HOPP TIL INNHOLDET
DS 3 E-TENSE

DS 3 E-TENSE


The art of refinement
Pris fra 414 900 kr
Alle priser er inkl. frakt/levering Sandnes med forbehold om feil og endringer.

156 hk

EFFEKT

(115 kW)

Opptil 403 km ved blandet kjøring (WLTP¹)

30min

LADING

for å lade til 80 % (med hurtiglader)

156 hk

EFFEKT

(115 kW)

Opptil 403 km ved blandet kjøring (WLTP¹)

30min

LADING

for å lade til 80 % (med hurtiglader)

SMIDIG OG ELEGANT
Moderne design
DS 3 E-Tense er 100% elektrisk med høy kjørekomfort. Den er fullspekket med teknologi og er effektiv å kjøre.

Motorer

DS 3 E-Tense leveres som elbil.
Høyytelsesteknologi
DS 3 E-Tense er resultatet av en ny plattform og innovativ materialbruk. Elbilen har fått lengre rekkevidde – opptil 403 km ved blandet kjøring – og har blitt en av de letteste kompakt-SUV-ene i denne kategorien. Det tar kun en halvtime å lade batteriet til 80 prosent. Elbilen egner seg dermed godt til langkjøring.
DESIGN
STØRRE GRILL OG SPENNENDE LYKTEDESIGN
De nye DS Wings danner en elegant forbindelse mellom DS MATRIX LED VISION-hovedlyktene og grillen, som har detaljer i glanset sort eller krom som skaper en diamanteffekt. Sort lakk eller krom gjør DS Wings mer fremtredende.  
FLUSH-HÅNDTAK
De forkrommede dørhåndtakene på DS 3 E-Tense er perfekt integrert i dørene og felles ut når du nærmer deg.  
HEKK MED NY DESIGN
Baklyktene og bakdøren fremheves av en diskré, sortlakkert pyntelist med DS Automobiles-signaturen i polert rustfritt stål. 
DESIGN
DS 3
Den kompakte SUV-en med moderne design
DS 3 PERFORMANCE LINE
En versjon med sort stil og raffinert eleganse
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
Den unike kolleksjonen med ikoniske dekorasjoner
DS 3
Den kompakte SUV-en med moderne design
DS 3 PERFORMANCE LINE
En versjon med sort stil og raffinert eleganse
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
Den unike kolleksjonen med ikoniske dekorasjoner

Innvendig design

Eksklusivt håndverk og unike detaljer

Interiøret i DS 3 E-Tense kjennetegnes av eksklusive materialer, moderne teknologi og fokus på detaljene, som gir en lukseriøs komfort. ​
KLOKKEREIMDESIGN
Setene i DS 3 E-Tense er trukket med luksuriøst fullnarvet nappaskinn. Klokkereimdesignen på setene skaper assosiasjoner til tidligere håndverkstradisjoner, noe som alltid har vært viktig for DS Automobiles.  
GUILLOCHERT "CLOUS DE PARIS"-MØNSTER
Våre designere fant inspirasjonen av luksusklokker da de formgav «Clous de Paris»-mønsteret på betjeningselementene i DS 3 E-Tense. Det flotte mønsteret er teknisk krevende å lage og ser ut som små spikere med pyramideformede hoder lagt i et fint mønster.  
PERLESØM
Skinninteriøret i DS 3 E-Tense er dekorert med perlesøm, en teknikk utviklet av bilsalmakerne våre. De unike sømmene er en tydelig referanse til tradisjonelle broderier, og har blitt et av DS Automobiles’ signaturelementer.  
Eksklusive materialer
Eksklusive materialer, solid fransk håndverk og harmoniske linjer gjør setene unike, og er med på å skape et luksuriøst interiør. 
AVANSERT KOMFORT
PERFORMANCE LINE
TEKNOLOGI
Se førerassistentsystemene i elbilen DS 3 E-Tense
DS IRIS-SYSTEMET
Infotainmentsystemet med nettbasert navigasjon, DS IRIS SYSTEM, representerer det siste nye innen digitale løsninger. Det nye infotainmentsystemet er intuitivt og kan tilpasses. Du har tilgang til alle funksjoner via snarveier på den 10,3 tommer store skjermen. Du kan også styre systemet med den avanserte stemmestyringen.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST tilpasser bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og holder bilen i ønsket posisjon i kjørefeltet. Systemet styrer hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
DS MATRIX LED VISION
DS 3 E-Tense har DS MATRIX LED VISION-frontlykter som består av tre LED-moduler for nærlys og én MATRIX BEAM-modul med 15 uavhengige elementer for fjernlys. Elementene vil tennes og slukkes avhengig av trafikkforholdene som registreres av kameraet øverst i frontruten. Det betyr at du kan kjøre med fjernlyset på uten å blende medtrafikanter. En del av lyskjeglen vil slukkes når du møter eller nærmer deg et annet kjøretøy. Lyset vil tilpasse seg medtrafikantens bevegelser, slik at de ikke blir blendet.

ANDRE TEKNOLOGISKE LØSNINGER

Proximity: nøkkelfri adgang og start

Når du kommer innenfor en to meter radius av DS 3 E-Tense vil den automatisk låses opp, og de integrerte dørhåndtakene felles ut.

Deretter kan du starte elbilen med et trykk på start/stopp-knappen. Beveger du deg bort fra elbilen er prinsippet det samme: Håndtakene trekkes inn og bilen låses automatisk.

 
Head-up-fargedisplay
Visningen til det utvidede head-up-displayet i DS 3 E-Tense er et skritt på veien mot utvidet virkelighet. Informasjonen overføres til en gjennomsiktig plate i synsfeltet ditt, slik at du slipper å ta øynene fra veien. 
VISION 360

DS 3 E-Tense har den mest moderne generasjon digitale kameraer foran og bak. Bildene gjengis med topp kvalitet på bilens 10,3-tommers berøringsskjerm.

Når du manøvrerer i lav hastighet, viser videoassistenten VISION 360 et bilde av området rundt bilen i fugleperspektiv. Bildet oppdateres mens du utfører manøveren.

 
ELEKTRISK E-TENSE-VERSJON
DS har vunnet verdensmesterskapet i Formel E to ganger. Ingeniørene våre har dermed tilegnet seg spisskompetanse på elbiler og utviklet en ny generasjon svært effektive motorer. Bilens aerodynamiske egenskaper og varmestyringssystemet i det nye batteriet bidrar til å øke ytelsen til nye DS 3 E-Tense ytterligere.
Test preprod
Lad din DS 3 E-Tense
Uansett hvor du er
Klikk nedenfor for å finne ut hvilke ladestasjoner du kan bruke til å lade bilen din.
Tilkoblede tjenester
DS Automobiles gir deg en rekke tilkoblede tjenester for å gi deg gleden av å nyte hvert øyeblikk ved rattet:
RUTEPLANLEGGER

Planlegg kjøreturene dine i MyDS-appen på mobiltelefonen. Du kan se beregnet gjenværende rekkevidde ved ankomst, få oversikt over nødvendige ladestopp og se beregnet kjøretid basert på kriterier du har lagt inn i appen. Spar tid ved å sende ruten til første stopp rett til bilens infotainmentsystem.

 

Leveres bare til DS 3 E-TENSE.

 
SEND2NAV
Med MyDS-appen kan du enkelt velge ditt neste reisemål og sende det til ditt DS infotainmentsystem gjennom Send2Nav-funksjonen. 
FJERNSTYRING AV KLIMAANLEGG
Du kan aktivere klimatisering i kupeen, slik at den varmes opp eller kjøles ned til en behagelig temperatur. Dette kan gjøres enten bilen lades eller ikke. Denne komfortfunksjonen ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades  
FJERNSTYR BILEN
Få tilgang til funksjoner i bilen fra mobiltelefonen. Du kan for eksempel låse og låse opp dørene og finne igjen bilen ved å aktivere hornet eller lysene fra telefonen. (i) Kun tilgjengelig på enkelte modeller.   
SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Les mer om våre skreddersydde tjenester
Serviceavtaler
Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.