HOPP TIL INNHOLDET

Tilkoblede tjenester

Tilkoblede tjenester og tilkoblingsmuligheter
Spar tid
DS Automobiles tilbyr en rekke tjenester som gjør det så enkelt som mulig å kjøre merkets biler og sparer deg for tid, blant annet navigasjonssystem, nødanrop og synkronisering av smarttelefon og DS.
KJØR BEKYMRINGSFRITT
Nødanrops- og veihjelpsfunksjonen er utstyrt med GPS og sørger for at du får hjelpen du trenger når uhellet er ute. Leveres til alle DS-modeller. 
FINN FREM ENKELT OG RASKT
Vårt nettbaserte navigasjonssystem med stemmestyring gir deg oppdatert informasjon og tilgang til tjenester fra TomTom som gjør det enkelt å finne frem. 
SPILL
Forkort ventetiden i din DS ved å spille spill på skjermen i bilen. 
HOLD ØYNENE PÅ VEIEN
Med Mirror Screen kan du koble smarttelefonen til berøringsskjermen i DS og få tilgang til appene dine uten å ta blikket fra veien.  
RUTEPLANLEGGER
Forbered reisen din ved hjelp av MyDS-appen på smarttelefonen din. Den inkluderer EV Trip Planner(i) Dette er tilgjengelig bare på DS 3 E-TENSE modeller.   som er en del av Connected Navigation Pack. Følg navigasjonen trinn for trinn, selv når du må stoppe for å lade batteriet. Velg ditt neste reisemål og send det til DS-infotainmentsystemet ditt ved hjelp av Send2Nav-funksjonen fra MyDS-appen. Du får også sanntidsoppdateringer om trafikken, energiforbruket, batterinivået og nærliggende ladepunkter mens du er på reise. 

TRYGG BRUK AV TELEFONEN

Mange av modellene fra DS er utstyrt med Bluetooth- eller Mirror Screen-teknologi. Du kan velge din modell i et interaktivt verktøy og få informasjon om hvilke mobiltelefoner som er kompatible med den.

Skreddersydde tjenester

MyDS-appen

Få tilgang til alle Only You-tjenestene fra smarttelefonen din

Digitalt servicehefte

Få enkel tilgang til all informasjon om service og vedlikehold på din DS i det digitale serviceheftet.