HOPP TIL INNHOLDET

DS 3 PERFORMANCE LINE

SPORTSLIG ELEGANSE

Med mørke detaljer som blikkfang

PERFORMANCE LINE-versjonen av den DS 3 har en sportslig elegant stil og en rekke unike detaljer som står perfekt til den dypsorte nyansen.

Utvendig

Nye felger

DS 3 PERFORMANCE LINE fås med felger med karminrød navkapsel.

Performance Line-detaljer i sort

DS 3 PERFORMANCE LINE har en rekke elegante detaljer, blant annet DS Wings i sort lakk, DS-monogram i sort og Performance Line-emblemer.

Performance Line-emblem

PERFORMANCE LINE-versjonen fanger på mange måter essensen i det DS Automobiles står for, og har blant annet et signaturemblem i merkets farger: karminrødt for kraft, hvitt for renhet og gull for seier.

Innvendig

Rene og moderne linjer

Seter, dashbord og dørpaneler i Alcantara gir interiøret et eksklusivt preg. Pyntesømmer i Performance Line-fargene karminrødt og gull, samt taktrekk i grånyansen Lama skaper en dempet, elegant helhet.   

De nye Claudia-setetrekkene i sort narvet skinn og rattet i perforert Mistral-skinn som leveres som ekstrautstyr, tilfører en sportslig eleganse.

SKREDDERSYDDE TJENESTER

Only You

Les mer om våre skreddersydde tjenester

Serviceavtaler

Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.