybrid fra DS. Alle de nye modellene fra DS Automobiles leveres med E-TENSE-teknologi, fra elbilen DS 3 til de ladbare hybridene DS 4, og DS 7. Merket har som mål å bli et rent elbilmerke innen 2024.
DS 3
The art of refinement
DS 3
The art of refinement
100% Elektrisk
DS 4
Oppgrader til French Class
DS 4
Oppgrader til French Class
Plug-in Hybrid
Fra konkurranse til bil innovasjon
Takket være vår deltakelse i Formel E, et mesterskap vi har vunnet to ganger, har vi kunnet utstyre elbilene og de ladbare hybridene våre med teknologi fra motorsporten, f.eks. funksjonen for gjenvinning av bremseenergi. Det gir helt nye muligheter.

DRIVSYSTEM

Fordelene ved elbiler og ladbare hybrider

Ytelse og kjøreglede

Våre elbiler og ladbare hybrider byr på unike kjøreopplevelser:   

  • Elbilene gir jevn og stillegående kjøring uten utslipp. 
  • De ladbare hybridene er utstyrt med forbrenningsmotor og elektromotor og har lavere utslipp enn en bil med bare forbrenningsmotor.

Praktisk i byen

Med en elbil eller ladbar hybrid kan du ferdes fritt i miljøsoner i byene: 

  • Elbiler får parkere gratis i noen byer.
  • Du kan kjøre i lavutslippssoner og i perioder med høy luftforurensning.

 

Med Geofencing-funksjonen kan du nå motta sanntidsvarsler via navigasjonskart når kjøretøyet ditt nærmer seg en lavutslippssone.

Offentlige støtteordninger

Hvis du kjøper en elbil eller ladbar hybrid, kan du dra fordel av offentlige støtteordninger: 

  • reduserte avgifter
  • lavere priser ved bompasseringer og på ferger, rimeligere eller gratis parkering

Mindre vedlikehold og lavere drivstoffkostnader

Det er billigere å eie elbil eller ladbar hybrid:

  • mindre vedlikehold på slitedeler som bremseskiver
  • drivstoffkostnadene reduseres siden det er billigere å lade enn å fylle diesel eller bensin

PASSER EN BIL MED ELBIL FOR DEG?

En elegant elbil

VANLIGE SPØRSMÅL OM ELBILER OG HYBRIDER

Juridiske merknader¹ Elbiler: Rekkevidden og strømforbruket som er oppgitt, er basert på WLTP-testprosedyren, som har blitt brukt til typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. De faktiske verdiene avhenger av bruksforholdene og en rekke andre faktorer som hastighet, bruk av klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger ikke minst av effekten til bilens integrerte lader, ladekabelen og ladestasjonens effekt og type. Kontakt nærmeste forhandler hvis du har spørsmål. Les mer her. Hybrider: Drivstofforbruket, CO₂-utslippet og rekkevidden som er oppgitt, er basert på WLTP-testprosedyren, som har blitt brukt til typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP erstatter den tidligere testprosedyren NEDC (New European Driving Cycle). Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruket og CO2-utslippet som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn NEDC-verdiene. De faktiske verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og rekkevidde avhenger av bruksforholdene og en rekke andre faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekktype, utetemperatur og bruk av klimaanlegg. Kontakt nærmeste forhandler hvis du har spørsmål. Les mer her.